- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
Hard reset esetleg, mivel újabb szoftver nincs rá. Az innov8-at (innovnyócat), meg kicsit
. A telefon neve innov8 (innovate ---> innov eight(8) szójátékból ered) .
-
hajbel
addikt
válasz
marcell1993 #967 üzenetére
Frissíteni sehogy, mert nem jött és nem is fog kijönni frissítés. Esetleg újrarakhatod a szoftvert valahogy... Legjobb ha beviszed a boltba ahol vetted, vagy egy gsm szervízbe.
-
hajbel
addikt
Nem az N96-hoz kell hasonlítani, mert az egy kóró, hanem inkább az N85-höz, N86-hoz. Egyébként én is ilyet vennék ha tehetném, de mivel nem tehetem, várok a SE Satiora.
-
hajbel
addikt
Druszám! Szerintem is nagyon jó telefon az innov8. Egyáltalán nem erről volt szó. Valaki előttem tényeket közölt, amire én mondtam pár dolgot, még meg is kérdeztem, hogy kinek mi a tapasztalata. Bárki, aki elolvasta a hozzászólásomat, az láthatta... Kivéve persze a márkab*zikat, akik zokon veszik, hogy nem ajnározza mindenki feltétel nélkül a telefonukat. Ezért olyan típusú postokat írkálnak vissza, hogy: hülye vagy az innov8-hez, vegyél inkább N82-t.
-
hajbel
addikt
. A cikk, amelyről beszéltem (azt hiszem, hogy blog) létezik, tehát tény, az is tény, hogy a legpénzéhesebb mobilgyártó a samsung! LEFTHORSE1 tapasztalataira reagáltam feltételes módban. A márkab*zi beszólásaidat tartsd meg magadnak! De inkább olvasd el a G600 teszt összegzését, nézd meg, hogy miért szólták le.
-
hajbel
addikt
Tényleg! Emlékszem egy olyan cikkre itt a mobilarénan, hogy "eddig ilyen nem volt tapasztalhato az innov8 képein". Azt hiszem, hogy valami olyasmi lehetett, hogy a vezetékek kékes árnyalatúak lettek a környező kék pixelek hatására. Lehet, hogy van benne valami. Esetleg valaki másnak ilyen tapasztalat???? Lehet ennek még egy olyan hátszele, hogy így akarják a vásárlókat az újabb telefonok vásárlására ösztönözni, ami a tartozékpolitikájukat elnézve nem lenne meglepő...
-
hajbel
addikt
Ez elgondolkodtató. Bár ami a nappali képeket illeti, kevés zoomolás esetén is jelentős zaj figyelhető meg az N82 képein, ebben az innov8 sokkal jobb. Videóban is jelentősen jobb az innov8, nem pixeles a kép, mint néha az N82-nél. Ha jól használható a led az éjszakai videóknál az innov8-nál, akkor ő a befutó, mert a led-je is elég jó az éjjeli fotókon.
-
hajbel
addikt
Sziasztok!
Én is pont egy N82-es és egy i8510-es között vacillálok. Azt hiszem az N82-es gyorsabb, dupla annyi ram van benne (70+ applikáció futhat rajta egy időben, de annyi kinek kell?). Viszont! A képek, videók sokkal rosszabbak, nem lehet rádióadást felvenni, úgy hallottam, hogy névjegykártya olvasó, szövegfelismerő is van az innov8-ben. A teszben bemutatott benchmark eredményei sem olyan rosszak (samsungban is van 3D chip), az animációk, 3D textúrák terén alig marad el az N95-től, egyedül a szöveggel bánik rosszul (lassabban). Valaki azt írta, hogy a nokiaprogramokon található alkalmazások, kevés kivétellel futnak a samsungon. Ezzel kapcsolatban milyenek a tapasztalataitok? Még kérdeznék egy gyíkot. Videózás közben használható-e a led, és milyenek az i8510-el készült éjszakai videók? Előre is kösz a válaszokat -
hajbel
addikt
Sziasztok! Úgy hallottam, hogy a samsungok rosszul állnak az alkalmazásokkal, főleg ami a java-t illeti. Tudom, hogy symbianos, de mégis mik a tapasztalok az i8510-el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest