Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ambavir
aktív tag
Ha CWM-ben particionálok SD-t, miért írja, hogy "nincs ilyen fájl vagy könyvtár" , mikor CWM-ből Mount USB Storage-ban csatlakoztatnám a PC-hez?
Így nem merek továbbléni a flashaléshez. PC-n látja és enged rá másolni."unable to open ums lunfile "
Azért lettem ilyen beugatós forma mert élvezem, hogy csípek mint a torma.
-
foxymaxy
senior tag
naszóval :-/
+volt az első csörtém a samu ügyfélszolgálattal
kiderült hogy helyszíni javítást nem kérhetek, mert "külső behatás érte a készüléket"
vagy kijön a szerelő, de akkor kiszámlázzák a kiszállást és a javítást +35k a kijelző
kamuzni fölösleges lett volna, mert egy bazi nagy beütődés van a kijelző közepén onnan fut szét a repedés
a legy agyatlanabb amatőr is kiszúrná hogy ez lepottyant
most per pill ott tartunk hogy vagy futár viszi-hozza, vagy beviszem 1 szervízbe , majd még kitalálom mi legyene pluribus unum
-
rétipipitér
csendes tag
Üdvözlet mindenkinek. Érdeklődés szinten teszem fel kérdésemet. Szóval gyári Tmobilos S3 tulaj vagyok. Nm nagyon értek magához a készülékhez. Szeretnék valami újabb külcsínű "Laucher"-t. Találtam is 2 fajtát ami tetszene is. SPB SHELL 3D, és a NEXT 3D-t.. Lényegét tekintve az lenne a kérdésem, hogy ha teleítem mondjuk mind a kettőt, akkor HOL tudok ezek közt váltani. Ha mondjuk SPB fent van és "fut", akkor egy HOME gomb nyomás után vissza kilép a gyári HOME felületre!! Szóval itt elakadtam... Bocsi az okoskodásomért.... Előre is köszönet, ha valaki segítene... s
-
dancsuri
veterán
válasz rétipipitér #50304 üzenetére
Ezzel tudsz válltogatni köztük
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
b4sxe
aktív tag
Néha csak úgy random kikapcsol a telóm és újraindul, ez mitől van ?
YUMYUM
-
-
Gizmo94
veterán
válasz nbukta77 #50312 üzenetére
Mindegyik színű reped, amint kelzsoca is leírta, az első generációsakra jellemző. Annyit tennék még hozzá, hogy a korai fehérek keretéről az ezüst előfordult, hogy levált... Gyakori kérdés még a sarkok is, amire a válasz: a mind a négy sarkon látható vonalak nem repedések, hanem öntésnyomok. Elég gáz, de mind ilyen.
-
-
Gizmo94
veterán
válasz kelzsoca #50317 üzenetére
Széleskörű vitákat vált ki, hogy az S4 kerete , ami valóban szintén ilyen amilyennek írod, fémből, vagy fémhatású műanyagból készült-e. Az alapján, hogy nemrégiben nálam volt pár napig egy fekete Snapdragonos modell, 100%-ra ki merem jelenteni, hogy a keretének semmi köze a fémhez, hanem műanyag. Valami fémfólia, bevonva műanyaggal. Leginkább az óccsó autótunying díszlécekhez hasonlító eljárással készülhet.
-
Jamby18
senior tag
Sziasztok!
Holnap tervezek venni egy Galaxy s3-at, le tudnátok gyorsan írni a hátrányait. illetve hogy mire kell figyelni? Kijelzőtől félek, van valami módszer amivel lehet rá vigyázni ne égjen be? S3-nak úgy látom csak a pentil matrix kijelző a hátránya.
Először úgy volt hogy veszek s2-őt, arról lemaradtam hogy befejeződött a 79eft-os akció, utána s3 minit felé nézelődtem, majd egy ismerősöm ajánlotta fel hogy eladja a a fél éves s3-ját nekem, csak várjak kicsit mert addig néz másik telót, abból se lett semmi mert szervizbe került tegnap, elejtette. Így már nem kell.
Ajánlották itt az okostelefon fórumba a Nexus 4-et és az Optimus G-t de nem nyerték el a tetszésemet, jobban bízok a samsungban, szoftverileg és hardverileg. -
mgTerminator
veterán
válasz korcsillio #50320 üzenetére
Nem csak a méretből akar faragni hanem a súlyból is....
-
student
őstag
630$ ruszkiknál hát simán el tudom képzelni hogy itthon is 120k-n fog nyitni hát s3ról tuti nem éri meg váltani
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz korcsillio #50320 üzenetére
Így is megveszik az emberek...mint pl te is :-)
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
dobobazsy
őstag
a hétvégén rootolni szeretném a telefonom. ez a módszer működik?
t-mobilos JB van rajta.
köszönöm ha válaszol valaki -
csabika69
tag
TuneLink auto appot hasznalja vki?
-
kisninja
őstag
Én xs csomagos vagyok 200mb jár majd 32 re korlátoznak aztán rá 3 napra újra gyors jelenleg 700mb nál járok 2 hónapja ilyen.