- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavics325i
őstag
válasz
kelemenkelo #14627 üzenetére
Én meg vettem egy adaptert és a belsejét körbe rajzoltam. kb. 2 perc volt és ki vágtam én.Nem nagy történet,főleg ha van adapter ami amúgysem árt ha van. Nekem egyébként nem akarták cserélni,mert kiemelt ügyfél vok. Ha normál lettem volna szó nélkül cserélik(telenor)
-
kavics325i
őstag
válasz
supertrezi #14569 üzenetére
Vagy üzenet olvasása feloldással
-
kavics325i
őstag
válasz
rolcsibácsi #14210 üzenetére
Jobb oldalon fent az a kiemelt szövegrész nem véletlen van ott. Valaki a múltkor volt itt HTC one-ozni meg lg g pro-zni
-
kavics325i
őstag
Tudtok olyan jó minőségű tokot ajánlani amit nyakba akasztva is lehet hordani?
-
kavics325i
őstag
válasz
Footballer #13737 üzenetére
Sőt,már ilyen fórum is van
De amúgy nem 1.9-en megy a proci hanem 1.2-őn? -
kavics325i
őstag
válasz
kengyel #13557 üzenetére
Egy telefon kamerája pont arra jó, hogy az adott pillanatban rögzíts dolgokat. Szerintem aki fényképezni akar az visz magával fényképezőgépet. Ki, mennyire ért hozzá, olyan kvalitásút. Akár több száz ezer forintos is lehet. De akkor be kell áldozni, hogy nem tudja csak úgy "zsebre rakni", de ez úgymond mindig kéznél tud lenni. Szerintem felfogás béli problémák vannak. Pl én nem is játszok telefonon, mert nem ez az elsődleges funkciója. Arra meg pon'jó, hogy hirtelen bárhol bármikor le tudj fényképezni dolgokat. Az meg, hogy kábel nélkül egyből tolja fel Dropbox - ra és látod-látjátok az teljesen jó.
-
kavics325i
őstag
válasz
szabosasito #12581 üzenetére
Kb. ugyanazt mint az 5 percen belüli szerkesztési opció
-
kavics325i
őstag
Azt hol tudom megnézni, hogy milyen a vas a telóban? 600 v 800 - as?
-
kavics325i
őstag
Na jó napot.Egyel több esnégy tulaj
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest