- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
cancerbats
csendes tag
válasz cancerbats #3197 üzenetére
most én vagy nagyon hülye kérdéseket teszek fel, vagy nagyon rossz időben, de valahogy nem akaródzik válasz érkezni.
szóval a probléma még mindig adott és egyre inkább bosszant: kies-el bármekkora fotót húzok át a telóra, az mindig le lesz méretezve 800x 480-ra. (ez azért gond többek között, mert így sosem kezeli ezeket a képeket "úsztatható" háttérként, hanem csak fix-ként lehet brakni) már mindenhol kerestem, h hol lehetne beállítani, vagy egyáltalán mitől van ez az egész, de semmi...
köszönöm előre is!
-
taschner
aktív tag
válasz cancerbats #3205 üzenetére
Hali.
Miért nem rakod fel simán aképeket nem a kies-en keresztül akkor jó lesz.
1200x 800 képet kell feltenni és lehet úsztatni.Amikor az usb-t rádugod /háttértár/ cimszó és oda teszed ahol neked színpatikus.De meg nézem a kedvedért most a próblémádat.A motorozás egy élmény!!!
-
-
taschner
aktív tag
Tényleg levágja 800x480-ra de meg nézem a beállitást.
A motorozás egy élmény!!!
-
taschner
aktív tag
Na szóval mindent levág 800x480-ra az összes beállitásnál.Az 1200x800 felbontásnál azért írtam mert héttérnek ki lehet tenni háttérképnek és lehet görgetni.Amugy ha .gif képet szeretnél azt simán kezeli mint háttér tehát ha van egy föld (forgó) képed felteszed a telcsire jól néz ki és még forog is.
-
peterk
senior tag
Használ valaki RRS olvasót a telón? Ha netán igen, hol találta, és mi a neve.
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
Mandarinn
senior tag
Néha amikor előveszem a zsebemből, PIN kódot kér.... pedig nem kapcsolom ki. Ez szerintetek mi lehet? Valami megnyomódik a zsebemben? Vagy régi a SIM? Vagy hibás a telefon?
[ Szerkesztve ]
-
Camelus
csendes tag
Sziasztok!
Ezt látta már valaki?http://www.t-mobile.hu/lakossagi/akciok/akcio/1006_hamarosan_kaphato
Ebből a sorból sajnos hiányzik a Wave
[ Szerkesztve ]
Nincs más hátra, mint előre!
-
aadrian
csendes tag
válasz cancerbats #3210 üzenetére
Nem lehet, hogy "beigazítod"? Ki lehet választani, hogy akarod megjeleníteni - a gyári képeket is be lehet rakni fixre, nem úszósra...
-
fatty
aktív tag
Sziasztok!
Én is rendeltem egy S8500-at, elvileg ma ideér. Addig feltelepítettem a Kies-t, hogy próbálgassam, igaz telefon nélkül nem sok mindent tudtam rajt használni. A kérdésem az lenne, hogy nálatok is megtalálható a C:\WINDOWS\system32\FsUsbExDisk.SYS file? Defender azóta kiabál, és nem merem engedélyezni, hátha valami spyware.
Elôre is köszi.más: A PC->Wave 800x480-as kép átméretezést a Kies általános beállításokban, a "kép optimalizálása az eszközhöz..." pipával nem lehet kikapcsolni? Próbálni nem tudtam nem jön a futár.
-
cancerbats
csendes tag
válasz aadrian #3219 üzenetére
igenám, de a fekvő opciót ki sem adja. ugye a fekvőnél van az, hogy sárga kerettel választod ki, h mekkora, mellette balra pedig kisebb négyzetben az álló helyzetű kép, ott piros kerettel választod ki, h mennyi látszódjon. na most nekem fekvőt ki sem adja, mint opció. pedig először kiadta. valamit elnyomtam volna? :S
fatty: majd megpróbálom, köszi! de talán valami más lehet a gond, mert nem nyúlkáltam bele a kies beállításokba, és elsőre felrakta a teljes képet, azóta meg átméretezi. hm.
[ Szerkesztve ]
-
aadrian
csendes tag
válasz cancerbats #3222 üzenetére
hmm, nemtom én most állítottam be egy tengerparton készült saját képet háttérnek. Próbáld ki, hogy most csinálsz egy normál, fekvő képet a telóval és a média böngészőben rányomsz a "..."-okra és beállítás mint háttérkép...
-
aadrian
csendes tag
Jut is eszembe van néhány új progi az apps-on. Digitális óra és Date checker Widget, néhány új játék, soduku fejtő (aki újságban szokott megoldani ilyeneket), mértékegység váltó. "Fejlődünk"
Szerk: jah és a Vuvuzela majom (VuvuzelApe)
[ Szerkesztve ]
-
-
cancerbats
csendes tag
válasz aadrian #3223 üzenetére
úgy megy. teloval elkészített képnél berakja fekvőbe/csúsztathatóba. csak a letöltött (kies-el) képeket nem. nem tudom mi lehet. tényleg átméretezné a kies a képeket? egyébként néztem a kies beállításokat is, és nem találtam ilyen képméretezésre utalót, de ezek szerint kell lennie.
tudom, apró dolog ez, de rendkívül bosszantó.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz cancerbats #3227 üzenetére
Képeket kies nélkül is fel tudod tenni a telefonra.. Adattár/háttértár módban, így bemásolod az telefonon lévő images mappába és onnan választod ki mint háttérkép.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
szebev
senior tag
szisztok!van 2 problemam!1- Elinditom az asphalt5-ot es 1 ido utan kiirja,hogy zarjak be mas programokat(persze be kell zarnom az asphalt5-ot is)miert!
2- Netezek.nagyitani akarom a lapot,hogy be tudjam irni a usernevemet valahova erre kiirja a lap tul nagy,vagy visszaugrik az eredeti nagysagra!Es itt is ki szokta irni,hogy zarjak be mas alkalmazasokat(naptar,home page,widget...) holott meg sem nyitottam oket!(tudtommal).Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
AS
félisten
Kiest nem használok mert ha az be van kapcsolva sokkal lassabb mint ha háttérmód lenne.
Csak akkor használom ha olyan Bada alkalmazás van fen ami nincs a Magyar Storeban.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
user137
őstag
makró mód bekapcs, fotózd le a képet a telefonnal. kész is van a fából vasparipa
-
fatty
aktív tag
-
csimmasz
aktív tag
Ezt en is eljatszottam parszor de hiaba lotte ki az osszes alkalmazast nem oldodott meg sehogy,csak ujrainditassal.
Persze nem azt mondom hogy ne probalja meg,talan valami cache -t kellene uriteni valami opcioval csak nem tudom melyikkel.
Ha kártya kell - https://www.plasticcard.it https://plasztikkartyainfo.hu Egyéb nyomtatás miatt - https://exinprint.hu
-
csimmasz
aktív tag
-
Az a kettő maradhat, a home screen mindig fut (értelemszerűen), a widgets kilövésével meg kihalnának a widgetek a főképernyőről, de ezeket nem is kell bántani.
Ha ebben az állapotban se működik az Asphalt, akkor ott valami más, megoldhatatlan gond van, tényleg csak az újraindítás marad...
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
szebev
senior tag
-
szebev
senior tag
-
szebev
senior tag
megy az asphalt! . talom hejett meg telot ertettem,ea hejett meg ..az-t..
Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
taschner
aktív tag
Nem tud valaki övre csiptethető fekvő tokot a telcsihez hol lehet venni?
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz cancerbats #3248 üzenetére
Beallitasok -> Alkalmazasok -> Internet -> Gyorsitotar uritese
-
fatty
aktív tag
Na végre megjött a fekete wave, most nyomkodás ezerrel. A fekete hátránya: újlenyomat hegyek már rajt vannak.
Aktív témák
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Crypto Trade
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Weblap készítés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest