- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Fefe_
tag
válasz kazanka #7433 üzenetére
Én most ezt a tokot használom Note8-ra: Tech21 Evo Tactical Case
A fólia (szintén tech21) pedig ez: Tech21 Impact ShieldPárszor kiesett/kicsúszott már a kezemből (járólapra, parkettára, betonra), de eddig semmi baja nem lett a Note8-nak.
[ Szerkesztve ]
"Az élet egy félkegyelmű meséje." - W.S.
-
S e t h
nagyúr
Én elmentettem egy rakás tokot watchlistre az ebayen és pár napja kaptam emailt, hogy az általam megjelölt termék egy helyen sokkal olcsóbb.
Mondom oké, megnézem. Nos az általam figyelt tok postával együtt 8-10 ezer forint körül mozog, ez meg írd és mondd, postával együtt 2000 forint, ránézésre ugyanaz, gondoltam is, hogy ha azta ez azért nem semmi különbség.
Görgetek lejjebb a terméknél, egyszer csak látom a leírás aljánál, rákkeltő anyagot tartalmaz, blablabla, egyik összetevő usa törvények egyikének alapján rákkeltő, váó, mondom talán még sem kell ennyiért.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
veterán
vajon ez milyen üvegfólia lehet?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
kazanka
őstag
válasz negatiw #7455 üzenetére
Én csak azt írtam hogy nekem ilyen van,próbáltam olyat is, ami lehajlik de azt a tok/Spigen/ leltolja,egyszerűen nem találok jobbat.Gondolkozok az első,hátsó üvegfólián,az lenne az igazi,nem csúnyítaná el a telefont,de lehet az meg csúszik.Egyébként ha már esik szerencse kérdése a végeredmény.
_Fefe_:A tok nem emeli meg?[ Szerkesztve ]
-
Cobrusz
senior tag
Valaki használja a spigennek a 360as tokját?
"Galaxy Note 8 Case Thin Fit 360" [link] ? -
jacis
nagyúr
Ilyet használ valaki? Mennyire jó megoldás?
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
-
Kasya
nagyúr
A video alapjan az olyan erosen ratapad, hogy aki foliara tenne ra, szerintem azt is leszedne
Ez ala nem megy semmi szerintem.Azt hiszem veszek is egyet.
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
Első látásra szimpi. Bár én az edgeken annyira bizonytalannak érzem a fogást a vékony és lekerekített szélek miatt, hogy nekem nem lenne fogás szempontjából jó ez a 2 részes megoldás akármennyire tetszik. Tény, hogy megmaradt a telő szépségének a látványossága így. Nálam eddig az alcantara tok überelhetetlen. Nagyon gondolkodom meg egy spigen neo hybriden is.
-
SzalaiÁdám95
tag
Valami tipp h miert nem megy a Led jelzes pedig be van pipalva? Vilagito szelek kikapcsolva es energia takarekossag sincs bekapcsolva.
-
veterán
válasz SzalaiÁdám95 #7470 üzenetére
Nyomj egy restartot az lehet megoldja. Nalam megy a vilagitoszelek is es siman jelez a led nalad ez valami bug lehet...
3njoy the Lif3
-
bcl
senior tag
Bocsi, picit off, és talán nem gond, ha itt kérdezek.
Nagyon tetszik párom Sony-jának a billentyűzete (Z3c).
Igazából olyat keresek, ahol a számok helyett az ékezetes betűk vannak.Megtaláltam ezt az XDA-n
...viszont honnan tudom letölteni?
Vagy (ekvivalens): tud valaki ilyen billentyűzetet?
Próbáltam párat, nem annyira jöttek be.
A gyári jó lenne, ha a vessző kirakható lenne - többet kell, mint a pont, aminek van dedikált gombja, nem beszélve arról, hogy dupla space-re (azt hiszem), tesz pont + szóközt.
Illetve ha a felső számsor lecserélhető lenne az ékezetes betűkre (mondjuk hosszú nyomásra számokkal) -
bigkokas
tag
Ma voltam a Samsung Storban és ezen a 7 végén nagyon komolyan le volt árazva a Note..nem tudom érdekelt e valakit..engem érdelni fog..ma megfodostam ez lesz a köv.telom..s8 at fog váltani..
Samsung Galaxy Z Fold 6 512& watch 5Pro& buds2Pro
-
Kasya
nagyúr
-
bcl
senior tag
válasz Somatom #7474 üzenetére
Uh, köszönöm, ez pont jó!
Pont ezt nem próbáltam ki (pedig láttam); vagy 3-4 másikat igen.
Picit még ismerkedünk, de úgy tűnik, jó lesz.
(#7473) Ákkk : aha, köszi, megvan. Azt hittem, valahol a fórumon kellene keresni. De az Anysoft-tal, úgy tűnik, el leszek; nem feltétlenül akarok mindenféléket ráhegeszteni
-
becenevem
aktív tag
Pár kép amiket a Note8-cal fotóztam.
Ne gyere be meg ne gyere erre, he...
-
bigkokas
tag
válasz bigkokas #7481 üzenetére
Vagy 265.00 Ft ..lesokkoltam én is..ráadásul pont velem volt az asszony is..aki nem igazán rajong a mobilfüggöségemért.de megnézte ő is a következő telefonom..szerinte ez tiszta sony..😁 forma..ezzel nagyon nem beszélt félre és le..sony z volt az első igazi okosom.a Nokia N8 után..úgyhogy most már csak türelmesnek kell lennem,mert most valami más nagy dologra várunk.. mára van kiírva a kislányunkal.😁
[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
Pont ugyanígy vagyok vele, pont ennyivel. De élvezem a használatát, és ha várok, akkor utána meg már az S9+ kellett volna, aztán azzal is várni, hogy lejjebb menjen, akkor meg már megint jön valami. Na majd az S10+-nál vagy a Note 10-nél újra elgondolkodom a cserén.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz kengyel #7489 üzenetére
Meg szerencsere en sem bantam. Remek keszulek foleg hogy elotte sosem hadznaltam note ot.
(#7490) Taci Nah ja ebben igazad van. Bar ha jo lesz a note 9 attol tartok megint elcsabulok😁. Foleg ha mar az ujlenyomat a kijelzobe lesz integralva.(addig meg valahogy ki krll birjam ne valtsa)
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
Taci
addikt
Én "látatlanul" nagyon tartottam az 8-on az ujjlenyomatolvasó helyétől, viszont pozitív csalódás, abszolút kézre áll. Egyedüli hátránya az S7-hez képest, hogy fel kell vennem az asztalról, hogy feloldjam - ezt nem szeretem.
Amúgy én arra is rájöttem, hogy az én igényeimnek ez a telefon túl sok. Nem igazán használom ki, sőt, nagyon nem használom ki. A sebességét, a kijelzőjét és a kameráját viszont nagyon élvezem. Meg a méretét. Meg a wireless-töltést. Meg amikor kell használnom, a tollat is. Számomra az akku is bőven kibírja, amíg újra töltő közelébe kerülök. Na, szóval szeretem ezt a telefont.
-
bigkokas
tag
válasz kengyel #7486 üzenetére
Én is igy voltam vele..idáig mindig gsm boltos S szériást vettem meg mert 1 évnél sohasem tarzottam meg őket tovább..de talán a Note nál érdemes lesz 2 év gari.félek tőle soha nem volt még cerkás telom, s8 után nem gondoltam volna hogy megfog igy.
[ Szerkesztve ]
-
Dr V
őstag
Sziasztok
Az adaptív wifi értesítését hogyan lehet kitörölni?
Sehogyan sem tudom eltüntetni az értesítési sávról.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Taci
addikt
Igazából én már az LG G2-mnél is azt éreztem anno, hogy bőven elég mindenre, amire használom, beleértve az app-fejlesztést is. Most ennek az erőműnek a képességeit kihasználva benézek a VR-/AR-fejlesztésbe is, ha már egyszer adott a lehetőség.
Most nézegetem, honnan találnék jó áron a Note-hoz gyártott VR headsetet (325-öst).
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest