Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nyáron jöhet a második Skyline
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom956ster
aktív tag
válasz
csiry007 #3128 üzenetére
Normálisat akarsz, gyárit veszel. Ha csak úgy valait, akkor biztos jó a kínai is. Csak ne várdd tőle a megszokott gyári minőséget. Nem bántásból, ne haragudj, de annyiszor csesztem rá utángyártott szarokra...
Más:
Majd egy hete újfent a note 5-ben lakom. Egy hétig volt iphone 6s , de már a 3 napon kinyírt. Nem tudok és nem is akarok visszaváltani, vélhetően az utód a note 8 lesz, de csak év vége felé, akkorra benéz újban is 150 alá szerintem. Nagyszerű darab a note 5 kétségtelen , főleg az iphone után.Kicsi akku tapasztalat. A hét elején direkt nem kapcsoltam össze a Huawei w1 órámmal. Akkor nap végére rendre 20 % felett maradt benne. Most, 4 napja van összekötve: már délután 5 körül enni kér... :S
Vagyis az android wear és a facer majd 1-1 %ot kér óránként az akkuból -
tom956ster
aktív tag
Én lassan elnyargalok a note 5-ről. Azt hiszem eddigi legjobb androidos telefonom volt, amit az is jelez, hogy 15 hónapot használtam, sosem volt még eddig egy telefonom. Most kicsit visszakanyarodok az alma felé, telefonom megtaláljátok az eladó szekcióban, nem olcsó, de áfás és fullos a csomag.
-
tom956ster
aktív tag
+1
pici moddal:- Synology helyett én ehy HP Proliant Gen 8 Microserverrel oldottam meg. Jelenleg 2x2 TB tárhely, napi biztonsági mentéssel... egy darabig csak kitart. Ha betelne, jöhet még két - akár 8TB-os - HDD....
Korábban egyébként volt 1TB-s Dropbox előfizetésem, oda is ment fel a fotó - videó wifin szinkronnal, az Iphone 16gb-s nevetséges tárhelye nem sokra volt elég.
-
tom956ster
aktív tag
Nekem eddig 2xer esett, -eddig hibátlan. Ma jött az NC900 a 7.1 vagy mi...
-
tom956ster
aktív tag
Pici fejlemény.
Kaptunk SM-N9200-ra egy frissítést, ami még mindig 6.0.1. és a mérete is csak 90 mb környékén van. Ez mind tök jó, de igazából már erre is aktuális lehetne a 7-es nem de?
Ehelyett még valami biztonsági foldozást készítettek...
Ja, az enyém HongKong-i lokalizáció.... -
tom956ster
aktív tag
Én bárkinek javaslom, hogy vegyen, főleg ennyiért! Több mint egy hókapcutan azt mondom, kezdeti nyűgöt leszámítva amit a rom okozott, jobb mint egy iPhone, bocsi hogy ahhoz hasonlítom, de 3 év nem tűnik el nyomtalanul.
-
tom956ster
aktív tag
Nekem Note 5 N9200 van, ami két simes. Nem használom csak az egyik kártyahelyet, de nem volt veszett drága. Valami 167volt bruttóban, ami nettóban nem néz ki rosszul... legalábbis nekem.
Ja, örömmel látom, hogy a topik nem a 16 éves ifjoncok "megmondom a tutit" helye, én magas is a 36 évesek táborát erősítem
És még nem jött frissítés, mivel az összes két simes China (openChina) vagy HongKong lokalizációval van...
(Nekem HongKongi van, de tud magyarul és én is
)
-
tom956ster
aktív tag
válasz
hatpersze #2697 üzenetére
Ohh a fene... Remélem elkerül... illetve, hogy hamar helyrejön a gépezeted!
Én mióta említve volt a gmail crash, letiltottam minden auto updatet a playből. Nem frissítek semmit, most így nagyon jó, marad is így. Valószínű a 7est sem teszem fel, még a végén szarabb lesz...
Jobbulást neki!
-
tom956ster
aktív tag
Itt most csak én írogatok, de hátha:
Ma felfedeztem, hogy az s tervező (naptár) alkalmazás is több mint bugos. Ahogy egy új találkozót szeretnek elmenteni bele, a kitöltést követően a mentésnél kiírja, hogy az alkalmazás leàlt. Természetesen el sem ment semmit... 😣 le kellett szednem a google naptárat hogy valami használható legyen.
Sajnálom, mert jónak tűnik a gyári, de így... -
tom956ster
aktív tag
válasz
Depression #2628 üzenetére
Előzetesen itt is sokat olvastam, csak csendben. Örömmel töltött el, hogy senkinek nincs baja vele...
Épp ez is egy komoly érv volt a note 5 mellett.
Apró érdekesség és ez a mai viselkedésben is fontos lehet, hogy a telefon gyári dobozban érkezett, de szerintem már előzetesen felbontották az xxl gsmnél. Mindkét végén volt záró matrica, de az egyik végén kettő volt és az alsó nekem gyanús hogy fel volt vágva és azért lett a második sealed prodcut matrica rányomva. A bolt ezt úgy értékesítette, hogy az EU piacra szánt modell. Ehhez képes két villás béna töltőfej volt meg egy bumszli átalakító benne és volt egy halom kínai írásjel az egyébként 99%-ban magyar menüs telefonban.
Itt lehetett elásva a gmail kutya, akár, ehhez nem értek, csak tipp. A frissítés úgy tűnik megoldotta. Nem csak ezt, volt még 3-5 program, ami fczett, nem is értettem, hogy ezt most akkor miért csinálja. Sosem költöttem ennyit egy androidra, nagyon remélem, hogy mást kapok mint anno pár 10000-ért. -
tom956ster
aktív tag
válasz
Snoop27 #2622 üzenetére
A dolog összetett volt. Sajnos felesègem összetörte a cégben levő androidos eszközt. Mivel azt ki kellett váltani, de csak androiddal lehet egy szoftver miatt, így kézenfekvő volt, hogy ha megy az iphone is, akkor twoinone megoldom a dolgot. 3 èv után egyébként az unalomig stabil volt, a minimális korláttal bőven együtt tudtam élni...
Ma megjött a note 5. Hát, legalább beindult elsőre. Mivel a netem vacak volt wifin melóban, nem tudtam mindent megoldani rajta, de azért volt móka is:kb ezerszer halt meg ma a gmail alkalmazás. Régi szép emléknek... Azóta a feldobott frissítés megoldottá. Teljes rendszer, de 6.0.1rol lett 6.0.1.... ki érti ezt... mindegy jobb lett ès a felület is sokkal tetszetősebb.
A holmi az xxlgsm-tol jött, nehogy cserélj kijelzőt 106000-ért, nekem 136 nettó volt az új.... -
tom956ster
aktív tag
Égen földön szeretnék egy note 5 telefont beszerezni... csak meg kell várj míg elkel a 64gb-s iPhone SE-m...
Addig nem akarok beruházni, de nagyon meggyőző amiket irtok. Remelem a gyári stock rommal is rendben van a kicsike, mert nem akarok haxolni semmivel, 3 év alma után kijöttem a témából és nem is érdekel csak legyen atom stabil a cucc... !!!
Jövök ha meglesz a cucc, az se zavar ha 32 gb, úgyis minden saját szerveren van felhoben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Vékonyabb és keskenyebb lett a Samsung új csúcsphabletje, az üveg hátlap, a kiváló kamera és a remek lapkakészlet bizonyára sokaknak tetszeni fog, az árcímke viszont már kevésbé barátságos.
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest