Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A56 5G Dual SIM (8/256GB) vs. Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G Dual SIM (12/512GB)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
gybazsi
senior tag
Én mondjuk biztos h BB-t használnék, ha lenne rá valami értelmes offline navigáció. Plusz az tényleg nem lenne baj, ha nem lenne szinte kötelező az előfizetés, ha használni szeretnéd a mobilod. Legalább egy titkosítás nélküli, de ingyenes e-mail szinkronizálás lehetne. Meg ha jól tudom, akkor az alkalmazásbolt is csak előfizetéssel érhető el.
De persze végülis érthető, hiszen az egész cég lényegében ezekre a szolgáltatásokra épül. A telefonok csak eszközök ezek eléréséhez. -
daniel909
addikt
az embereknek sem nagyon kell nemhogy a samsungnak
de szerintem a playbook nagyon jó! sőt az új blackberry-k már rendelkeznek érintőkijelzővel, csak hát ugye az alkalmazások száma/minősége nem túl rózsás.
+poén h bis bes nélkül -szinte- nincs élet ami elég gáz a mai világban. ezen kéne változtatni és jobban menne a szekér. -
Apika
addikt
Ez egy tőzsdei spekuláció volt. A Samsung szélárnyékában most jól járhattak anyagilag...
-
B1T3
addikt
Ha nem is igaz a pletyka, kíváncsi vagyok, mennyiért vásárolnák fel a céget.
-
=Mentor=
őstag
A Nokia & Microsoft szövetséget pár napja ugyanígy hírbe hozták a RIM-el...
-
gzbotii
nagyúr
Az, h a Samu felvasarlasi szandekarol szolo pletyka ennyit lenditett a reszvenyek aran sokat aelerul a RIM mostani hejezterol
-
feliks
senior tag
Nem meglepő, hogy nem kell nekik..
De trollkodást félretéve, ezen valaki nagyot kaszált a RIM részvényeinek gyors eladásával..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A dél-koreai gyártó ismét leszögezte, hogy nem tervezi a Research In Motion felvásárlását.
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Könnyebben megjegyezhető mobil számok, olcsón! /Yettel Telekom és One
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest