- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 30 Fusion - fúziós kínai konyha
- iOS alkalmazások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOZ
addikt
Egyre csak jön a 7, sok országban
-
-Valinas-
senior tag
válasz Wiz Khalifa #19089 üzenetére
Sajnos már többször újraindítottam, de még mindig csak H+-on vagyok, 4G helyett. Lehetséges, hogy ez a kettő ugyanazt jelenti?
-
törölt tag
-
zsolez76
tag
Üdv! Én most váltottam s5-ről s7-re. Minden oké,már 7.0 van rajta,hivatalos. Egy bajom van vele,hogy az ébresztőben nincs intelligens jelzés,mint az s5-ben volt..
-
Dorcika50
tag
válasz Streampunk #19112 üzenetére
Gondolom felrakta odinnal...
-
zsolez76
tag
válasz Streampunk #19112 üzenetére
A héten vettem a telót,használtan. Nem szabványos volt a töltője,külföldi lehet a teló. Vagy spanyol vagy amerikai szerintem. Már a gyári hetes van rajta.
-
zsolez76
tag
-
Jeffjn
tag
Hülye kérdés de a Nougat-ra, hogy tudok frissíteni? Nekem nem dobja fel.
-
-Valinas-
senior tag
Amióta 15 egymás utáni ébresztésre se tudok felkelni, azóta ezt használom én is. Remek alkalmazás! 60x meg kell ráznom a telefont, hogy leálljon az ébresztés. Azalatt pont rájövök, hogy kezdeni kéne valamit az életemmel.
Jeffjn: Odinnal kell flashelni, rengeteg leírás van róla a neten.
-
Burt1793
veterán
válasz zsolez76 #19121 üzenetére
Vedd lejjebb az ébresztés hangját és kapcsold be a hangosodót.
(#19124) -Valinas-: Az alap óra alkalmazás is tud korlátlan szundit. Ha gombbal nyomod le, akkor szundizik, ha elhúzod a kijelzőt, akkor kikapcsol. Én se szeretek felkelni, sokat harcolok a telefonnal reggelente, amíg felkelek. Még jó, hogy nem kábellel töltöm, első ébresztésnél felkapom, félálomban...
-
HawerKing
őstag
Sziasztok.
Adott egy Samsung telefon (Core Prime) amit hasznaltan vasaroltam nagy sietve, othon bekapcsolaskor kerte a kepernyozar feloldo kodot a telo. Bementem gyari recoverybe s onnan adtam neki egy factori resetet. Szepen resetelodott is a telo s inditasnal keri szepen az indito beallitasokat de mikor a vegere erek ker egy olyan google fiokot amivel korabban bevoltam jelentkezve a teloba ilyet nem tudok s a regi gazdajat sem ismerem.Az lenne a kerdesem, hogy neki vagjak e Odinnal egy uj szoft felrakasaba ?? Az megoldja a gondot vagy van egyszerubb megoldas is??
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
TommyNagz
senior tag
Én most megpróbálkozom újra a BTU-s Nougatl-tal (a második builddel, ami február 7-ei: G930FXXU1DQB3). Jól belakott XEH-es Marshmallow-m van. Jól gondolom, hogy ha a home csc-t használom, akkor nem lesz FR, frissülök Nougatra (CSC váltás nélkül) és megmarad mindenem?
encapsulation dot1q
-
MPite
tag
Meguntam a folyamatos fagyást, videót készítettem róla (10 percig bootolás közben is lefagy és újraindul), hogyha nem hinnének nekem a SES-ben, jövő héten visszaviszem. Harmadszorra megy szervízbe április óta és mindig más problémával. Hogy lehet ennyire félrenyúlni egy 240k-s telefonnál? Milyen esetben van alapja annak, hogy cserét kérjek? Nyilvánvalóan egy hibás telefont kaptam. Köszi előre is
-
-
motown5l
senior tag
Sziasztok.ma erkezett meg a keszulekemre a Nugat.Erdeklodnek,hogy megnovekedik e tole az uzemido.Illetve ha atallitom a felbontast,hogy akkor van e uzemido novekedes.Es persze hogy erdemes volt e valtani.
-
P3Dr0
senior tag
válasz TommyNagz #19135 üzenetére
Adatok mentese utan en fullba tettem a G930FXXU1DQB3, elotte FR es odin utan cache/dalvik clear. Majd kis tisztogatas. Megvagyok vele elegedeve. Minden funkcional a telefonon en batran ajanlom.
De valoban erdemes fullra nullazni a keszuleket es nem ratelepiteni a meglevore az uj rendszert. -
samu74
addikt
Ha a forgalmazó felajánlja a termék javítását, azt az első meghibásodás alkalmával el kell fogadni, mert ennél több nem kényszeríthető ki. A második meghibásodás után célszerű elfogadni a javítást, hiszen előfordulhat, hogy bár első alkalommal nem volt sikeres a javítás, másodszor sikerülhet. A harmadik meghibásodást követően azonban további javítást már nem kell elfogadni, mert valószínűtlen, hogy kétszeri sikertelen javítás után a harmadik sikeres legyen. Ilyenkor a termék cseréjét javasolt kezdeményezni.
Innen másoltam ki.P3Dr0 hagyd,bátraké a szerencse.
[ Szerkesztve ]
-----------
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik