Hirdetés
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
Lehet hogy van valami beállítás ütközés a weboldal és a samu app között.
Pl sok weboldal nem enged kimásolni termék cikk számokat sem nem tudod kijelölni. Ami amúgy gyökérség mert 6-8 karaktert megjegyzel és beírod a googlebe rákeresni hol olcsóbb hol lehet kapni, web oldal meg pont azért nem engedi hogy nálluk vedd meg. -
Somatom
veterán
Itt a fórumon volt egy szöveg, amit le szerettem volna fordítani. Gondoltam, kipróbálom a Samu megoldását. Elővettem a tollat, edge palettán kiválasztottam a fordítást, de amikor a szöveget megérintettem a tollal, alul megjelent egy buboréküzenet:
"A biztonsági házirend tiltja a szövegek fordítását."
Fura lenne, ha a Samsung tiltaná a saját megoldását. Szerintetek ez mitől van és hogy lehetne működésre bírni a tollas fordítót?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ha nem a Tab S6 utódjának, hanem inkább nagyobb testvérének tekintjük, akkor abszolút van helye. De kár lenne az előd gyártását abbahagyni.
- Formula-1
- Autós topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Renault, Dacia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung S9 FE+ 128GB (hálózati adapter nélkül!) számla+garival kb 1 hetes vásárlás
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 1 (16 GB, Wi-Fi, Silver) Gyári dobozában, töltővel
- Samsung Z Fold6 12/256GB, Újszerű állapot, Független, Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest