- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClioRS
őstag
Akkor vond le a 2 évnyi perceket, sms-eket és adaforgalmat is a végső árból. Gondolom nem elrakod a kártyát, hanem használni fogod, mivel megveszed.
Ha meg nincs szükséged rá, akkor bolti független. Lehet választani. Nem értem mi olyan nehéz ebben....Morden24 szépen megfogalmazta:
Könyörgöm, aki nem használja ki, az menjen és vegye meg függetlenül, és akkor wifizhet ottjon, 2 méterre az asztali gépétől, de ne picsogjon már, hogy a hűség MIATTI kedvezmény kéne neki, de a feltételek már nem.
-
A Relaxnet M mióta 7 gigás?
Tudtommal éppen 3!
Egyébként elvihető Net csomag nélkül is, 12- (170991,-) illetve 24 hónapos (161491,-) hűséggel is a készülék! (Árak forintban, Webshopban történő vásárlás esetén!)
Továbbá megvásárolható 0%-os THM-mel rendelkező hitelre is, ami azért ugye nem semmi! (a megtakarítást kéretik levonni a háromszázezres összköltségből!
)
Morden24:
Nem fizet többet, ha most vásárolja, mivel az adatmennyiség elérése után csak lassítják a sebességet, tovább nem számláznak!
Minden másban tökéletesen egyetértek veled!
-
Morden24
nagyúr
Könyörgöm, aki nem használja ki, az menjen és vegye meg függetlenül, és akkor wifizhet ottjon, 2 méterre az asztali gépétől, de ne picsogjon már, hogy a hűség MIATTI kedvezmény kéne neki, de a feltételek már nem.
Egyébként függetlenül attól, hogy sosem kéne semmi, amin Android van, én jelentkezem! Nemhogy ki tudnám használni, de konkrétan ki is használok egy XL-es Relaxot, és nem kell hozzá torrentkliens, meg Youtube sem, csak annyi, hogy én pl. csak mobilnetet használok, otthon is. Sőt, most is
Elhiszem, hogy sok embernek kéne 99K-ért, hogy az egyetemen wifizzen vele minden járulékos ktg. nélkül, de akkor rossz helyen kopogtat. A készülék ára dobozban, függetlenül NEM ENNYI.
Amúgy ha a bentragadás zavar, akkor vegyél kisebb csomagot, mint ami kell, és túllépés után percre-bytera pontosan annyit fogsz fizetni, amennyit használtál.
Ha nem jó a csomag, akkor nem összeadogatni kell, hanem nem kell csomagban venni. Hogy úgy meg abnormálisan drága, azt a Samsungon kell számon kérni.
-
kokyt
senior tag
"1; Szerződést írsz alá ,ami 2 illetve 1 év kötelező jellegű fizetést eredményez. Ergo a szerződés aláírás pillanatában kifizetted az alapdíjat+ azt amit a későbbiekben kötelezően vállaltál."
Úgy általában a mobiltelefóni (már amennyiben nem csak mutogatni veszi a delikvens) pénzbe kerül, mivel a prepaid sem ingyenes. Azon vitatkozni, hogy bent marad, nem marad, teljesen kihasználja-e valaki, vagy nem, nem lehet. Voltam kártyás, általában akkor nem volt keret, amikor kellett volna. De akkor nagyon kellett volna... Ha úgy töltöttem, hogy mindig legyen biztonsági tartalék, akkor meg a pénz állt rajta, amivel megint csak a szolgáltató bűvészkedett.
Vezetékes kontra mobilnet felvetés megint gyerekes dolog, és te is belátnád, ha próbáltál volna már kocsiból átpasszírozni egy mail-t dokumentumokkal a csatolmányban, mert épp nagyon kellett volna, vagy épp a céges adatbázisból egyet másikat letölteni. Mert a vezetékes... hát köszi
Neked sok RelaxNet L, nekem is, van aki kihasználja. Mindenkinek egyéni preferenciái szerint kell választani, és pont.
Érveid vannak az előfizetés, és a díjcsomag ellen, de konkrétan ez még nem magyarázza meg, miért kellene ezeket összeadni.
-
Morden24
nagyúr
A képlet akkor állja meg a helyét, ha az eszközt MÁSKÜLÖNBEN nem ilyen szolgáltatásokkal használná, egyébként csak idegborzolásra és szolgáltató-fikázásra jó.
Persze megértem, ha valakinek azt célja kiszámolni, hogy mennyit keres rajta a szolgáltató (bár így is teljesen rossz a képlet), nem pedig azt, hogy milyen eszközt + szolgáltatást kap a pénzéért cserébe. Ezt a változatot is lehetségesnek tartom.
Aku meg még mindig azt hiszi, hogy a szolgáltató azért fog féláron eszközt biztosítani neki, hogy utána abból SEMMILYEN pénzt ne lásson, az hülye.
-
kokyt
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest