- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
Robertoq #24173 üzenetére
Ez úgy működik, hogy amikor közelíted a fejedhez, a közelítés érzékelő kkor kapcsolja ki a kijelzőt, mert a füleddel nyilván nem nézed.
Amikor elveszed a füledtől beszélgetés közben és meg akarsz nézni rajta valamit, akkor kell bekapcsolnia a kijelzőt, tehát távolítás közben. Ha visszafelé közelíted a fejedhez, lekapcsolja újra. H mindezt nem teszi, szar az érzékelőd, vagy bugos a romod.
-
Gizmo94
veterán
válasz
mgTerminator #24162 üzenetére
Viszont a Note 3-mal egyelőre megalkotta.. tényleg. Csak ne lenne ekkora...
-
Gizmo94
veterán
válasz
nfsu17 #24148 üzenetére
Egyet próbálj ki. Tedd full fényerőre és döntsd meg 45 fokban, majd függőlegesen forgasd jobbra-balra. Változik az árnyalat, fehérebb? Ha igen, pont olyan, mint amiről írtam. Ebben az esetben a probléma a ragasztóval van, gyárilag... Felboncoltam egy ilyet, üveg nélkül, megtisztítva a ragasztótól a színe normális lesz, fehér.
-
Gizmo94
veterán
válasz
b.bela1 #24142 üzenetére
Nem. Nem mond hülyeséget. Teljesen normál módban is egy árnyalattal sárgább, ha olyan kijelzővel fogta ki... Eléggé sok olyan van. Az enyém is az volt az egyik, hálaég ma vitték el. Ja, 4.3-mal, mert úgy kérték.. Tehát próbáltam a 4.3-at, csak nem vitázom itt órákat, felesleges.
-
Gizmo94
veterán
válasz
zlatan77 #24131 üzenetére
Tényleg? És ezt te honnan tudod ennyire biztosan?
kiseper: Ez több sebből vérzik.. Egyrészt ide ilyet írni elég kemény
Másrészről egy letiltás miatt senki nem fog szétszedni egy S4-et, mert igen kis időt igényel, hogy ne legyen letiltva.. Tehát aki emiatt szétkapja az idióta.. A kijelző pedig potom 47k körül a tiéd tud lenni..
Örömmel veszem, nem is neked íródnak, viszont sem erőltetem.. De akkor a rám irányuló célozgatással is stfu, ok?
-
Gizmo94
veterán
válasz
Rengete #24110 üzenetére
Meg.. Pontosan azt tette. Ez suck.. Jó szarul függetlenítették....
Newlocal: Már vártam, hogy mikor írja be végre valaki, mert napok óta tudom, meg többektől is visszajött, hogy egy bugos foshalmaz az egész, de ebben a topikban úgy istenítik , hogy nem írtam be, nem akartam feszültséget.. Jókat röhögtem a háttérben viszont az eltérő szakértői véleményeken.. Az ittenin, meg a központiakén..
-
Gizmo94
veterán
válasz
Devilhun_HUN #24095 üzenetére
Uninstaller app playről pl, vagy system app remover. Utóbbinak root kell.
-
Gizmo94
veterán
válasz
kavics325i #24073 üzenetére
Lesz.. Eccer majd lesz.
-
Gizmo94
veterán
válasz
csabám #24064 üzenetére
Ahogyan most írod, úgy végülis jó lehet tothl felvetése szerint csc cserére, ez igaz. Én is azért írtam, hogy gázos, mert az XDA-n kivesézték.. Nahh, talán majd CF rávetődik, bár lehet, hogy "megvette" a Samsung, vagy fosik, mert ez már közel biztonsági auditos téma ezt basztatni..
G4ula84: Meg lehet, de nem egyszerű. [link]
-
Gizmo94
veterán
válasz
csabám #24060 üzenetére
A buta nem pejoratíve értendő, hanem ellenkezőleg...
A másodikhoz pedig: A kínai rootot meg hiába törlöd, ha már felraktad, ha valamit be akart juttatni a kernelbe, az ottmarad, gondolom, nem csonthülye a fejlesztője... Te kis butus..
Továbbá azt is írtam,hogy nekem jó, tehát aki még nem rakta fel az újabb romot, annak normál roottal jó. A kínai rootot én nem erőltetném, bár lehet, hogy felesleges a para, mert nem telepít semmit, de ha mégis?
-
Gizmo94
veterán
válasz
csabám #24057 üzenetére
Utolsó posztjaiból úgy látom, hogy kezd telelenni CF is ezzel az egésszel.
Pedig anno még a Samsung mérnökei is vettek át a dolgaiból, tehát igencsak buta "mókoló" gyerek.. Azért még bízom benne, hogy hátha rávetődik komolyabban a kérdésre.. Addig nekem biztosan nem lesz fent újabb rom, legfeljebb ezzel megy majd el az S4. Végülis, minden tökéletesen megy rajta, a legapróbb hiba vagy battery drain sincs..
tothl: Meglehet, de arra jó nekem a csc changer is..
-
Gizmo94
veterán
válasz
Gyula84 #24055 üzenetére
A bootloadert még nem nyitja egyelőre semmi, rootolni lehet, de egy kínai vírusos root van jelenleg, ami nem tűnik tökéletesnek. A pc-d garantáltan vírusos lesz tőle, mondjuk azt letakarítod, nem ügy, de nem mondanám 100%-ra, hogy nincs a rootban sem valami, ami kommunikál a kínai készítőjével, tehát inkább hanyagolnám..
-
Gizmo94
veterán
Ha politikai oldalról néznénk,akkor inkább le sem írnám a nevet, de maga az ország nem tehet semmiről. Ez csak egy ártatlan föld, folyók, hegyek, tavak, ami habár kicsi, viszont szép és szàmomra kedves. Szerintem nem érdemli meg a kisbetűt. De ez tényleg off, így vége.
Bulikavagyok: használj Clean Mastert, a legjobb, tud mindent.
-
Gizmo94
veterán
-
Gizmo94
veterán
Természetesen, így valahogy.. Pontosan tudom, hogy hogy működik ez, csak itt arról volt szó, hogy GSM boltos "vadiúj, bontatlan gyári garos" annyiért. Márpedig annyiért az nincs, mint ki is derült. Összevissza terelni persze lehet, de a hülyék a túloldalon laknak..
Azért is kérdeztem rá a dolgokra, (meg gondolom Scapegt is) ,mert ment itt a vetítés.
migabi24: Jahh, megoldják, vannak kerülőutak, átszámláznak keresztbe-hosszába, de valahogy fosnék ilyet venni akkor is..
-
Gizmo94
veterán
válasz
Gizmo94 #23893 üzenetére
Elrontottam, Lajosx-nek ment volna az előző hsz. Kieg: Ez az újabb starfield de ebben is benne van az alap meteorrajzás, ami nem giccses. Ha bármelyik paid verzió kell, akkor pü.
-
Gizmo94
veterán
válasz
bulikavagyok #23885 üzenetére
Én ezt a kettőt szoktam variálni, mikor rámjön.
#23887) bulikavagyok Ha nagyon kell, talán lehet itt is.. S3-on még ment, de kipróbálom, ha kell, hogy S4-en is fut-e..
-
Gizmo94
veterán
válasz
mgTerminator #23868 üzenetére
Elég lesz a reset talán.... Ha mégsem, a repartos romra ráérsz akkor..
-
Gizmo94
veterán
válasz
mgTerminator #23853 üzenetére
Akkor nem csodálkoznék.. Evidens. Mégjobban kéne egymásra hajigálnod a romokat, mégszarabb lenne. XD
-
Gizmo94
veterán
válasz
kavics325i #23845 üzenetére
Jahh. Ez a fajta pite kb.ennyi.
mgTerminator: Találkoztam már jópárszor. Rendszerint, amikor ez egyre gyakoribbá vált, ezután szoktam újrahúzni a romot, tiszta telepítéssel, wipe-olásokkal. Android keh, rendszerszinten a baj, nem sok jót jelent. Már régen volt nekem szerencsére..
-
Gizmo94
veterán
válasz
mate198712 #23843 üzenetére
Egyszerű a megoldás, égesd be. Majd jönnek az okosok és megmondják a tutit, hogy nem lehet. De, be lehet, minden xx-oled be tud égni.
Megoldás:
Teljesen fehér ikonok a status barra, fehér hátterű időjárás widget a homescreenre. A világoskék is jó, de a fehér jobb. Ezek a subpixelek égnek be legkönnyebben. Továbbá: kijelző full fényerőn menjen állandóan, kijelző időkorlátja maximumra, beállítod a töltés közben a képernyő sosem kapcsol ki funkciót, full fényerőn éjszakánként pofával lefele, hadd menjen. Egy hét múlva hívhatod a szervizest.
Beégett kijelző ---> garanciában csere = Problem solved. -
Gizmo94
veterán
válasz
mgTerminator #23804 üzenetére
Én meg karácsonyra vérszemet fogok kapni. Mikulásra meg még nemtom.
Na ezzel majd leszakíccsa a zagyadat Armin haverod.
-
Gizmo94
veterán
válasz
mgTerminator #23770 üzenetére
-
Gizmo94
veterán
válasz
b.bela1 #23756 üzenetére
Nem kell, annak semmi köze ehhez. Továbbá mind kiszűrhető , legalábbis még. A linkelt is, csak az máson.. . Ezek mondjuk nem nádkunyhóban összeszegelt szarok.. Rossz nyelvek szerint (nem Hungary, hanem közelebb a tűzhöz) voltaképpen second line-os Samsung gyártmányok, a vietnami gyárból származó cuccok többnyire, mint az én legal T-s S4-em is.. Csak ez nem a bal ajtón jön ki, hanem a jobbon..
mgTerminator: Ez most nem volt okés.. Nem a márkát szarozta és nem is a telefont, de ugye azt azért el kell ismerni, hogy az mp3 az nem flac.. És igen, egészen máshogy szól mindkettő akkor is, ha nem egy Ongaku-n nyomod, hanem sokkal lejjebb.. Nem kell hozzá extra vájtfül, hogy meghalld a különbséget, és azonnal..
-
Gizmo94
veterán
Pont az a baj, hogy nincsenek nagy furcsaságok, lehet tök gyári kinézetű is a klón. . A képeken akár S4 is lehet. Szerintem arra a telefonra egy centit ne indulj el. Az is lehet, hogy S4, és ha előkerült a pénzed, akkor pár pofont kapsz, nem S4-et.. A másik verzió szerint egy klónt kapsz. Hidd el, S4 ennyiért nincs.. De mondok egy nem public "műhelytitkot" is..
Ennyiért még a tudottan és bevallottan holnaputántól letiltós, sosem törlesztett, imei írandó, szolgáltatótól kihozott S4-ek sincsenek. Azok is többért mennek....
Sikerült segítenem, remélem.. -
-
Gizmo94
veterán
Roppant egyszerű. Belső tárhely mérete, már meg is mutatja. A klónoké mind kicsi. Az a telefon vagy egy klón, vagy sosem kapod meg kategória, csak lehúzzák a pénzt. Egyébként sem javasolnám az apródon történő vásárlást ilyen értéknél. Ellenőrizetlen az egész.
Szerk: Én is írhatom neked, hogy van két Lamborghini Reventónom, az egyiket most jutányosan megveheted, mivel unom, miközben egy sincs.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Nordik #23590 üzenetére
Ha már eddig vártál, ha csúcstelefont akarsz és nem az olcsó ár számít, akkor most már semmiképpen nem éri meg befektetni rá szerintem. Nem egy kifejezetten sikerdarab, inkább csak egy jó erős facelift. Az ára folyamatosan zuhan, ennek megfelelően.. Samsungék vagy végre nagyot dobnak (nagyon nagyot) az S5-tel, vagy csúnyát fognak puffanni még egy ilyennel. Igazából a kijelzőjén kívül semmi nagy ugrás nincs benne, az is csak relatíve nagy, mert az S3-é sem volt rossz.
-
Gizmo94
veterán
válasz
falijja #23559 üzenetére
Kosztüm a színházban egy kellék, custom romot tudsz feltenni. Bootloadert nyitni kellene, ha már a zárt van fent, csak apró malőr: nem lehet. Ha még nem zárt bl-ed van, úgy romolod, ahogy akarod, ha már a zárt, akkor xda-ról tudsz szedni zárt bl-es custom romokat. BL-t nyitni ha tudsz, (ezen kommented alapján kétlem)
akkor sok ember lesz hálás neked.
-
Gizmo94
veterán
válasz
kavics325i #23497 üzenetére
Részemről a megtiszteltetés, uram. Ha egy vidám percet szereztem, már megérte.
ferrari1:
-
Gizmo94
veterán
Úhh, mennyire zavart némelyeket tegnap a root és a knox téma.. Ma mennyivel érdekesebb az S2 óta állandóan visszatérő romnyígás és full off.. Persze ez , hogy még nekem sincs, meg nekem se, meg még nekem se, hsz-eken keresztül ez nem zavar senkit, ez itt nem off, hiszen:
Összejöttünk hárman-négyen, nincs még romunk, kérem szépen.
De ha majd lesz, megörülünk, egy kis dombra lecsücsülünk,
Oksitelcsit szoftverezünk, gyári romot Kiesezünk,
Az élménytől megszédülve, négyháromtól kiterülünk.
Konklúzió:
Szemünk fénylik, arcunk ragyog, remek Samsung Fanok vagyunk!
Csüccs...Hajrá, csak így tovább...
Sunfleur: " milye nincs" -----> Püff neki, ez összejött! Tényleg nem bántás, mert legalább nem "mie" volt. Csak... Congratuations.
-
Gizmo94
veterán
válasz
pixelblondie #23424 üzenetére
"Valaki sorolja már fel nekem, legyen kedves. Magyarázattal együtt, hogy mi az, mire jó, és miért nem tud nélküle élni."
Az ilyen és ehhez hasonló kérdéseidre vártál választ? Ez nem kérdés, inkább számonkérés. Érzed a különbséget? Minden szakmaiságot nélkülöző kérdésekre kitől vártál szakmai választ? Te is tudod, hogy senkitől.. Fortyogás? Mekkora tévedésben leledzel... Ahhoz ez nagyon kevés.. kb. mint falon a légyszar, mindösszesen annyi.
A jókívánságért cserébe viszont nekem is illene kívánnom valamit.. De, hogy neked mi legyen a további kellemes? Ezt veled ellentétben és nem írom elő, számomra indifferens, így az igényeidre bízom... -
Gizmo94
veterán
válasz
pixelblondie #23418 üzenetére
Like az a faszbúkon van. De lesz itt is biztosan, ha szót emelsz érte, hogy nem tudsz lájkolni, amint megszoktad..
zlatan77: Másoknak meg az a nyavalygás, hogy mikorjönmár az új Tééés rom, miért nem jön már, nem bííírok várni, anyúúúúú!!! Ha mindent megkapok ezt miért nem?? Szintén oldalakon keresztül volt olvasható..
-
Gizmo94
veterán
válasz
Vagany #23400 üzenetére
Meddő vitát folytatsz, semmi értelme ennek a szélmalomharcnak, hidd el. Amint látod, vannak bőven akiknek minden jó, amit lenyomnak a torkukon, még élvezik is. Az egyértelmű, hogy az egész knoxfos egy jogtalan szar húzás, ami alapjaiban nem fér össze az Android eredeti elveivel. Itt pont a szabadság , egyéni testreszabhatóság, moddolás volt a lényeg, egyebekben egy rakás szar az iOS-hoz képest az egész Linuxon ücsörgő, elbaszott módon virtuálisan hardvert kezelő Android úgy, ahogy van.
Másként, milyen jogon módosít utólagosan öncélúan és kötelező érvénnyel egy nyílt forráskódú kernelre épülő rendszert bárki is? Majd én eldöntöm a nem kevés pénzemért, amiért megvettem a szarát, hogy kell-e az ő "biztonsága" vagy sem.. Ne kényszerítse rám és ne magyarázza meg, ráadásképpen, hogy nekem ez jó. Meg más se! Inkább próbáljon a "remek fejlesztőcsapatával" egy normális romot összetákolni végre egyszer, mert ez még nem sikerült.. Most még nem mutatkozik meg, hogy mire is jut ez a zárogatás, ha nem vesznek vissza, de mivel az Android pont alapjaiban van elbaszva, majd ha nem lehet optimalizálni, szépen lezúgnak az eddig égbetörő Android eladások, vakarózni fognak Samsungék is. Másrészről jönnek felfelé a kínaiak keményen, akik egyre inkább nem szar dolgokat csinálnak, ráadásul töredék összegekért. Minden csak marketing kérdése, majd bevetnek pár újítást, külső dizájnt és hagyják a free dolgokat, akkor rendesen kapaszkodhatnak a multigyártók a knoxos szarukkal együtt. Ez egy kicsi ország, de amint valaki írta itt a napokban, remek példa volt az elbizakodott pöffeszkedésre a Shell Hungary esete.. Bőven és magasan piacvezetőből pakol összefelé.. És nem csak itt, a Shell mindenütt szopik, pedig hány éves múltú multicég, nem egy két tál rizsből kivakarózott kistigris..... Csak fentről lehet jó nagyot bukni és pofáraesni.. És általában szoktak is.. -
Gizmo94
veterán
válasz
Supersol #23398 üzenetére
Lesz rajta rendszergazdai jogod, mint a pc-den is, (már ha van azon is) .Tudsz módosítani gyári dolgokat, processzor, video beállításokat, pl. undervoltolni, hogy ne zabáljon annyit, törölni egy rakás gyári bloat szemetet ami neked éppen nem kell, stb.stb.stb..
De ha eddig sosem jutott még eszedbe és megfelelt az összes Samsungod úgy, ahogy volt, akkor mostmár igen kár lenne ezzel foglalkoznod.. Maximum, ha mégsem jó így, akkor "szoftvereztesd" meg, természetesen csakis jogtiszta szoftverrel, erre szakosodott hozzáértő személlyel. Attól úgysem lesz semmivel sem másabb, tehát nem bukhatsz semmit..
-
Gizmo94
veterán
válasz
LalaApo #23390 üzenetére
A normál S4 i9500 romok nem lesznek jók a klónra és a Samsung loaderek sem ismerik fel. Ha kikeresed a klónod típusát a weben, elvileg találsz rá gyári romot, ha szerencséd van és azt a saját feltöltőjével (amiről sejtelmem nincs, hogy milyen lehet) tudsz vele kezdeni valamit. Mivel hardveresen nem egyezik meg a gyárival, sem a belső tárhely mérete, sem a particionálása, sőt a bootloadere is más, így Samsung dolgokkal hiába próbálkozol, max tönkreteszed.
-
Gizmo94
veterán
válasz
kavics325i #23308 üzenetére
Csak maximálisan egyet tudok érteni mindennel amit írtál.
-
Gizmo94
veterán
válasz
fermacht1994 #23294 üzenetére
De, csak azt a kijelző melletti vékonyat fogják cserélni, a felső krómperemet, a középrészt nem...
-
Gizmo94
veterán
válasz
fermacht1994 #23291 üzenetére
Cserélik, nem megbontható.
-
Gizmo94
veterán
válasz
kiseper #23248 üzenetére
Tőlem nem kell elnézést kérned, mert én "vidéki vagyok" itt, én utálom a primitív és fos kinézetű, bloattal teleokádott, szar gyári romokat.
Inkább azt javaslom, ne add fel, nézz szét nyugodtan XDA-n, olvasgass és találsz neked tetsző romot biztosan.. KitKatBang pl. most újdonság.
De a Csabám által említett SlimBean is fasza rom..
Véletlenül pü-ben is elment, rossz helyre írtam, bocs.
-
Gizmo94
veterán
válasz
kiseper #23234 üzenetére
Jé, nem kaptál választ? Valahogy nem csodálkozom rajta, miért is, nem értem..
Hát ettől a topiktól ezen a téren, mint romolás, sokat (vagy semmit) ne várj..Itt nem divat romolni, a topik fő irányvonala szerint (amerre elment, vagy elvitték) a romolás itt felesleges rossz, a telefon úgy jó ahogy van gyárin, rootolni mókolás meg hülyeség, itt az új gyári romokat várják epedve és nemhogy miui-t, de más custom romokat sem használ senki, vagy ha igen, akkor nem ír a topikba.. Itt a Samsung Knox biztonsági rendszerét és a zárt bootloadert élvezik a felhasználók, ez a trend és szaporán örülnek a telefonjuknak, hogy milyen fasza gyári. Sőt, még a sok bloatot sem szedik ki, (bár azt néhányan talán), mert az is szent Samsung cucc, tehát kell... Továbbá az az elterjedt nézet, hogy ha bármi baja van vagy lenne a telefonnak, azt semmiképpen sem a tömeggyártás, hanem a root, vagy a custom rom okozta, és meg is érdemled, ha ilyet használtál. Ez, ha custom romokat használsz. sokkal kevésbé lesz számodra a megszokott androidos, sokkal inkább egy Samsung marketingtopik..
De amúgy amit érdemes rá kipróbálnod, az a Bobcat, Omega, Illusion, van néhány totál slim is kicsontozva,
meg természetesen Cyanogen is az azt kedvelőknek..
-
Gizmo94
veterán
Minden sirám és nyivák ellenére, nekem a legstabilabb telefonjaim eddig az S2-k mellett ( az már nincs) az S3-ak.. Több, mert volt egy rakás, de hibás egy sem. A mostani is hibátlan, pedig szétgyilkolom és a kábele is az.. Lehet, hogy szerencsém van velük. Az S3 usb kábelét használom S4-hez is , mert legalább nem fehér..
-
-
Gizmo94
veterán
válasz
mgTerminator #22387 üzenetére
Legjobb széria közben, ez az.. Csak nehogy egyszer beleszakadjon az arcodba.
b.bela1: Nem jött össze a gif.
-
Gizmo94
veterán
válasz
mgTerminator #22374 üzenetére
Ott te dobáljad a vasakat, gyúrjá' ne mobilozzá'. D Vagy S4-gyel a balkézben bicepszpózolsz, vagy vadafakk?
Kali: "a másik probléma, amikor olyan helyen, ahol aránylag sok eszköz lóg egyszerre egy router, ap...stb által szórt hálózaton, betesznek egy olcsó és gyenge eszközt, ami nem 10, 20...stb eszköz kiszolgálására van tervezve, hanem csak egy szűkebb család néhány eszközére, és bizony ott is megy a &@<>#@&#>, hogy baj van a notival, telefonnal...stb, pedig csak az eszköz (router, ap...stb) nem képes lekezelni a túl sok eszközt, és ledobálja azokat."
Hát ez az.. ezt az emberek 99%-a általában nem érti meg, hogy egy lowcostos home router nem tud végtelen ip-t kiszolgálni, ha a kapacitása végéhez ér, jobb híján hajigál lefelé. "Csak a ménincsenmámeginnet, méhajigállefelé ??" reklamáció megy.. Na miért is? Csak..
-
Gizmo94
veterán
válasz
FrankMonzano #22357 üzenetére
Nyomkodtam. Gyors mint az állat, smooth is, nem akadt. Külsőre nekem viszont nem tetszik a hátlapon levő fizikai gomb elrendezés. Egyébként annak alapján amit én a rövid idő alatt tapasztaltam, hardveresen szétüti az S4-et. De ez érthető, újabb, gyorsabb.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest