- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
JR.CSé
senior tag
Hát ha nem is a samu akkor a HTC vagy talán valamelyik Kínai óriás rávetheti magát.Gondolok itt a ZTE/Huawei párosra.Simán kinézem mind 2 ből h a Web OS-t felhasználva egy saját oprendszerrel rukkoljanak elő aminek köszönhetően még nyomottabb áron tudnak majd mobilokat gyártani.Ennek szerintem van esélye.
-
maki12
senior tag
Tényleg tök felesleges lenne ez az os...
-
chabusch
tag
ha megvennék, az max. patent dolog lenne...
-
crue
őstag
Csak azért mondják most, hogy nem kell, hátha megkapják majd pár nap múlva 99 dollárért
-
tjb007
nagyúr
válasz
MittuDomain_ #4 üzenetére
Mondjuk azt szerintem sem ő, sem egyik nagy vezető sem engedheti meg magának, hogy segget csináljon a szájából.
Az viszont simán elképzelhető, hogy egy Samsung érdekeltségbe tartozó cég megveszi bár nem tudom ki lenne olyan bátor, hogy megvegyen egy olyan rendszert amibe már nem egy cégnek tört bele a bicskája. -
MittuDomain_
őstag
1 hónap múlva az alábbi bejelentés járja körül a világsajtót Choi Gee Sung, a Samsung első embere szájából:
"Nagy örömömre szolgál, hogy bejelenthetem, a páratlan képességekkel megáldott, intuitív webOS mostantól a Samsung Corp. keretein belül építheti tovább eddig is kiemelkedő karrierjét."
Na szerintetek ezt a hsz-t off-be kéne-e tenni?
-
callmeakos
veterán
De tényleg..... Ez magától értetődik...
Van a Samunak egy saját OS-e, ráadásul még ott a WP7/Android.....
Akkor ez most minek kellene? Ez olyanoknak lenne jó, akik rációt látnának a webOS kihasználásában.... -
David75
őstag
persze hogy nem kell nekik. elég bőven android,wp7 és bada telefonokat csinálni.
-
tonerz
aktív tag
Szerintem ha nem lenne a Bada akkor ráugortak volna, de így szvsz én se látom értelmét hogy megvegyék/átvegyék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest