- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepito46
csendes tag
Tudom, hogy volt már párszor kérdés, de ki mit használ a facebook-os kontaktok képeinek a névjegyzékbe csalogatására? Valami tényleg normálisan működőt keresnék, mert ha jól tudom, akkor csak külső alkalmazással sikerülhet.
Lehet, hogy rosszul tudom! -
RockCNC
senior tag
A facebook app. Semmi extra. A kapcsolatban meg engedett a szinkronizalást. Vagy új facebook fiók.
-
sevenseas
tag
Ha valaki ráér segítsen légyszi!
Rootolnám a telefont, de nem hagyja magát.
Odin végez, telefon újraindul, a galaxy felirat után jön a szem és csak kacsingat.
Már vagy 5x újratelepítettem, de itt mindig megáll a tudomány."a hülyébb pókok saját maguk ellen szőnek hálót"
-
sea
tag
Üdv Mindenkinek!
SIII vagy Note II vásárlás előtt állok. Mind a kettő mellett vannak érvek, ellenérvek. Az S3-massal kapcsolatban lenne pár kérdésem.
1., Melyik a legfrissebb rom amit rá tudok tenni T-mobile függő s3-ra?
2., Ami pár napja kijött frissítést (Premium suite) rá tudom már tenni a T-s cuccra?
3., Gondolom ez már sokszor volt, de 1 GB ram elég mostanság? Tudom, hogy az LTE-s már 2GB rammal van, de elég nagy az árkülönbség.
4., Színek tekintetében van-e amelyik esetleg jobban kopik, karcolódik?Köszönöm előre is a válaszokat!
-
Gizmo94
veterán
Hogy akarod felrakni? Dual boot-ra? mert arra fel tudod. Second romnak bármit rakhatsz gyakoratilag, független a first romtól.. Csak siyah kerneles legyen, vagy ha nem reboot előtt rakj rá azt. Boot anim csere megoldható rom managerből könnyedén, van hozzá egy rakás.
Miért is jó nekünk?
[ Szerkesztve ]
-
Carambola
tag
OTG vel nem tudom a 320 Gb vinyomat rákötni az S3-ra.
Ez hiba, vagy nem tud kezelni ekkora tárat?
Pendrive-ot 16 Gb-ost próbáltam, az megy.
Samsung az OTG kábel
Köszi a segítséget elöre is. -
Yeffy
veterán
válasz Gizmo94 #24558 üzenetére
nem, neem. a mostani helyett...
egyelőre nem érzem szükségesnek 2 rom felrakását, főleg, h ez a 4.1.2-nek egy kicsit moddolt változata, szal lényegében ugyanaz...
szóval, ha cserélem, mehet wipe nélkül?
rom manager? az az Aroma installer akar lenni? v az STweaks-ben van?
bocs, ha lámaság...hogy van kocsitok. nekem lassan melóm se lesz. egy szaros Stiftet nem bírok megvenni, amin anno tanultam, nem hogy egy "értelmesebbet". de ez nem véletlen volt off...
sevenseas: már nem azért, de te miről beszélsz? mi kacsingat neked a boot animon? nekem is siyah van, nem is tudom, már hanyadszorra, de sosenem kacsint, v mozog...
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Gizmo94
veterán
Megpróbálhatod wipe nélkül, mert azonos az alap, de az eredmény kérdéses. Azért előtte ments nandroidot, ha nincs kedved állítgatni.. Utána ha nem lett ok valami, még mindig wipe-olhatsz.. én szoktam, sok kínlódástól mentesít...
Nem, a rom manager nincs az aromában, az egy külön app, de letölthető..Ja, értem az offot.. ne keseredj el. Majd lesz kocsid.. Mindig van amikor nem megy úgy, utána jönnek jobb idők.. Ebben bízz.
-
Yeffy
veterán
válasz sevenseas #24569 üzenetére
érdekes, én még sosenem hallottam ezt.
természetesen egyetértek veled, csak furcsállom...spawn: igen, igen, tudom, ismerem ezeket a majd jobb lesz szövegeket, kedves vagy. olvastam is a blogod korábban, de én már cseszettül kezdem unni az egész kib_szott helyzetet. és nem csak az anyagit. sok minden más is van, családi, magánélet, ez az. komolyan, rohadtul undorító. pedig nem 5 lambót kérek pl a ház elé v ilyesmi..
meg mondjuk nagy különbség, h neked van egy kiemelkedő rajztehetséged, amiből lettél tetkóman. na nekem ilyen nincs, buktam. ami érdekelne, pl autógyártás/terezés, programozás, oda kőkemény reál tárgyak kellenek, amikhez síkhülye vagyok, mást meg egyelőre nem találtam. ráadásul mondom, ki tudja, meddig lesz melóm.Gizmo: köszi neked is. nanadroid? az micsoda, hogy kell? bocs, ezt nem ismerem.
valahogy éreztem, h ajánlott wipe-olni, miért is működne valami rendesen anélkül... -.-"köszöntem
a jókívánságokat is, és ne érts félre, nem pikkelésből írtam, v ilyesmi, de már komolyan kezd tele lenni a f_szom ezzel-azzal...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
sevenseas
tag
válasz Intel q8200 #24583 üzenetére
Ha kitömörítem nekem 4 mappa lesz.
"a hülyébb pókok saját maguk ellen szőnek hálót"
-
Sógi
addikt
Hogy a búbánatba lehet eltüntetni a kis piros felkiálltójelet, ha rootolva vagyok?
Ami recovery módnál jelenik meg indításkor... -
RockCNC
senior tag
Valaki tudja, hogy működik a beépített lejátszóban a zenesarok?
-
blt.62
őstag
Tudnátok olyan magyar nyelvű hívásszűrő programot ajánlani amiben van fehér lista és csak azok a számok tudnak hívni akik benne vannak? Sms-engedheti. A hívástiltással nincs gondom,azt a névjegyzékben be lehet állítani. Csak azt szeretném hogy hétvégén csak a család tudjon hívni.
MegtorloXp
-
sevenseas
tag
Sziasztok!
Van valakinek egy 3 fájlos romhoz való linkje?
Kérem szépen!"a hülyébb pókok saját maguk ellen szőnek hálót"
-
lafaty80
addikt
2nd romnak valaki betett már miuit? Nekem nem akar bootolni csak visszaugrik a 3mp-es rom választóhoz.
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest