- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko
senior tag
válasz *Ropi* #53299 üzenetére
Kezd megoldódni a probléma, az elmentett low motion videó már csak annyira dobja el a frameket, amennyire az s7 eleve eldobálta. Magyarul, telefonon visszanézve nem láttam hogy meg-meg röccent, csak a pc-n lehetett észrevenni. Lehet azon valahogy segíteni hogy a kamera app-al ne legyen frame drop?
Filmic pro-val nincs eldobott frame, viszont 10mp videó fél gigabyte méretű.http://www.flickr.com/photos/12131426@N03/
-
Sasskent
csendes tag
Beállítható, hogy usb kábeles csatlakozáshoz a pc-re ne kérjen csatlakozási engedélyt a telefonon?
-
Darko
senior tag
-
rhommel
csendes tag
Sziasztok! A februári OTA után újraindult a telefon, de nem bootolt be és csak állandóan újraindult. Recoverybe betudtam lépni, nyomtam neki egy cache wipe-ot de nem segitett. Folyamatosan csak újraindult.
Elindítottam Bootloaderbe, Odinnal feltettem a legújjabb frissítést és CSC váltást tettem föl hogy legyen FR. Feltelepült minden, de a teló ismételten nem tudott bebootolni. A kék képernyőig jutott és csak kifagyott és újraindult. Reggelre lemerült, töltőre tettem, bekapcsoltam nyomtam a full wipe-ot, azóta működik minden rendesen! Ennek 5 napja! Hardware hiba avagy Software? Tipp? -
Jorgos01
tag
válasz Degeczi #53309 üzenetére
Tüdőbeteg bemegy a pulmanológiára. Erre az orvos:
- Nem kellett volna dohányozni. Menjen haza, meg fog halni. De HAJRÁ!
Beteg:
- Köszönöm a "segítséget".Egyébként a lányom S9+-án hasonló problémát már sikerült megoldani, talán itt is sikerül.
Ja, és mégegyszer köszi.[ Szerkesztve ]
Ha az építészek úgy építkeznének, ahogy a programozók programoznak, az első harkály romba döntené a civilizációt.
-
Sasskent
csendes tag
Milyen naptár appot használtok?
-
Degeczi
nagyúr
válasz Nebogipfel #53314 üzenetére
Nekem hatalmas csalódás az Outlook alkalmazás, ritka buta...
A levelezőszerveren van egy rakás szabályom, ami szétválogatja a bejövő leveleket mappákba, különben gyorsan kezelhetetlen lenne ömlesztve. De még ilyen alap dolgot is képtelen kezelni az Outlook, és csak egyetlen mappa tartalmát tudja mutatni...
Pedig pofonegyszerű lenne: csak egy "olvasatlan" nézet kellene, ahol föl lehet iratkozni több mappára is, és azokból mindegyikből mutatná ha érkezett új, ami még olvasatlan (a röhej az, h az Outlook desktop verziója tud is ilyet, de a telefonos alkalmazása nem)így maradt a jól bevált Aquamail, az tökéletesen kezel bármennyi mappát.
-
gerner1
nagyúr
Telekom (TMH) -ra érkezett egy frissítés, OTA -n. Biztonsági szint: febr.01.
-
Timeola
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem! Mi a teendő akkor ha nem fogadja el a saját ujjlenyomatomat amit korábban megadtam? Sajnos a helyreállító jelszóra már nem emlékszem. Hogy tudok újat megadni? Mindenhez kéri a korábban beállított ujjlenyomatot, de valami miatt nem ismeri fel az enyémet.
Nagyon szépen köszönöm ha tudtok segíteni! -
laszlolczka
őstag
A nokia programok.hu oldalról tölthetö az ACR hivásrögzitő.Root nem kell,nagyon jó hang minőség felhőbe is tud menteni.
-Házas?igen már tiz éve.Gyerekek?Igen kettő.Állatok?-á tök kulturáltak.
-
laci laci
addikt
válasz laszlolczka #53323 üzenetére
Üdv. De rég jártál erre.
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
Degeczi
nagyúr
válasz laszlolczka #53323 üzenetére
"felhőbe is tud menteni"
Elvileg. Xiaomin (Android 6) gond nélkül használtam is, a Google Drive-om alatt létrehozott egy Callrecorder mappát, oda dolgozott - de most Samun (Telenoros Android 7) hiába kéri a Google belépésre és az látszólag sikerül is, sosem ment oda... A Play oldalán is sok panasz van erre, tehát nem csak egyedi eset.
De a hangminőség valóban jó, és kártyára ment.
-
-
Romeo619
senior tag
Sziasztok,
sajnos a hétvégén leesett a telefonom és összetört az üveg rajta, de szerencsére a kijelző nem sérült.Nos a márkaszervizben 95.000t mondtak arra hivatkozván, hogy a gyártó a kiadás óta nem változtatott az árakon.
Maga a telefon nem ér ennyi Viszont én szeretném ezt édesanyámnak adni.
Nincs rá lehetőség csak a külső üveget cserélni rajta és nem a teljes kijelzőt?
-
gerner1
nagyúr
válasz Romeo619 #53332 üzenetére
Nem lehet szépen megcsinálni. De, ahol vállalnak ilyesmit, ott is ~40e körüli az inuló ár.
Alternatív ~"megoldás" szokott lenni, ha az ember talál mondjuk 1 alaplaphibás donort, elfogadható áron.
Egyébként, sajnos gtk egy ilyen. Én pl pár hete vettem egy teljesen hibátlan, fehér, használt készüléket 40e -ét.
-
Romeo619
senior tag
válasz tesz-vesz123 #53337 üzenetére
Milyen biztosítás? Lakás is jó?
-
Timeola
aktív tag
Lenne még egy (lehet fárasztó) kérdésem, ti úgyis olyan okosak vagytok . Ha letöltök egy témát, hogy tudom beállítani, hogy ne csak a kezdőképernyő képét mutassa? Szemléltetem fotóval, szóval lenne ez a téma és 2 képet hoz fel hozzá.
De nekem csak így jeleníti meg:
és így:
Hogy kell, hogy mindkettő látható legyen?
Köszönöm előre is!
-
envagyok
veterán
S7 edge-re mennyire nehéz házilag akkut cserélni?
Néztem, hogy szervizek 12-19e között cserélnek, de alin 3-4k körül vannak akkuk. -
-
amoledus
aktív tag
válasz envagyok #53342 üzenetére
Az alis akksikat a helyedben elfelejteném gyenge minőségü vackok ha kifogsz egy nagyon gagyit még az alaplapodban is kárt tehet gondolj bele miért 3-4x olcsóbb a gyárinál...
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
rhommel
csendes tag
válasz envagyok #53342 üzenetére
Én rendeltem hozzá kétoldalú ragasztót, szerszámokat a cseréhez, sztem fogok hátlapot is, van választék bőven az alin. A múltkorában rakoncátlankodott a telefon, lefagyogatott úgy gondoltam beszerzem hozzá a cseréhez szükséges dolgokat, de viszont akkut gyárit tennék bele ha cserélném! (Hála az égnek csak szoftveres baja volt factory reset meg az odinos frissítés helyrerakta)
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Beszámítás! Apple Watch Ultra 2 Cellular 49mm okosóra garanciával hibátlan működéssel (1 hónapos)
- Apple Watch Ultra 1 3 Hónap Garancia
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
- Apple Watch 8 44mm Red Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3795
- Apple watch SE 2 2022 40mm ÚJ 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest