- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
ja, ez lemaradt...
igen, tudom, h van gugli kereső, használtam is, de egy: nem sok időt töltöttem a keresésével, így ezt a hsz-t nem találtam meg,
kettő: amit megtaláltam, nekem zagyvás volt, és gondoltam, h itt szakértők számomra emészthetőbb formában fogják tálalni számomra...na de mindegy is
amuba: értem. na ezt nem tudtam, thx
Varszegig:
fuximaxi: köszi a kivonatot. ma is tanultam.
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
kzkz
őstag
válasz koxminator #18598 üzenetére
Köszi a választ! A prime-ot én is megvettem amikor 55Ft volt . Bár én szeretem a TW-t, és ezért nem akartam egy másik progit feltenni, de majd kipróbálom, ha újra JB romolok...
-
Intel q8200
senior tag
Senkinek sincs tippje, hogy mièrt fényképezik magátót a telefon? Fényképezgetek és van, hogy magától is ellő pàrat. Mondjuk csinálok 2 képet, majd várom, hogy fókuszálgasson és erre csinál egy képet. :-@
iPhone 14 pro
-
Intel q8200
senior tag
Senkinek sincs tippje, hogy mièrt fényképezik magátót a telefon? Fényképezgetek és van, hogy magától is ellő pàrat. Mondjuk csinálok 2 képet, majd várom, hogy fókuszálgasson és erre csinál egy képet. :-@
iPhone 14 pro
-
Zsolaf
addikt
válasz Intel q8200 #18608 üzenetére
Mosoly nincs bekapcsolva mert olyankor lő még ha talál mosolygó emberkét vagy valami más opció van még bekapcsolva.
-
Yeffy
veterán
válasz Intel q8200 #18608 üzenetére
lövésem (hehe ) sincs...
esetleg reset, és vagy ROM újrarakás? ha akkor is szar, akkor meg szerviz.
szerintem...Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
lafaty80
addikt
Van új Wanamliterom
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
lajki7
senior tag
Mst olvasgattam egy ket topicot,hat....Note2 topic 95% gsm bolti telo:-D francia,roman,szlovak...ha be eg valamelyik kijelzo 2x vagy mas egyeb problema...sajnalom oket! Nekem ossze jott volna egy uzlet egyiknap,S3 cserebe egy Note2 feher,egy hetes! 10rugot kellett volna radobnom. Kiderult h nem samu hanem ujgsm garancias....2ev garancia buszke volt a srac! Megneztem es kiderult h 1ev teljeskoru es 1ev szoftver garancia!!!!!!! Jeeezusom:-D kegyetlen! Soha a budos eletbe nm veszek telefont gsm boltban! Lenyeg az hogy ha o fizet 10ezret akkor sem adom oda ezt az atom biztos full garis telot:-) Nah mind1,csak leirtam:-)
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
-
lajki7
senior tag
válasz kungzi #18638 üzenetére
Ha tovabb olvastok akkor latni fogjatok h ott is vannak ram problemak:-D:-D 200-300m szabad! 500-600ram szabad az mar jo:-D van akinek 1gb szabad de hogy....ugy h futott neki az atya ur isten is nah mind1! Gondolkozok a cseren de bolti garis a kutyanak sem kell! Majd egy jo T fuggot ki kell h fogjak de az meg odebb lesz:p
iPhone 11 Pro
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz lafaty80 #18611 üzenetére
Feltettem, de kicsit fura lett.....eltűnt a qiuck settings meg a kör alakú akkukijelző is visszakerült stock állapotba
Mondjuk az előző verzióban lévő bug javításra került: most már nem ugrik vissza minden bekapcsolásnál alapértelmezettre a billentyűzet.
[ Szerkesztve ]
-
lafaty80
addikt
válasz GeneraL_XTX #18640 üzenetére
Nekem kör alakú és számolós maradt az akku kijelző, a quick settings alatt mit értesz?
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz lafaty80 #18642 üzenetére
Ami lecseréli a gyári értesítési sávban lévő kapcsolókat. Nekem ezek mind eltűntek pedig a 4.2.1-ben benne voltak még
Más: tudja valai miért nem tudom feltenni az új gmail appot? Root Explorerrel hiába próbálom, nem tudom kitöröolni a régi gmail mappát mert azt írja hogy read only, a lecserélés sem megy
-
MunezXBK
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #18643 üzenetére
Felül nyomd át a Root explorert.
Fejből meg nem mondom, de asszem s/w-n van.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #18645 üzenetére
Fogalmam nincs. Nálam is ugyanez volt, de nem erőlködtem rajta.
-
koxminator
senior tag
válasz GeneraL_XTX #18645 üzenetére
a következő a receptem (remélem működni fog):
hozzávalók: 1 csipet system app remover, 1 kanál lucky patcher
1. system app removerrel backupolod majd eltávolítod a gmailt.
2. lucky patchert elindítod, automatikusan eltávolítja a felesleges odex fájlokat
3. telepíted az új gmailt
4. örö i bb bódottáHa mégsem jön össze, akkor nincs több ötletem
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
zozyk
addikt
válasz koxminator #18648 üzenetére
Én inkább a data/app mappát nézném át,eleve a gmail-nál nincs odex file,viszont ha frissült a gyári gmail app,akkor a data/app-ban van...
Az új gmail app-ot nem telepíteni kell,csak bemásolni a system/app mappába,majd beállítani a jogokat így:
x x o
x o o
x o o[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest