- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
zseko
veterán
válasz hunluigi #7334 üzenetére
Na, szerintem ez nem új metódus. Ez szimplán el van cseszve.
(#7352) Plag nálam ~230 névjegy van, azoknál már jól kijön a hiba, mint látható is.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
Szellem.
nagyúr
Pontosan ez az "új metódus" van nálam is! Ugyan ezt csinálja pontosan.
Ahogy olvasom, a mostani frissítés sem oldja meg ezt a gondot!Nekem nagyon nem tetszik ez a frissítési politika a Samsung részéről! Mi a fenét kell ennyit tökölni!
Flagshipről beszélünk és simán ki lehetne tolni a frissítést egyből!Arról meg nem is beszélve, hogy sűrűbben is! -
SharpSA
veterán
Névjegyek kezelésre a True Phone Dialer & Contacts a legjobb szerintem. Én sosem használtam a gyárit, mert mind jóval gyengébb tudású.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
mchawer
tag
válasz concrete86 #7350 üzenetére
Ugye viccelsz??? Ez az S8 fóruma... Itt nem igazán mondja senki neked, hogy NE cseréld... Ha már gondolkodsz rajta, meg is fogod venni... Nem fogsz csalódni, az biztos...
MC Hawer - az igazi... - Galaxy Z Flip 3 5G - Watch3 Titan - Watch Active2 - Buds Pro
-
Skynet258
veterán
Na tegnap végre megvettem az S8-at - hosszú szülés volt, mert bár tesztelni volt nálam az S8, tehát tudtam mire számítsak, sem a méret sem a szín nem hagyott nyugodni. Orchid grey vagy fekete? S8 vagy S8+...? Nehéz kérdések voltak ezek.
Szóval maradtam a kényelmesebb kezelést nyújtó S8-nál, és az eleinte csajosnak tartott, élőben viszont teljesen ok orchid grey színnél. Mivel Telenorban dolgozom így vásárlás előtt ki tudtam bontani a készüléket, így hibátlan kijelző és összeszerelés lett a jutalmam. Megjegyzem pár hete majdnem vettem egy S8+-t, de kibontás után olyan szörnyű kijelző nézett velem szembe, hogy nem hittem el; körben végig gusztustalan zöldes sáv, nagyon látható módon, és a közepe sem volt tiszta fehér... Persze el is vette a kedvem pár napra a dolog, de most elégedett vagyok. Vettem hozzá egy átlátszó Nillkin tokot és egy sima fóliát, eddig utóbbival is elégedett vagyok, 1600-ért jó vásár volt.
Mondjuk tényleg hülye vagyok, hogy egy forintot is költök erre az egészre, a Huawei PR cége már most is kérdezte, mit küldjenek tesztelni... de ez a sajátom és úgyis techbuzi vagyok. Na meg ha a gyereket akarom lekapni és otthon a MILC, akkor imádkozzak, hogy jó kamerás telefon legyen épp nálam?
Ez jár. És kész. -
userxy
őstag
válasz Skynet258 #7358 üzenetére
Megjegyzem pár hete majdnem vettem egy S8+-t, de kibontás után olyan szörnyű kijelző nézett velem szembe, hogy nem hittem el; körben végig gusztustalan zöldes sáv, nagyon látható módon, és a közepe sem volt tiszta fehér...
Ezt kifejtenéd bővebben ? Mert nem világos mire gondolsz
-
Skynet258
veterán
Volt ez az elszíneződés mizéria, piros árnyalatú kijelzőn, széleken pirosas sáv, satöbbi. Aztán a frissítés után többeknek ez a piros árnyalat zöldre változott - na ez a kijelző nagyon tré volt, vagy fél centis zöldes árnyalatú sáv (keret) a kijelző szélein. Mondjuk nekem amúgy is extrém érzékeny a szemem ezekre a dolgokra, de ez másnak is feltűnt mikor kérdeztem a többieket, mit látnak a kijelzőn...
-
Skynet258
veterán
válasz bombibmw #7361 üzenetére
Köszi!
A fólia ez, de mielőtt őrült rendelésbe kezdtek várjunk pár napot/hetet, hogy mennyire marad meg a kijelzőn. Anno Speedshopban melóztam, sok sok fóliát raktam fel, így érzésre ez nem tűnik rossznak amúgy, de csak az idő tudja megmondani milyen lesz valójában.S8-at eddig nem hoztak vissza semmilyen problémával, szóval nem tudok a hibáról. Ha nálad ez van akkor első körben kártyacsere, sokszor olyan dolgokat megold amit nem is gondolnék kártyahibának, aztán mégis.
-
mchawer
tag
válasz bombibmw #7361 üzenetére
Biztosan nem szolgáltató probléma ez, mert szervíz előtt SIM-kártyát cseréltettem. Nem oldotta meg... Holnap (hétfőn) hozzák vissza a telót a szervízből, talán többet fogok tudni. Mindenképpen befotózom a szervíz javítási leírását, jó?
MC Hawer - az igazi... - Galaxy Z Flip 3 5G - Watch3 Titan - Watch Active2 - Buds Pro
-
bombibmw
veterán
válasz Skynet258 #7363 üzenetére
Valami kell majd mindenképpen, amit nem gyűr fel az UAG Metropolis.
Aztán lehet, hogy megpróbálkozok pár filléres ebayessel is.
Köszi!☺mchawer:
Egyelőre nem csinálta, amióta ki van kapcsolva a Volte, de csak itthon és kicsit távolabb próbálgattam.
Holnap megyek messzebb is és meglátom.
Várom a fejleményeket.☺ -
Skynet258
veterán
válasz bombibmw #7366 üzenetére
Ez elég rendesen kimegy a szélére - nekem mondjuk nem gáz, mert a Nillkin tok rányúlik vagy 2 millimétert, így az konrétan nem felnyomja, hanem leszorítja. Többek között ezért is veszem minden telómra ugyanezt a tokot, eldobálni nem szoktam, karcok ellen kell inkább, emellett fóliabarát kialakítása van.
-
Luser2000
addikt
Akiknek nem tetszik a NÉVJEGYZÉK új kereséséi metódusa
azoknak javaslom, hogy telepítse fel manuálisan annak FRISSÍTÉSÉT. (3.1.13.7)
Nekem 3.1.8.15 volt fent (szar volt), most a frissítés után megjavult a dolog.---
Cuccok!
Ugyan ezt javaslom neked is a Naptár alkalmazás (4.0.14.0) esetében is. Egy póbát megér.[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Petyyyyy
addikt
Heyho urak!
Ez az akció vajon nálunk is elérhető lesz majd?
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Parallaxis
addikt
válasz Szellem. #7258 üzenetére
Én ezért szedtem le, mert te lett "árkokkal", plusz ocsmány módon gyűjti a koszt (zsírt) a fólia.
Kár volt leszedned.
Az "árkok" simán eltűnnek pár nap alatt (kicsit puha, szivacsos a fólia felső rétege, hogy az ütéseket el tudja nyeli), a koszt meg kevésbé gyűjti, mint bármelyik másik fólia.Bár nem tudom neked mitől lett teli árkokkal, mert normál használat mellett nekem csak egy ilyen lett, mikor egy kis foltot körömmel kapartam meg és az is eltűnt pár óra múlva.
Több hónap használat után is sima és hibátlan nálam.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Szellem. #7355 üzenetére
Egyetértek.
A párom s8+ készülékében, mivel olyan ismeretségi köre van, majdnem 1000 szám van. Nála, konkrétan néha ki is fagy, Nonszensz. Ezért ez a "húzogatós" módszert nem is használja, inkább kereső alapján...keres. De sokszor "emlegette" emaitt a samsung-ot. Egy flagship-nél ez oltári idegesítő hiba és azonnal javítani kellene!
-
Szellem.
nagyúr
válasz Luser2000 #7368 üzenetére
Köszi szépen a segítséged! Letöltöttem, felraktam, szuper és hibátlan!
Viszont, valamit nem értettem. Te azt írod, hogy neked a 3.1.8.15 volt fent és ugye ez is rossz volt. Már korábban is frissítetted innen az apkmirror-ról? Vagy ez volt a gyári verzió? csak mert nekem ez volt fent:Ez amióta megvettem a telefont nem frissült.
Egyébként ezek gyárilag honnan frissülnek? A Play-ről vagy a Galaxy Appsból?(#7370) Parallaxis: Azért mert neked jó a fólia, attól még sajnos nekem, meg egy pár tagnak nem jön be. Nem tudom, hogy honnan lett tele az árkokkal, de lettek rajta. A fólia meg nekem gyűjtötte a koszt és nagyon gányúl nézett ki a kijelző tőle. Törölgettem, mert nem szoktam úgy hagyni. Ráadásul a kijelző tapintása nekem tapadós volt. Ezekért szedtem le. Nem vagyunk egyformák, de ahogy írtam, nekem nem jött be.
(#7371) ΞΔGLΞ: A fentebb linkelt frissítéssel valóban megoldódik a probléma! Most reggel felraktam és tényleg hibátlan.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Skynet258 #7358 üzenetére
A kamera dologhoz...
En annyira nem vagyok elajulva az s8 kamerajatol.
Epp nyaralni vagyunk es tobb kepet keszitek mint ugy altalaban.
A tajkepekkel nincs is gond, de ahol kb 3-5 meterre levo csaladtagot fotozom, ott mar bizony a problema elojon.
Az arcok nagyon elmosodottak, egyszeruen rossz minosegu.
A legnagyobb lanyom i6S-e jobb e teren. (A korabbi huawei mate 9 -em is jobb volt ilyen szempontbol.)
Lehet kozelebb kellene mennem az alanyhoz?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
RedCat
senior tag
Melyik Package disabler pro-t ajánljátok? A playen van 2 a Samsunghoz
-
Luser2000
addikt
válasz Szellem. #7378 üzenetére
Manuálisan nem frissítettem, de a múlt héten kijött új DBT FW volt fent, amikor ellenőriztem a verziószámot. Lehet azzal frissült erre. Nem tudom, de nem is lényeges.
Vannak olyan Samsung applikációk, amik a Play áruházon keresztül lefrissülnek, de van olyan is, ami a Galaxy Apps-on keresztül. (Emlékeim szerint a Bixby és a Samsung Pay Account így frissült.) Illetve vannak olyan alkalmazások (komponensek), ami csak FW-el együtt frissülnek (ha frissülnek). Vélhetően a következő FW verzióban a Névjegyzék app egy - a korábbihoz képest - újabb verziója lesz benne.Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Peddy789
őstag
válasz Parallaxis #7370 üzenetére
Miert gondolod hogy az osszes azonos csomagolasu folia 100%ban ugyanaz? Siman lehet hogy vannak jobb es roszabb batchek.
Nehany ember annyira ellenseges itt borzalmas. Most nem konkretan rad gondolok.
Egyik tag mond valamit es egybol jon a sertodott harcos hogy te hulye f** bezzzzeg nekem minden okes, ne merd leszarozni az en cuccomat biztos te vagy a hulye. Ezt mondjuk a tobbi topikban is latom. De olyan jolenne ha kicsit megertobbek lenne mindenki es eltudna fogadni a masik velemenyet es esetleg rakerdezni hogy hmm vajon ez hogy lehet stb.
Amugy jo az ellen velemeny mert en ezert olvasom, valakinek jo valakinek nem, akkor tudom jogy lehet nekem se lesz 100?
-
Szellem.
nagyúr
válasz Luser2000 #7384 üzenetére
Köszi! Így már világos!
Bár, ezt a frissítést már kiadhatták volna (nem az apk-ról letöltve), hogy másnak is megoldódjon a problémája.
Mindegy. A lényeg, hogy most jó! És köszi.(#7382) leslien: Szép a telefon, meg nagyon tetszik, de fázom az lcd paneltől. Sajnos én az lcd-k esetén eddig mindig belenyúltam a pixelhibákba. Amúgy szerintem ezzel a készülékkel jó irányt vett fel a HTC.
(#7385) Peddy789: Tökéletesen egyetértek veled. Sok esetben ha valaki leírja a saját tapasztalatát, vagy véleményét, akkor mindig jön valaki aki ha nem is egyértelműen de "lehülyézi" a másikat. Nem vagyunk egyformák. Egy fórum pont arról kell, hogy szóljon, hogy a másik véleményét tiszteletben tartsuk és elfogadjuk. Ha pedig valaki valamit rosszul csinál vagy lát, akkor azt kulturáltan
lehet korrigálni.[ Szerkesztve ]
-
gyendre2
tag
Sziasztok !
Tegnap hajnalba felment egy frissítés és az alsó sávom egy rakás... lett.
Eddig ha beléptem a kedvenc játékomba akkor fekete lett és nem zavart.
Most olyan rohadt világos fehér hogy kiakaszt... kiég a szemem. Az új eltüntetés "pötty" amit hozzáadott a frissítés itt meg nem elérhető...
Sajnos alkalmazások esetén nem találok testreszabhatóságot... valami ötlet? -
janosibaja
őstag
válasz Luser2000 #7368 üzenetére
Biztos láma kérdés, bocsi.
Ha a Névjegyzéket a Luser2000 által linkelt fájllal frissítem (gondolom, az apk-ra rányomok, és annyi), az nem fogja megzavarni a későbbi automatikus frissítéseket?
Régen már volt egyszer Samsungom, s úgy rémlik, bármit csináltam az automatikus frissítéseken kívül, az megzavarta őkelmét.
-
OCTAMD
őstag
válasz killerjohn #7389 üzenetére
Itt tudod megnézni,honnan várhatod a frissítést.Ez pl.eredetileg TIMes ,de ugye szoftverezett,így a XEH frissítést kapja
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
OCTAMD
őstag
válasz killerjohn #7392 üzenetére
Az akkor a magyar független frissítésre vár
Sajna el van maradva már vagy másfél hónappal
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
Szeszkazán
senior tag
Van valakinek bevált case friendly üvege S8+ hoz? Magyarországi rendeléssel érdekelne, köszönöm.
-
Parallaxis
addikt
válasz Peddy789 #7385 üzenetére
Miert gondolod hogy az osszes azonos csomagolasu folia 100%ban ugyanaz?
Mert ezek nem csomagolt fóliák, hanem speciális cucc, amit rolniban vesznek és plotterrel vágnak tizedmilliméter pontosan méretre.
Ha meg mégis gond van, akkor vissza kell menni és kicserélik, ennyire egyszerű.
A kosz gyűjtést meg végképp nem értem, mert meglepően jól viseli a dolgot ez a fólia, messze jobban, mint mondjuk a Samsung gyári megoldása.
A tapintása felrakás után kicsit tapadós, de 2-3 nap használat után ez a réteg elkopik és utána ez sem okoz gondot.
-
RedCat
senior tag
válasz janosibaja #7398 üzenetére
Köszi, nekem ott nincs ilyen. Telenoros a készülék. Tegyek fel rá vmi más romot? Ahogy nézem, a biztonsági szint áprilisi. XEH-el jobban járnék?
-
SlayR
senior tag
Hát én ma láttam élőben azt a csodás HTC U11-et olyan ronda, hogy láttam eddig is, hogy nem szép, de élőben...mint valami középkategóriás 15ezer ftos kínai másolat
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest