- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz Jack Oneill #53150 üzenetére
Üdv. Sok sikert az új készülékhez. 👍
-
addikt
Majd kérünk egy tesztet,mert idővel mindenkinek váltania kell és akkor van egy jó összehasonlítási alap
-
gerner1
nagyúr
válasz Jack Oneill #53153 üzenetére
Ez itt igencsak OFF lesz. Én inkább a Privátot javasolnám, vagy a topikját.👍
-
gerner1
nagyúr
válasz Jack Oneill #53155 üzenetére
Nocsak, akkor meg pláne 😉… Amennyiben tényleg írsz majd egy véleményt, akkor annak link-jét majd ide szúrhatod OFF -ba. A lényeg az, hogy ha lehet, kerüljük az olyan OFF témát, ami nem ide tartozik, és OFF lavinát indíthat....
-
B.i.L
senior tag
-
sbalu1
senior tag
Jött egy értesítés 300 MB körüli frissítésről a független telómra.Van valami látható lényegi változás annál aki már feltelepített egy ilyet?
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz sbalu1 #53164 üzenetére
Ne számíts változásokra. Azért nagyobb a mérete, mert a biztonsági dolgokon felül temérdek app is frissült vele, újabb verzióra, de ettől még több funkció nem lett.
Ami várható ""nagyobb"" változás: a Telenor (PAN) VoLTE támogatás a magyar független régiókódra (XEH). Többek közt ilyesmik miatt is hangsúlyos, hogy melyik(?) "függetlenre" érkezik "valami" ...
[ Szerkesztve ]
-
petir
senior tag
válasz gerner1 #53165 üzenetére
Nah rászántam magam az updatere atalltam 7-rol 8-ra utana kaptam rogton meg egy 500MB-os OTA update-et. Igazabol csinaltam mentest de minden maradt ahogy volt semmi problema nem volt ugyhogy nem csinaltam factory resetet.
Kopp - kopp remelem igy is marad
Tudom a VoLTE-re meg varni kell de irjatok itt a kulonbozo verziokat mondom megnezem nekem milyen van...de nem jottem ra mert tul sok itt a fura betu... se PAN se XEH..
Fogok en erre kapni VoLTE-t?
-
gerner1
nagyúr
Ebből nem derül ki, hogy mi a készüléked aktív-CSC -je, ezért nem lehet egzakt választ adni, hogy téged miként érint(het) a VoLTE. Az Összefoglalóban megtalálod, hogy mivel/hogyan tudod megnézni az aktív-CSC -t. Annak pontos ismeretében tudunk majd válaszolni.
-
Degeczi
nagyúr
válasz Degeczi #53124 üzenetére
Upsz... direkt a kártyatartó miatt néztem ilyen tokokat, h mivel az NFC-vel tudok fizetni, elég a kártyatartóba berakonom a jogsit, és már útrakész is vagyok, pusztán a telefonnal.
Csakhogy: most nézem, h már pár hét használat után mikrokarcok láthatóak a kijelzőn ott, ahol a becsúsztatott jogsi felső éle van...
Persze csak erős surlófényben láthatóak, és nyilván nem konkrétan a műanyaglap karcolta meg, hanem szemmel nem is látható, rátapadt porszemcsék - de ettől még idegesítő... szóval csak azt a kártyatartót célszerű használni, amiből nem áll ki a kártya, nem ér hozzá a kijelzőhöz.
-
Petyyyyy
addikt
Fura a mai délelőtt. Le van tiltva az FB meg a Messenger frissítése is hónapok óta. Erre ma reggel egy ótvar = frissített messenger indult el. Google play-en még mindig update-re vár mindkét alkalmazás.
Most akkó mivanSzemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
*Ropi*
félisten
válasz grabber #53172 üzenetére
Tényleg, nincsen valami szerver IP lista, amivel ki lehetne lőni a reklámokat? Marhára idegesítő.
Meg a másik, hogy FB alkalmazásban a videók teljes hangerővel üvöltve indulnak el, hiába vettem le a hangerőt, újraindítás után visszaállítja. Erre tud valaki valami okosságot a kalapácson kívül?
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
*Ropi*
félisten
válasz Jack Oneill #53175 üzenetére
Van egy Facebook Installer nevű külön alkalmazás, azt kell kiiktatni, akkor sem az FB, sem a Messenger nem frissít.
-
*Ropi*
félisten
válasz Parallaxis #53177 üzenetére
Alapértelmezetten ki van kapcsolva a hangjuk, de mikor ráadom a hangot mindig üvölt és csak utána tudom leszabályozni.
A Blokada-t nem ismertem, köszönöm!
-
babhun
aktív tag
válasz Parallaxis #53180 üzenetére
-
Trilla
csendes tag
Sziasztok. Került hozzám egy S7 Edge. Függetlenítve lett a T-s szolgáltató rendszer. Ha Odin-al felteszem a gyári szoftvert nyitva marad a telefon?Köszönöm szépen.
-
Trilla
csendes tag
válasz szita.erno #53185 üzenetére
Köszönöm szépen. Az EFS mappát azért mentsem le?
-
törölt tag
Hogyaza... Egy újratelepítés után a Play! áruház minden programomat újra meg akarja velem vetetni. Hogy lehetne ezt kijavítani?
-
sajby
senior tag
Miskolci Media MArktban ma még volt 2 fehér es 1 arany,80ezer/db.Ha valaki agyal rajta
[ Szerkesztve ]
-
KTibxx
aktív tag
válasz Csocsesz75 #52981 üzenetére
No újra kipróbáltam, a már újabb, 9.2.00.37 beta Samu internet böngészőt. Eddig egész jól működik.
-
*Ropi*
félisten
válasz Parallaxis #53177 üzenetére
A Blokada-ban melyik DNS szervert használod?
-
*Ropi*
félisten
válasz Parallaxis #53195 üzenetére
Köszönöm, az OpenDNS-el nekem használhatatlanra lassult.
-
Sasskent
csendes tag
Pedig jó volt többen szárnyalni. Bölcsességre vall, hogy kihagytad az S8 és S9 modelleket. A Mate 20 ellenállhatatlan, ha megvan rá a keret. Mondjuk lehet, hogy megfontolandó inkább egy AMOLED Mate 20X behozatala keskeny, de 7“ kijelzővel - és a rendes modell szuper kamerájåval. Nem sokkal nagyobb.
A télóm független Oreo, így van rajta VoLTE, de elkésett, mi áz?
[ Szerkesztve ]
-
tesz-vesz123
senior tag
Sziasztok! A tárcsázó lagjával lehet valamit kezdeni? Pár hónapja, ha telefonszámot írok be, akkor az első 4 szám után következőket szaggatva jelennek meg. Ráadásul késleltetve. Tehát megnyomom az egyest pl. akkor egy olyan fél másodperc múlva jelenik meg. Elég bosszantó. :/
-
gerner1
nagyúr
válasz tesz-vesz123 #53199 üzenetére
Gyorsítótár, mikor volt utoljára törölve (a recovery -ben..) ?
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple Watch 7 45mm Cellular Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3797
- Apple watch SE 2 2022 40mm ÚJ 12 hónap szavatosság
- Apple Watch 8 44mm Red Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3795
- Apple Watch Ultra 1 3 Hónap Garancia
- Beszámítás! Apple Watch Ultra 2 Cellular 49mm okosóra garanciával hibátlan működéssel (1 hónapos)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest