- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkas82
tag
válasz
Farkas82 #41663 üzenetére
Korábban írtam a kijelzöhibás s4-em-röl, amita szervíz elsöre elismert, de nam javított meg. most visszakaptam, másodjára már el sem ismerték, azt írták vissza, hogy ez így normális. Ez esetben írják rá a dobozára: "Figyelem, amennyiben önnek jó a szeme, ne vegye meg a terméket, mert zavarni fogja a kijelzö inhomogenitása, illetve a termék minösége nagyfokú szórást mutat, amit mi normálisnak veszünk, és a pénztártól való távozás után garanciális reklamációt nem fogadunk el!"
-
zseko
veterán
válasz
Farkas82 #40140 üzenetére
és (#40147) suhico,
bocs, nem néztem a fórumot... A sokkal rosszabb hiba? Újraindul. Napi 15x tuti. Van akinél nem jött elő ahogy olvastam a fórumot, nálam igen. FR is hiába volt, pár napig semmi gond de aztán újra elkezdte. Van hogy 'akár' 5 órát is kibír újraindulás nélkül, de van hogy egy óra alatt 5x is megcsinálja. Nem számít mit csinálsz, többször is megcsinálta telefonálás közben is. Csak lestem, hogy miért hallgatott el a másik fél a mondat közepén. Vagy hívnak, és mire érte nyúlok hogy felveszem, újraindul. Azt se tudom meg ki keresett, ilyenkor el se mentődik, ez is többször megtörtént. Gondolkoztam már azon, vajon mit lépne a samu ha fel lenne jelentve, hogy pl. buktam a szar rendszerük miatt egy tárgyalást, és így vele mondjuk másfél milliótPersze mondhatják, és igaz is, nem kötelező felrakni a frissítést. Igen, nem kötelező nekem sem samu telefont használnom...
Nem is az lesz a következő telefonom az tuti. A Xiaomi nagyon bejön, ha odajutok hogy telefoncsere lesz, akkor szétnézek milyen lehetőségek lesznek. Nincs szükségem knox-ra, nics szükségem gesztusvezérléses szarságokra meg 'pislogásérzékelőre', ellenben szeretném ha nem minden szar futna root nélkül kiirthatatlanul a memóriában akkor is ha értelme nincsen, mert szökőévente egyszer hsználom, csak azért mert a kedves programozó meg az idióta google így találta ki. És azt is szeretném ha az általam használt programok tudnák használni a sd kártyát, és ne a gyári szutykos filekezelőt kelljen használni ha törölni akarok valamit. Vagy eddig az x-plore-t használtam, nagyon bejön a program, de már nem tudok letölteni file-t a dropboxból, vagy másolni, törölni, mi értelme van a rendszernek így?
Nekem eléggé számít a kamera minősége, de ha lejjebb kell adnom ahhoz hogy normálisan lehessen használni a rendszert arra amire szeretném, akkor veszek kínai telefont és hurcolok külön fényképezőt.Közben olvastam jött frissítés, remélem legalább az újraindulást megoldja.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Battlefield 6
- Magisk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Könyvajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest