Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
- [Re:] Négy készülékkel jött meg a Galaxy S10
- [Re:] Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- [Re:] Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- [Re:] Huawei Mate 20 - huszadrangú eltérések?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- [Re:] Xiaomi Mi A1 - tisztasági fogadalom
- Fotók, videók mobillal
- [Re:] A Galaxy Fold az első összehajtható telefon a Samsungtól
- [Re:] Befutott a Snapdragon 650-es Redmi Note 3 Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
tylerddd
(PH! addikt)
Most hoztam el a boltból egy feketét, a kisebb tárhelyű verzióból. Kíváncsi leszek Van itt olyan egyébként, aki az 512-est vette?! Vagy pont csak én lúzerkedek a 128-as készülékkel
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
veszel kintről kettőt.

tomcruise
(tag)
Így van....mondjuk a fél árral nehéz vitatkozni...
Itthon nem nagyon veszek már semmi ilyen dolgot. Most tokot+ fóliát, speedshoop-ból mert jobb áron adja.
minden mást kintről.

Peterzon94
(tag)
Már az első percben feltűnt, hogy mennyivel gyorsabb a note 9, egyedül a méretét kell még szokni, de azzal sem lesz baj.
(#646) donkeresztes : én is tőlük rendeltem még csütörtök délelőtt, ma kaptam meg délben. remélem hozzád is eljut minél előbb.
[ Szerkesztve ]
iPhone X
512-es itthon még nem kapható, de van a topikban aki olyat vett (külföldön él).
Ó, hát ha egyszer megszokod a nagyobbat, már nem is akarsz kisebbet. Nekem még mindig hiányzik a 6 colos Lenovo Vibe Z2 Pro kijelzője (az még mindig szélesebb volt, mint a mostani Note9 kijelzője, a 16:9 arány miatt). Persze le nem cserélném a Note-ot egy Lenovo-ra sem.
Nekem a note 3 szélessége, ahogy látom a lenovo még szélesebb.
Note 9 ilyen széles lenne, sose adnám el.

gyuri81
(PH! addikt)
Ez nagyon jónak tűnik!!! A jelenlegi 10000mAh-s Xiaomi powerbankom úgy is el akartam ajándékozni egy arra rászoruló Iphone-os rokonnak, így veszek magamnak egy ilyet ( mivel kb nem is használom a vezetékes töltést)
Note 8+ Gear S3 Frontier

tomcruise
(tag)
Na, rendeltem egyet Kínából! Meglátjuk, mikorra lesz itt.
Egyébként én 512-es modellt rendeltem az MM-ben, de nem jött meg, ezért vettem egy 128-ast.
Ezért haragszom a Samura. Az Experience Store-okban megrendelt 512-eseket megkapták az előrendelők, az MM-ben rendelteket nem. Mondta a Samu, hogy a Store-ok elsőbbséget élveznek. Az MM-ben rendelők meg nem. Király!
[ Szerkesztve ]

kchris78
(PH! addikt)
Pedig nem feltétlenül kellene neki. Ha nem szemből kapja a napot/fényt és én sem úgy nézem akkor közel nincs szükség mindig full fényerőre. AMOLED fehér háttér esetében az brutális módon zabálja az akksit. Én ezért kapcsolom ki minden telefonomon az automata fényerőszabályozást.
BTW Note9nél valami olyasmit emeltek ki hogy egyedi igényeknek megfelelően történik a fényerőszabályozás. Ez az erős fény - full fényerő nem erre utal .

LosBlancosrm
(őstag)
Kipróbálok majd pár appot, hátha azok jobban tudják majd szabályozni.(ha egyáltalán tudják)

szilasz007
(tag)
Hat sejtem, hogy kb valahol ez lehet a tortenet.
En pl a vegere elkeztem kihasznalni, pl fenykepek, videok szinkronizalasara. A OneDrive felulete ezek megosztasara sokkal kenyelmesebb es kiforrottabb, mint a Drive.
(tudom, hogy driveba, korlatlan a tarhely, ha hagyom, hogy o formazgassa a kepeimet, de ezt en nem szeretem, ergo tarhelybol ketyeg...)

Troyci
(lelkes újonc)
Remélhetőleg ezt a következő frissítéssel javítják, engem is zavar a dolog. Note8-nál ilyet nem tapasztaltam.

szilasz007
(tag)
Mondjuk en az elejen vacilaltam az 512-es beszerzesen, de atgondoltam a dolgot es tuleltem.
Vegulis ugy alakult a felhasznalasom, hogy nem lett dual sim, (amint elolvastam mit jelent a dual stand-by) igy SD kartyval kenyelmesen kompenzalok.
Ha meg EU-n kivul nyaralok, max felkeszulok, es takaritok eleg helyet a telefonon, fotokra, filmekre eleg az a 128 giga egy nyaralas alatt.
Vagy ha megse, egy este visszateszem az SD-t es masolgatok.. bruhuhu.
Teljesitmenybe teljesen elegedett vagyok igy is. Es ez az talan ami jobban fajna.

LosBlancosrm
(őstag)
Sim kártya kezelőjében van egy olyan menüpont, hogy állandó 2 sim. Azt írja, hogy hívás közben is lehet fogadni a másik kártyáról hívást... Akkor ez nem dual aktív?
[ Szerkesztve ]

glacious
(PH! addikt)
Nem, csak átirányítja egymásra a két számot.
Nem az, nem tudom pontosan hogy működik.
Előttem megválaszolták.
[ Szerkesztve ]
Nekem fekete 512 van, kékbe sajnos csak 2-3 hét késéssel lett volna, de tokban amúgy sem látszik.

tylerddd
(PH! addikt)
Az király. Nekem a 128-as elég volt az i6s-en (200+ alkalmazás, offline zene, képek/videók és még mindig volt 60GB helyem), illetve őszintén az 512-es nekem már árban húzós lett volna. Kíváncsi leszek majd a tapasztalatokra, hogy az a +2GB ram nagyon meglátszik-e majd.

LosBlancosrm
(őstag)
Nekem 2GB körül van szabadon mindig... Meglepő lenne ha nem lenne elég a 6GB.

LosBlancosrm
(őstag)
Így már világos, köszönöm.
[ Szerkesztve ]

tylerddd
(PH! addikt)
Én ezeket nem nézegettem soha iOS-en, azt nem is tudta mutatni, de itt se fogom. A bezárogatást se nagyon erőltettem és tette a dolgát a teló. Csak mégis érdekelne, hogy lesz-e tényleges előnye valahol!

SAABPEPE
(tag)
Ki milyen tokot ajánl hozzá?
Nekem régi s6 edge +-on egy flip covers samsung volt és még kopáson kívül semmi baja

Peterzon94
(tag)
Ha lesz is előnye, kérdés megéri-e a felárat
iPhone X
Én LED View Cover-t hazsnálok, az S9+-hoz (meg jóval korábban az S7 edge-hez) is ez volt, és imádom. Az S8+-hoz Clear View Cover volt, azt azért nem ajánlom, mert iszonyatosan karcolódok.

tylerddd
(PH! addikt)
Én a héten fogok berendelni néhányat amazonról, Angliából, hogy ne hónapot kelljen rájuk várni. Már kinéztem párat, én főleg olyat szeretnék, ami nem vastagítja a telót, nem kimondottan elejtés ellen.
Üveg is kellene rá, Nillkin nekem bejött iPhone-on, de ez is komolynak tűnik. Nem néztem rá pontosan, olyan 50 dollár körül van a srác linkjében, ha jól néztem.

SAABPEPE
(tag)
Ez nem ez a fajta ? itt

tylerddd
(PH! addikt)
De, és az ár is kb. stimmel!

LosBlancosrm
(őstag)
Korábban írtam már, SESben ezt garanciával felteszik 15K-ért. 1 éven belül ha levegősödik, feljön, kicserélik.
Most így este 2:40 óra SoT és még 60%-on az akku, és szinte csak játszottam a telefonon. Ez nagyon jó, ha figyelembe vesszük a készenléti időt is.

sanyijedi
(senior tag)
így van, én is ma tetettem fel.
Samsung Galaxy S11 + Apple iPhone XI
Király, meg is rendeltem.

Peterzon94
(tag)

HaliGab23
(fanatikus tag)

Peterzon94
(tag)
woooow
nagyon király
iPhone X

newman8929
(tag)
Üdv. Ma nekem is sikerült csatlakozni egy kék Note 9-el. Meg is van az első hiba. Másnál jelentkezik? Vissza vigyem? [link]
Azonnal vidd vissza, és cseréltesd, ne megcsináltasd.

HaliGab23
(fanatikus tag)
Ha idegesít Téged, vagy sötét helységben zavaró, akkor vidd vissza mindenképp.
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
(#691) Plazmacucci válasza newman8929 (#688) üzenetére
Simán vidd vissza. Egyből cseréljék készletről.
Vissza kell vinnem pár kazettát.

Troyci
(lelkes újonc)
Nekem is ilyen, valószínűleg visszaviszem. Note8-nál beletörődtem, nem volt hatással a vízállóságra, most nem hagyom annyiban. Csak abban reménykedek, hogy nem az összes készleten lévő ilyen az üzletben

HaliGab23
(fanatikus tag)
Elég kemény
Már kezdem a méreteit is megszokni, igaz, ha az S8-at most kézbeveszem, kis apróságnak tűnik a Note után
A média mark 65.000ért akarta beszámolni az S8-at, mert az USB csatinál karcos volt. Mondom a srácnak, hogy mind karcos vazze, mivel a samsung olyan csatit csinált, aminek éles fém a vége, és összekarcolja.
Aztán mondta, hogy ettől függetlenül a rendo.hu 110e-re szépen ki fogja tenni eladásra, ha otthagyom.
Persze nem hagytam ott.
Viszont a Note 9-hez adott csatihoz tettek egy kis műanyagot, gondolom rájöttek, hogy az S8-é összebacta a keretet...
(Nem tudom, mert S9-em nem volt, lehet már ott javították.)
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...

sanyijedi
(senior tag)
en azt nem tudom, hogy ha most visszakuldom akkor ok visszakapom a penzt, de mar nem kapok ilyen aron masikat.. masik verzio hogy szervizbe kuldom javitasra, na az teljesen kizart.
amugy ahogy te is irod, nekem is ugyan ez volt note 8al
lehet beviszem a samsungba, mondják meg vízálló e ha nem akkor visszaküldöm. az már kellemetlenebb hogy már érte víz..
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S11 + Apple iPhone XI
A törvények szerint nincs csere, hanem csak egyszerűen elállhatsz a vásárlástól 14 napon belül (online rendelésnél), és akkor visszakapod a pénzed. És igen, akkor már nem lesz érvényes az előrendelési kedvezmény. Persze lehet szervizeltetni (ha kiderül, hogy hibás), de akkor nem új készüléket kapsz, hanem szétszedik és összeragasszák (vagy kijelzőt cserélnek).
Rendeltem egy ilyet, ezt ugyanúgy lehet használni, mint az S pent (kivéve persze a BT képességek):

gyuri81
(PH! addikt)
Ezt anno neztem en is, csak valami veszett drága.
Note 8+ Gear S3 Frontier
Ja, és külföldről sem olcsóbb.

xemmex
(újonc)
A note8 is volt ilyen jelegű hibával. https://www.youtube.com/watch?v=2bq0WsoCzek
[ Szerkesztve ]