- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
A netbook-okból kiindulva biztos, hogy felejtős 7 hüvelyken ez a felbontás.
De hogy a procira rákontrázzak, a héten várhatóan kézhez kapok egy 7"-os tabletet, 600MHZ-vel, amit meg kell kínozni. Ha nem lesz olyan érzésem, mint a kínai 100USD-s változatnál, akkor lehet magamnak is beruházok egyet, 100-ért.
Végül is fele annyi, mint egy iPad (sőt...), és hasonlóképpen alakuk majd a Galaxy Tab ára is szerintem 200 ezer körül. -
z0d1AK
nagyúr
A Streak-re gondolsz?
Ízlések és pofonok. Sajnos ez az, ami miatt sokan verik a nyálukat, hogy a streak nagy. Van, akinek pont akkora készülékre van szükség. Ugyan így istenítik az iPad-et, ami meg nekem nagy. Szóval ember válogatja.
Telefon helyett nekem a Streak jó volna, méretével együtt. A 7" pedig hordozós tabletnek, de az iPad már nagy erre a funkcióra számomra. -
z0d1AK
nagyúr
(#1) AS: 7", a legbarátibb méret végül is általános használatra.
(#2) devast : Ekkora méret esetén nem biztos, hogy szerencsés a 1366x768 felbontás, kérdéses lehet az olvashatóság. A Tegra 2 viszont érkezhetne már. Várhatóan a Toshiba Folio 100-as tablet is azt kapja majd.
(#4) joey20 Ez nagy Galaxy S, az iPad meg nagy iPod Touch. Viszont tablet funkciók ellátására mindkét "kistestvér" alkalmatlan ugyebár.
(#7) joey20: Valószínűleg kapod ugyan azt a TouchWizz felületet, ami miatt nem tetszik a Galaxy S sem. Nekem annyira fapados hatása van, hogy egyszerűen nem tudnám szeretni. Akkor már inkább a csupasz Android.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest