Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A Huawei bemutatta a FreeBuds Pro fülhallgató 5. generációját
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Kezünkben a Huawei Mate 80 és 80 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 - alap
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Memmaao
üzenetére
Van gyerekem.
Spontán fotózom és meg vagyok teljesen elégedve a képekkel. Nyilván elfogadom, hogy ez egy telefon, de ahhoz mérten korrekt, sztem. S10 fórumba nem láttam legalábbis mostanában nem olvastam kameráról problémát. Inkább led hiánya stb. a probléma, másoknak.
Komolytalan az, hogy van egy alig megjelent telefonod és nyomod itt a sírást, hogy jajj most mi lesz. Igazából ezzel sincs gond, de amikor 1-2 nap elteltével folytatod már igen, és ahogy látom mást sem érdekel. Írtam anno, hogy várj 1-2 frissítést, és ha utána is problémás akkor érdemes egyáltalán gondolkodni a cserén. Addig mivel Hűbele Balázs módjára vettél valamit, kénytelen vagy várni.Ja, meg hogy nem sírsz... írod, hogy a családba van egy S10, meg egy note 10 + és most úgy éltek, hogy nem lehet fényképezni. Na azért legyél már tekintettel másra... Más össze tenné a kezét, ha egyáltalán lenne gyereke, nektek meg a két legjobb telefonotok van és szenvedtek.... de ez már nagyon off.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Canon MILC: EOS R és M topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Death Stranding 2: On the Beach - Felbukkant a PC-s kiadás
- Fallout 4
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest