- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bruti01
őstag
note 2 appot csak deodex romra lehet felrakni.
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
kakuk100
őstag
válasz Gizmo94 #15449 üzenetére
Te is a System app mappából vetted ki a Turkbey-ből nem? Oda kell visszatenni.A Root Explorer-el. Ha új apkt teszünk fel, előbb a régit el kell menteni, hogy ha nem jó az új vissza lehessen a régit tenni. Nem recovery-be kellett volna telepíteni, hanem a belső sd kártyára feltenni és onnan bemásolni a system app mappába és utána restart.
-
Szellem.
nagyúr
Lehet nagyon láma a kérdés, de a JB hivatalosan mikor érhető el S3-ra?
Lehet vissza kéne olvasnom, de ezért ne haragudjatok. OTA-n nézem a frissítést, de még semmi. A teló független.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
srácok!
sokat gondolkodom mostanában azon, hogy veszek egy sgs3-at.
hiába olvasgatok vissza, nem nagyon találok bődületes hibakról szóló post-okat, így megkérdezem, hogy milyen a telefon?
köszi az észrevételeket, tanácsokat!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Gizmo94
veterán
Nahh, aki megszívta a Note2 gallery-t, annak kárpótlásul kakuk100 által vázolt verzióhoz innen letölthető a sec.gallery2 apk fájlt, amit root explorerrel be kell tolni a system/app mappába, onnan futtatni és reboot. Hátha így működni fog, remélem tudtam segíteni...
HUTCHDB: Ez a telefon egyszerűen nagyon jó... Egyetlen negatívum talán az 1 GB ram, de ha nem futtatsz nagyon sokminden egyszerre, akkor nem igazán zavaró...
Egyéb hibája akárhogy is nyúzom, nincs... Vegyél nyugodtan, ha SGS II-ről váltasz, én is gondolkoztam egy darabig, de nem bántam meg! Csak ajánlani tudom, mindenben sokkal jobb...[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Gizmo94 #15470 üzenetére
nem tudom, hogy mennyire zavaró a ram hiánya, de s2-ben sem éreztem hogy kevés lenne
nem használok ezer dolgot egyszerre....
egyébként nem tudok dönteni, hogy milyen telefont vegyek...." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
Pipiripi
senior tag
-
South Velen
addikt
válasz HUTCHDB #15469 üzenetére
Nagyon király, egyetlen aggályom az volt, hogy képeken, videókon csúnyának, idétlen alakúnak tűnt még a fekete színű is, de most élőben, hogy napiszinten használom, a külsejével is maximálisan elégedett vagyok.
"belsőre" meg hát (szintén) nincs kompromisszum.[ Szerkesztve ]
-
-
gone_man
csendes tag
Sziasztok!
A napokban elkezdtem nézegetni fóliákat,mert nem igazán jön be ez a flip cover (gyárim van,és szanaszét szakadt a cover "gumirámája",a belső textilt kezdi elengedni a ragasztás+összeszed minden szöszt,morzsát,amire figyelni kell,mert nagyobb kárt csinál a kijelzővel,mint amire ki lett találva..Szóval arra gondoltam,hogy veszek egy minőségi,full body fóliát,de nem igazán tudom,hogy melyik lenne jó..Találtam ZAGG márkájú fóliát,eléggé húzós ára van,érdemes ennyit adni érte,valóban olyan jó?Esetleg saját tapasztalat,ajánlás?Köszi a választ előre is!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz ray blu #15473 üzenetére
itt szerintem több fórumtárs ismer, tudják mire vagyok kíváncsi, míg más topicban igen rossz néven vennék az e féle kérdéseket.
egyébként köszi mindenkinek az eddigi észrevételeket.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Yeffy
veterán
válasz South Velen #15476 üzenetére
Pontosan. En is csak ajanlani tudom.
Nekem is eleinte kepekrol idetlennek, "lagynak" tunt, de abszolute nem bantam meg, sot... pedig nekem ez az elso droidos telom.
Szoval en is tudom maximalisan ajanlani, remek gep.
En ezt az 1g ram "hibat" sem vettem eszre, bar az erdekes, h miert sporoktak ki belole. Gondolom rokabor effektus vegett...
Viszont sztem tok meg folia erosen ajanlott hozza. Egybk perfekt...Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
South Velen
addikt
Valóban ajánlott hozzá tok, fólia, de úgy elveszíti szépségét. Már az első napon kis túlzással tele lett mikro-nano karcokkal a hátlap. Nem tudom, a többi színnél ez mennyire jellemző. Viszont a Gorilla Glass 2 az nagyon ott van, tapintásra valami megmagyarázhatatlanul jó érzés, csak elvileg (vagy inkább gyakorlatilag) kevésbé ütésálló, mint a GG1.
Az 1GB RAM engem sem zavar, bár mániám, hogy nézegetem feladatkezelőben, de 700MB felett még nem járt. Persze járna, ha több lenne benne, és akkor nem lőné ki a folyamatokat sem közben, és nyilván ennél is gyorsabb lenne a teló, de ez átlagfelhasználással nem nagyon lehet zavaró.[ Szerkesztve ]
-
lajki7
senior tag
válasz South Velen #15488 üzenetére
Tenyleg a telo mikor lovi ki?? 700nal mar kilovi vagy felett ?? :/ nem tudom pontosan azert kerdem:-)
iPhone 11 Pro
-
Psytech
őstag
válasz gone_man #15490 üzenetére
Ha full body, akkor lehet ilyesmit keresel. Egyébként a zagg fóliáról nekem is ez a véleményem. Nagyon véd, nagyon megkarcolhatatlan a fólia, de cserébe nagy mértékben elvesz a fényerőből, rossz a tapintása és a színe is érdekes egy idő után.. Bár ez mosható és újratehető de akkor is
Amit linkeltem az ultra clear azt hiszem, ez ideális lehet. -
HoReSz1975
őstag
Hiába raktam fel Appsd2 progit nem enged semmit áthelyezni a microsd -re?
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
válasz South Velen #15488 üzenetére
Persze, engem is zavar, h elveszlik kicsit a szepsegebol, de inkabb ez, minthogy 3 havonta hatlapot vegyek ra...
Szal en inkabb teszek ra vedelmet.
A GG valoban utos, kegyeteln jo erzetre. Kellemes. Karcokat elvileg jol allja, ellenben az esest, ah te is irtad.
Memoria detto nalam is. Mondjuk en nem szoktam nezegetni, elvagyok vele remekul.
Akku lehetne combosabb, mondjuk 3 Ah-s.
Amugy pazar kis telo.Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
-
Varszegig
veterán
bizony sárgul, régi symbis samun volt nekem, sárgul, olyan mintha 5 mm vastag óvszerben szexelnél, és még felis pöndörödik. Letéptem.
Aki jó fóliát akar: Steinhell. Nem ront semmit a kijelzőn, az érintésen sem, és észre sem veszed.HUTCHDB: igen a legrosszabb, ami történik, hogy a launchert kilövi, és kell várni 1-2 mp-t amíg újraindul. Bár a Novában már olyan gyors az indulás, hogy szinte észre sem venni. Elvileg a JB-ben már több lesz a szabad ram.
[ Szerkesztve ]
-
spawn21
veterán
Kóddal nem tudok wipelni, hogyan lehet másképp?
s24U+15p
-
-
Zsolaf
addikt
Megint jönnek a romok csak a magyar nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Minden ami hőszivattyú
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- BMW topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest