- Yettel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaFec
aktív tag
válasz
DeusHun #2562 üzenetére
Ha fent van a korábban belinkelt driver, akkor menni kell a dolognak. Felkell ismernie a gépednek. Ha nem ismeri fel, és azt írja ki, a telepítés során hiba lépett fel, akkor az nagy valószínűséggel oprendszer hiba lesz. Telepítsd fel újra a gépedet, és az USB drivert és menni fog.
-
mycso
veterán
válasz
DeusHun #2564 üzenetére
Jah, azthittem van valami különösebb oka a Kiesnek. Akkor csak simán csatlakoztasd adattármódban és pakolhatod villámgyorsan ide-oda a fájlokat. Névjegyzéket a tabon ki tudod menteni az sd kártyára, utána gépre másolva valószínûleg a Kiessel is szerkesztgetheted.
Vagy ott van a wifin keresztüli adatcsere, ha otthon wifis a routered vagy van valamilyen wifi eszközöd ezt ajánlották is elôttem. Én erre a célra, ha nem akarok a kábellel bajlódni a WifiFileExplorer-t használom. -
Alukard
senior tag
válasz
DeusHun #2564 üzenetére
Javaslat, felejtsd el a Kies-t teljesen... sokkal kisimultabban fogod érezni magad.
Képek/videók/fájlok másolására ott a sima-natúr "mass storage" mód, nem kell a Kies... ha vagánykodni akarsz akkor ROOT-old a TAB-ot és fölrakhatod a SAMBA File Sharing programot és mehet ugyaz ez WiFi-n keresztül.A kapcsolatok már egy viccesebb történet, mert összeszed mindenkit a beállított gmail/facebook/egyéb fiókokból és végeredményben csak töredéke az ami a telefon memóriában tárolódik. A facebook-os contactokat amúgy sem tudod szerkeszteni, a többi meg a respektív gmail fiókokban megtalálható... ha le akarod menteni őket akkor lépj be a kapcsolatokhoz, beállítás gomb, és exportálj minden sd kártyára... kapsz 1 nagy *.vcf fájlt amiben benne lesz minden contact...
A régi szinkronizálós történet ami még a WM időkben ment mára már értelmét veszítette, mert egy jól beállított eszköz gyakorlatilag 2-3 helyen már tárolja a kapcsolatokat. Ezekhez a megfelelő eszközökkel meg hozzá lehet férni... én Thunderbird-et használok 2 kiegészítővel, az egyik a google naptáramat szedi le, a másik a kapcsolatokat... gyakorlatilag mindenhez hozzáférek a tabomon...
Viszont tudok ajánlani még 1 megoldást: Andorid Webkey
Brutális mértékű távírányítás androidos eszközökhöz, ráadásúl igazi hungarikum... csak ROOT-olt android kell hozzá.És még 1 dolog... nem ártana előbb-utóbb az XP-t lecserélni. Hiába az SP3, eljárt már felette az idő, és oké hogy egyes cégek számára megy még 1 darabig a támogatás, egyáltalán nem biztos, hogy magánszemélyeknek is ugyan addig tart.
A másik fele, hogy az újabbak sok szolgáltatást nagyobb biztonsággal, stabilabban és egyszerűbben biztosítanak. -
mycso
veterán
válasz
DeusHun #2553 üzenetére
Bár nekem win7 van, de ahogy leírtam úgy tökéletesen működik a dolog....
EmThor: Hát nekem tök mind1, hogy mikor jön ki a hivatalos, ezzel a jelenlegi 2.3.3-al tökéletesen elvagyok, semmiféle hibája nincsen, amit eddig tapasztaltam volna. Illetve nagy ritkán nem akar 3g kapcsolatot létesíteni --> vagy ki-be kapcsolgatom az adat módot, aztán megy neki, vagy újraindítom a tabot, de ez is mondom ritkán fordul elő.
Az ace frissítés is, még csak most van folyamatban, mert pl. telenoros frissítések az elmúlt 1-2 napban lettel elérhetőek, a független frissítések meg még talán mindíg nem elérhetőek, tehát mondjuk azt, hogy a napokban jött/jön ki. Egyébként nekem az ACE-n is a félhivatalos 2.3.4 van rajta, és az is fog rajta maradni. -
mycso
veterán
válasz
DeusHun #2549 üzenetére
Ez a kies egy fos, mindenki csak szidja és nem hiába.....
Na kiesből a legfrissebbet felrakod, ha nem az van fent akkor frissíti magát majd....aztán ki is léphetsz belőle.
Majd letöltöd EZT és telepíted, ha megvan csatlakoztatod a tabot, majd vársz, hogy feltelepítse hozzá a cuccokat, ha megvan akkor majd meg akarja nyitni a tabot meghajtóként, na ez után elindítod a kiest, keres egy darabig és fel is fogja ismerni a tabot, na ezután már használható.mod.: most nézem, nekem pl. a névjegyeket az istennek sem akarja a kies szinkronizálni, nem tudja megnyitni a tabon....a többi funkció teljes mértékben használható (tallózás, képek, zenék, stb. ...)
Más:
Ami érdekes, hogy a kis buta kies azt írja a jelenlegi 2.3.3-as fél-hivatalos romomról, hogy:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest