- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
Lehet hogy van valami beállítás ütközés a weboldal és a samu app között.
Pl sok weboldal nem enged kimásolni termék cikk számokat sem nem tudod kijelölni. Ami amúgy gyökérség mert 6-8 karaktert megjegyzel és beírod a googlebe rákeresni hol olcsóbb hol lehet kapni, web oldal meg pont azért nem engedi hogy nálluk vedd meg. -
Somatom
veterán
Itt a fórumon volt egy szöveg, amit le szerettem volna fordítani. Gondoltam, kipróbálom a Samu megoldását. Elővettem a tollat, edge palettán kiválasztottam a fordítást, de amikor a szöveget megérintettem a tollal, alul megjelent egy buboréküzenet:
"A biztonsági házirend tiltja a szövegek fordítását."
Fura lenne, ha a Samsung tiltaná a saját megoldását. Szerintetek ez mitől van és hogy lehetne működésre bírni a tollas fordítót?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha nem a Tab S6 utódjának, hanem inkább nagyobb testvérének tekintjük, akkor abszolút van helye. De kár lenne az előd gyártását abbahagyni.
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- Formula-1
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S10 Ultra ((12GB/512GB))+Gyári book cover keyboard
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest