- Yettel topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sógi
addikt
válasz Paloczi95 #24349 üzenetére
Nekem van kék és fehér is.. Kéka a telefonom, nekem a kék slim jobban tetszik, nem rossz rajta a fehér sem. Ízlések és pofonok :-) még nagyon szeretem a nilkin hard case-t is.. ez a két kedvencem..
Nálam minden ok az fb messengerrel! Próbáld meg törölni és újra telepíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Paloczi95
tag
Majd megnézegetem mindkettőt
Próbáltam már, de valahogy nem akar működni. Neked melyik verzió van fent? 2.2.2?
Illetve facebook alkalmazásod van? És ha igen, akkor fut esetleg az is a háttérben?Magában a fb fiókban nem kell hozzáadni semmiféle device-t vagy ilyesmit ugye? Nem hinném, hogy összefügg a fiók beállításaival, de ki tudja...
-
hito
nagyúr
válasz Zsolaf #24357 üzenetére
Odin3 v1.85. De nem ez lesz a baj. Teljesen szét van hullva a szoftver. Folyamatosan felugrik az a nyomorult samsung fiók bejelentkezés (vagy create new account). Bármit nyomok megint felugrik. Szar az egész. Szerintem feltolok egy új szoftvert. XEH ajánlott? Root ugyanúgy működik rajta (vagy ugyanúgy nem )?
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Zsolaf
addikt
válasz MunezXBK #24359 üzenetére
Igen az egyik halványan de kékes beütésű áttetsző kocka mintás, a másik sima áttetsző csíkos.
(#24362) hito : XEH az jó persze, nekem a 4.1.2 van az nagyon jó, de abban még csak a lengyel van XEO gyári függetlenre való Én T-s vagyok. A samsung fiók az meg normális h felugrik azt be kell állítani mert mindig csesztetni fog amíg nem teszed meg, oda csinál backup-ot a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
-
lajki7
senior tag
Milyen sok ujonc lett igy hirtelen hito noterol valtott es a tobbi...
iPhone 11 Pro
-
hito
nagyúr
válasz lajki7 #24367 üzenetére
Én Note-ról váltottam Razr-re, arról Atrix 2-re, arról Atrix 4G-re, arról SII-re és arról S3-ra. Ráadásul nem is akármilyenre. Én vettem meg a hardverapróban lévő developers edition-t, még külsőre is más mint a többi S3, ráadásul teljesen fekete és sorszámozott
[ Szerkesztve ]
-
l91
csendes tag
Köszönöm szépen a segítséget! Még egy kérdésem lenne. Miért írják egyes boltoknál, hogy a szoftverfrissítés meghibásodással járhat, amire nem terjed ki a garancia? Ha JB-t akarok feltenni, az is kockázatos? Gondolom csak akkor lehet baj, ha frissítés közben áram nélkül marad a telefon.
-
Paloczi95
tag
De amuba szerint az egyiknek kis kékes beütése van Majd holnap kiderül (remélem)
fb messenger app témához meg még annyit, hogy olyan, mintha nem frissítene egyáltalán. Ha megnyitom az alkalmazást, (közben gépen is be vagyok jelentkezve) és valaki ír, akkor nem frissíti. Gépen látom, hogy jött valami, telefonon csak akkor, ha kézzel ráfrissítek. Ez miért lehet?
-
znagy69
őstag
MIUI használóknak. Valakinek van róla tapasztalata ? Én most töltöm, mert tetszetős.
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz znagy69 #24375 üzenetére
én is szemeztem vele..
annyit tudni róla, hogy sok sok samsung gyári dolgot használ, és azt írta, hogy azért fejezi be a fejlesztést, mert amíg a v5 ki nem jön addig érdemi javítani való már nincs rajta.az rgui nem vált be?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
hito
nagyúr
Na kínkeservesen felment a HEX (2x kellett szoftverezni). Akkor erre is nyugodtan rá lehet tenni a 6.4-es CF-Rootot?
-
hito
nagyúr
-
GeneraL_XTX
veterán
De lehet, csak rosszul csinálod. Most leírom a lépéseket és szigorúan ebben a sorrendben csináld végig a folyamatot:
-ha a telefon a géphez van csatlakoztatva húzd ki!!!
-odin elindít
-PDA részhez a tar fájl betallóz
-telefont tedd download módba (hangerő fel+bekapcs+home)
-most dugd a gépre a telefont usb kábelen
-nyomj a startra
-ha végzett újraindítás után húzd le[ Szerkesztve ]
-
lajki7
senior tag
válasz GeneraL_XTX #24390 üzenetére
jah ! igy kell. nem tudom miért csak igy engedi ...
iPhone 11 Pro
-
Zsolaf
addikt
Na most frissult a facebook, mintha hatba vagtak volna olyan jo lett.
-
hito
nagyúr
Na! A készüléket NEM lehet rootolni. 25x raktam fel a 6.4-et, 25x a 6.3-at, abban a sorrendben pontról pontra, végén természetesen mindig kiírja, hogy pass és SEMMI nem történik! Volt már 10 S2-m, 3 Note-om, szana-szét hackeltem az összeset, nem vagyok teljesen amatőr. Ezt nem lehet rootolni. Nem tudom mit és hogyan csináltak meg ennél a verziónál (ugye kereskedelmi forgalomba nem került), de nem lehet rootolni. Aki nem hiszi Bp-en szívesen összefutok vele és próbálkozhat. Asszem sajnos rövid úton meggyűlöltem az S3-at, ilyet még nálam nem volt samu telefonnál.
-
RockCNC
senior tag
Sokan irtatok a voodo hangzásról! A marketről letölthető
?[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
Jah most olvasom nem egy gyári S3-ról van szó.....hát akkor ebben nem tudok segíteni.
Még talán annyit, hogy ha jól emléxem a BETA (ami kiszivárgott, nem a mostani lengyel) 4.1.2. rom, amit odin-al lehetett felrakni az alapból rootolt volt.
Még azt megpróbálnám a helyedben, majd valaki hozzáértő talán ad is linket
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #24398 üzenetére
Akkor valaki esetleg tudna nekem linket adni a rootolt BETA 4.1.2-höz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest