- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabám
addikt
válasz
Daryl Dixon #6422 üzenetére
Általában elég a rom feltétel előtt egy wipe cache és dalvik cache (esetleg utána is)!
Miután felment és valami nem stimmel, akkor érdemes factory resetet tolni. -
csabám
addikt
Ezek változtak az új MEA romban:
- New Camera firmware with HDR video
- Smearing issue has been fixed (Purple effect while scrolling)
- Smart Pause Toggle
- Move Apps to SD Card
- Semi-transparent status bar
- New Icons in Settings
- Secure boot status in “About Phone”
- Increased display legibilityEste fel is rakom.
-
csabám
addikt
válasz
Sanci789 #6216 üzenetére
Naptár/óra: szerintem Zooper widget
-
csabám
addikt
-
csabám
addikt
válasz
Daryl Dixon #6157 üzenetére
Azért azt nem fogom, csak képletesen értettem
Köszi a visszajelzést Neked is. Elméletileg megrendelésre került (egy haverom intézi)! -
csabám
addikt
válasz
Petee87 #6149 üzenetére
Akkor bele is ugrok. Köszönöm szépen a gyors visszajelzést.
Már csak egy kérdésem van: a kamerát mennyire védi? Szóval ha leteszem asztalra, akkor nem közvetlenül a kamerára fekszik rá ugye? A képen nem derül ki egyértelműen, mert egyiken süllyesztve van, másikon pedig egy síkban a tokkal...MunezXBK: Nem vagy Te újító kérem szépen
bulikavagyok: Igazán nincs mit.
#6154 Petee87: Akkor gond nélkül lehajjjínthatom az asztalra nem fog sérülni a kamera lencse és a kamera króm kerete!?
-
csabám
addikt
válasz
bulikavagyok #6141 üzenetére
Én kiszoktam hagyni a kódos sz@rt.
Be írok 2x-3x rosszat, aztán alul kiadja a letöltő linket egyből -
csabám
addikt
Esetleg kérdezd meg a Samsungot mailben, hogy mit fütyülnek a képen látható gari papírhoz!?
Az lenne a biztos.
Egyébként nem olyan rég linkeltem a samu honlapját a jótállással kapcsolatban, ott vannak gari papír minták és egyéb információk. Érdemes szétnézni ott is.Emlékeim szerint lehet szervizeltetni az EU-n belül vásárolt készülékeket (megfelelő gari papír ellenében), csak prémium gari nincs rá.
-
csabám
addikt
válasz
charlie1975 #6062 üzenetére
Tessék itt van rögtön kettő is!
-
csabám
addikt
válasz
Intel q8200 #5991 üzenetére
Ezt kihagytam a beállításoknál.
Nagyon köszönjük -
csabám
addikt
Legyetek kedvesek használni az 5 percen belüli szerkesztés opciót!
zola-: Hipernet tarifák.
Lefedett területek. -
csabám
addikt
válasz
Ghostman78 #5707 üzenetére
Reméljük.
Nagy mákod van akkor
Nekem S2 már megjárta a szervizt néhányszor... De most én is lekopogom, mert úgy néz ki, hogy sikerült orvsolni a problémát.Caaabi: Úgy legyen!
-
csabám
addikt
válasz
Ghostman78 #5705 üzenetére
Maga a telefonra két év van és ez a lényeg
Egyébként le van írva, hogy az első évben tartozékokra is van gari (majdnem legalul)... -
csabám
addikt
válasz
Ghostman78 #5703 üzenetére
Ez van a linken is
-
csabám
addikt
válasz
Daryl Dixon #5700 üzenetére
-
csabám
addikt
Akinek esetleg hiányzik a Mass Storage mód a telefonból.
Sajnos This will export your microSD card over USB as a mass storage device, this will not work with your internal memory due to hardware and software limitations, de több mint a semmi -
csabám
addikt
válasz
Daryl Dixon #5483 üzenetére
Nehogy elhidd már... -
csabám
addikt
-
csabám
addikt
válasz
Daryl Dixon #5275 üzenetére
Én is csak eredetire utazom.
Replika nem kell semmilyen esetbenmate198712: Szerintem sem origi a cucc. Ha ügyes vagy, akkor pár ezerrel többért veszel "használtat" valakitől innen mondjuk, vagy duplázol és a hivatalos honlapról, de legalább tudod, hogy eredeti
Vatera talán rosszabb, mint bay kamu cuccok szempontjából (van néhány érdekes történetem ezzel kapcsolatban). -
csabám
addikt
Megnéztem néhány videót a Neo Hybrid-ről és rájöttem, hogy nekem kell egy, de nagyon gyorsan.
Kár, hogy Takashi-é szürke, pedig jó áron adja
Nincs valakinek eladó fehérben esetleg? -
csabám
addikt
A pr. kódot ellenőrizni?
Rootolod a romot, playből galaxy s csc changer, majd itt megnézed, hogy mi is a pontos pr. kód.
Ha nem tmh (T-Mobil), akkor kiválasztod a tmh-t és install. Gyári állapotba állítja vissza rendszert és lecseréli a kódot is.Szerk.: Nincs mit.
Öt percen belül tudod szerkeszteni a hsz.-edet -
csabám
addikt
Fellehet tenni, bármilyen romra és bármilyen szolgáltató függő független telefonra.
Nem lesz semmi baja a telefonnak.
Sammobile.com-ról lehet letölteni a gyári romokat (figyelj arra, hogy melyik típushoz kérded le a listát - 9500 vagy 9505 - ha a linkre kattintasz, akkor a 9505 hozza be).
Telepítés menete (mivel a sammobilon levő romok nagy része egy fájlos, így az Odinban a PDA részhez kell betallózni a letöltött romot és mindent hagyni alapbeállításon, mint mikor elindítottad a programot)! -
csabám
addikt
Már egyszer körbe jártam a témát és nem is olyan rég, de úgy néz ki, hogy elfelejtettem
Szóval:
Ezzel: CWM - Mounts and Storage - format /system ezzel törlöd az egész systemet!
This partition basically contains the entire operating system, other than the kernel and the ramdisk. This includes the Android user interface as well as all the system applications that come pre-installed on the device. Wiping this partition will remove Android from the device without rendering it unbootable, and you will still be able to put the phone into recovery or bootloader mode to install a new ROM. (Forrás)A wipe data/factory reset pedig: Ezzel a funkcióval lehet a telefon adatait törölni, Ez a funkció megegyezik a telefon menüjében elérhető factory reset funkcióval. A wipe után a telefon a gyári állapotba kerül, mint amikor először bekapcsoltad. Ha van ext partíció az sd kártyán, akkor azt is törli. (Forrás).
Szóval igazad volt, ha nem csinálod meg az első lépést, amit írtam akkor a rom marad!
-
csabám
addikt
válasz
Sanci789 #4957 üzenetére
Mehet ezzel is a rootolás (a második posztban le van írva a használata)
heidrich: Az jó ha felrakok a mostanira simán egy ME2-t és utána factory resetelek a beállításokból? Vagy esetleg gyári recovery-ből?
Nagyjából jó lesz így is.
Bár én mielőtt felraknám az egy fájlos romot, előtte tolnék egy gyári visszaállítást (vagy cwmből full gyalut), majd rom, aztán felraksz egy cwm-et és onnan egy factory reset, wipe cache, dalvik cache.mazsi70: Widgeten hosszan tartod az ujjadat, majd átméretezés. Innen már menni fog
-
csabám
addikt
válasz
bulikavagyok #4918 üzenetére
-
csabám
addikt
válasz
bulikavagyok #4902 üzenetére
A kitett widgeteket lehet méretezni...
Ha nem, akkor a pro tuti tudja
Én speciel apexet használok. -
csabám
addikt
-
csabám
addikt
Srácok, mikor érkezik egy sms-em, akkor a ls-en nem írja ki a nevét a feladónak (annak ellenére, hogy megtalálható a címjegyzékben), hanem csak annyit, hogy új üzenet...
Rendjén van szerintetek ez?
Beállítást nem találtam erre vonatkozóan.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
csabám
addikt
[i9505][CWM Advanced Edition] PhilZ Touch
Este meg is nézem... -
csabám
addikt
válasz
Daryl Dixon #4335 üzenetére
Szerintem ha ott letiltod (a lista végére is kerülnek), akkor nem indulhatnak újra.
Viszont ha kényszerleállítod, akkor újra tudnak indulni. -
csabám
addikt
válasz
Daryl Dixon #4302 üzenetére
Az a lényeg, hogy minden sikerüljön normálisan
-
csabám
addikt
válasz
Daryl Dixon #4300 üzenetére
Az egész efs mappát másold ki, ne csak azt az egyet.
A tar fájlt ne csomagold sehova, vágd odinba és start... -
csabám
addikt
válasz
Daryl Dixon #4293 üzenetére
Copy értelemszerűen...
Cwm: *.tar - nak kell lennie pedig -
csabám
addikt
válasz
bulikavagyok #4255 üzenetére
Amint felteszel egy gyári romot odin-al (azt hiszem három fájlosnak, repartosnak kell lennie) a számláló nullázódik.
A számláló akkor ugrik egyet, ha mondjuk odin-al teszel fel egy módosított kernelt. A cwm-es dolgokat nem számolja.
De ezek nem biztosak, igazából sosem tudtam pontosan, hogy mit számol és mit nem -
csabám
addikt
válasz
bulikavagyok #4216 üzenetére
-
csabám
addikt
Dropbox Public mappába feltöltöd a képeket, majd kimásolod egyesével a képekhez tartozó linkeket és berakod ide (de ezt a részét már tudod)!
Vagy csak szimplán a Public mappának a linkjét felrakod ide, de ha van más is benne, akkor látni fogja mindenki a tartalmát miután megosztod a linkjét...
Remélem érthető voltam?!Szerk.: Most jó
-
csabám
addikt
-
csabám
addikt
válasz
Jaffa75 #4031 üzenetére
Sammobile oldalán???
Itt kell regelni és innen mindent megtudsz, hogy mi kell házhozmegyünk szervizelés esetén.
Speciel nekem S2 esetében volt néhányszor a szervizes nálam, de nem kér semmilyen papírt, sőt a bejelentett hibát sem nézte meg, csak kicserélte amit kellett és lépett is tova
-
csabám
addikt
Én pont fordítva csináltam tegnap, először cwm volt fent, viszont elég furcsa dolgokat csinált a wipeoknál (dalvik cachnél elsötétült a kép, wipe cache vagy k****a sokáig tartott, vagy nem is csinálta meg). Mindezek aztán felraktam a twrp-t...
N7-en jobban átlehet látni a twrp-t, de itt nekem is voltak gondjaim először#3991 Anulu79: 06-80-SAMSUNG
-
csabám
addikt
Recoveryből ki mit használ? CWM vagy TWRP inkább?
TWRP felé hajlok jelenleg... -
csabám
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest