- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iOS alkalmazások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz alasoh #13050 üzenetére
Egy autó ára, nevetséges. Nekem ennyit nem ér egy telefon sem ceruza ide vagy oda.
Fél milla egy használati tárgyért amit használsz 2-3 évig...
Még a 10+-t is fogcsikorgatva vettem mert gusztustalannak tartottam a 380 ezres árat. Nem vagyok hajlandó 400at fizetni egy nyomorult telefonért. -
félisten
-
F_Gergely
őstag
válasz Plazmacucci #13053 üzenetére
Értem amit mondasz, de mégsem. Fél misiért már autót lehet venni, ez meg csak egy telefon amit csak te használsz egy használati tárgy ami elkopik, elhasználódik. Még a PS5 200 ezres árára is azt mondom rohadt sok, pedig az kevésbé használódik és időtállóbb.
Foldot is vették páran 1 millióért, azt sem értettem. Megtehetném, hogy megveszem, de egy telefon sem ér nekem ennyit, még ennyit sem. -
félisten
-
F_Gergely
őstag
válasz Plazmacucci #13055 üzenetére
Nyilván, bár szerintem erős túzás a legolcsóbb árat figyelembe venni. De ha neked nromális dolog 500-660 ezer forint egy telefonért szived joga.
Ez kb olyan, hogy a 2017-ben 45 ezerért vásárolt videókártyám most 170-200 ezer forint. Én értem, hogy ennyibe kerül de ez már akkor is szar kártya volt mikor vettem, nemhogy most.
Mindenki azt vesz annyiért amennyit szán rá, de én még emlékszem arra mikor a Samsung nem az Apple féle árazást csinálta és kb fele annyiba került mint az akkori csúcs alma telefon. Most meg szépen felzárkózott.... -
félisten
-
parkasz
senior tag
Sziasztok!
A Note 10 plus-om az alábbi hibajelenséget produkálja.
Telefonálás alatt hívás közben, de csak akkor egy pixel elkezd villogni a kamera mellett a felső sávban.
Máskor a jelenség nem jön elő.
Mi lehet az oka? Lehet rá valami megoldás?
Előre is köszi! -
félisten
-
parkasz
senior tag
válasz Plazmacucci #13059 üzenetére
Jézusom, de hülye vagyok.
Köszi! -
_ak_
addikt
válasz alasoh #13050 üzenetére
Pedig ha azt nézem, hogy 600+ a Fold, akkor sajnos reálisnak tűnik.
De valahogy nem is ez a durva benne, mert az egy dolog, hogy helyből megelőzi az eddigi legdrágább státusz(nak vélt) iPhoneokat, hanem hogy szerintem továbbra is túl gyorsan veszítenek az értékükből.Let's begin, de gozaimasu!
-
$atirka
senior tag
Ez igaz sajnos, de ugye a friss technológia mélyen zsebbenyúlós volt mindig is és pont mi akarunk mindig újat és újat, pedig akár egy ilyen Note simán elmenne 4-5 évet is.
A Note 2 telómat annak idején jó 5 évig használtam. Bírta"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
handrash
őstag
Mennyi most egy Note 10 akkucsere a hivatalos szervizben?
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
Probert75
addikt
-
bbendre
őstag
válasz sanyijedi #13071 üzenetére
+1. Btw ha minden igaz, jön egy nagyon olcsó Iphone ami pont úgy fog kinézni mint a Iphone 11 vagy 12. Majdnem minden benne lesz, csak 64Gb és csak két kamera. Már az USA-ban is az a panasz, hogy túl drága lett az Android és nincs hozzá 5+ éves full os update support pedig ez lenne az egyik ok a maradásra mivel már kevesen akarnak 1-2-3 évente telefont cserélni, de szeretnének rendes updateket kapni 2-3 év után is.
A toll ra pedig az Apple Pencil volt a válasz. Persze az egy vagyon az apple ökoszisztémában.iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
Injun
senior tag
Gondoltam megosztok veletek egy érdekes sztorit.Még december közepén elromlott a 10+-om.Nem adott értesítési hangot,és nem működött a Clear view tok.Többen próbáltak itt segíteni,de a vége az lett,hogy elmentem 19.-én a Köki terminálban levő Samsung Store/szervízbe.Az eladó csaj sajnos nem tudott érdemben segíteni,de egy srác hamar kiderítette,hogy azért nincs hang,mert az értesítési hangszóró elromlott,a tokra viszont nem volt tippje.Gondoltam akkor ott hagyom a telefont a szervízben,1-2 nap aztán megcsinálják.De kiderült,hogy a szervíz megszünt.A Ferenciek terén levőt ajánlották,mert az Aradi utcai horror idő alatt végez a javítással.Oké,huszadikán irány a Fernciek tere.Elmondtam mi a problémám,majd leadtam a készüléket.Sajnos nem volt hozzá alkatrész,ezért meg kellett rendelni,így csak tegnap készült el.Reggel jött az üzenet,hogy mehetek érte.Bementem,mondtam a javítási számot és a csaj már hozta is a készüléket.Aláírtam két papírt,majd belepattintottam a tokba a telefont,és...semmi.Mutatom a csajnak,de ő sem értette.Elvitte,megmutatta a szervízesnek aki azt mondta,hogy a hangszórót kicserélte és lefuttatott egy hardver tesztet és ott minden oké.A tok is hibátlan,így fogalma sincs,hogy mi lehet a baj,biztos megoldódik majd valamikor ha jön egy frissítés.Kérdeztem,hogy itt hagyhatnám-e frissítésre,de a válasz nem volt,ugyanis az a szervíz is MEGSZÜNT!Oké,elvittem az Allee-ban levő shopba,de bizonytalan ideig zárva van.Vihetem az Aradi utcába,de ugye ott sem tudnak vele érdemben mit csinálni hiszen nem hibás :D Vagyis az,de érthetetlen a hibája. Azt tanácsolta a szervízes,hogy várjak 1-2 frissítést,aztán ha az sem oldja meg a problémátakkor irány az Aradi utca.Csak hát eddig is kegyetlen sokat kellett várni,akkor most mi lehet ott,ha az összes szervíz feladatát átvették?Így hát várok,aztán majd lesz valami.Addig sima tokkal használom,a 15e ft-os tok meg pihen.
-
axlfsi
veterán
válasz Plazmacucci #13074 üzenetére
Ennek ellenére és a történetet olvasva, kíváncsi lennék, hogy melyik lenne az a "nagytudású" szervíz, ahol nem csak Mekk Elekek vannak, ahová majd a futár szállít a házamtól és meg is oldják a problémát.
Az azért elég nagy epic fail egy hivatalos szervíztől, hogy jónak minősíti a telefon, a hozzá való drága gyári tokot, de ennek ellenére mégsem működnek és "várjál 1-2 frissítést" javasol... egy olyan telefonnál, ahol még vagy lesz vagy nem, mert már 2+ éves... Kb. fogyvéd szint, én azt mondom!
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
félisten
-
axlfsi
veterán
válasz Plazmacucci #13076 üzenetére
Az akkor extra epic fail, hogy - ami szintén Samsung gyártmány - tokot nem vizsgálták meg és mondták ki, hogy az a rossz vagy sem (e helyett, (mondvacsinált?) okkal, a telefont tartották szrvízben és "javították").
#13077GeoJoe a frissítést (és abból is, "1-2 is kellhet akár") a hivatlos Samsung szervízes munkatárs javasolta, ha jól rémlik ... kabaré!
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Injun
senior tag
A boltban levő kiállított tokkal sem működött.
-
félisten
-
Injun
senior tag
válasz Plazmacucci #13082 üzenetére
Ezeket nem próbáltam,de a diagnosztika szerint igen
-
Probert75
addikt
Frissítettem a Note 10-em android 12-re. Lenne vele egy kis problémám! Használ valaki Nova launcher-t a android 12-vel? A probléma csak dizájnbeli. Az alkalmazástárat felfele csúsztatással nyitom meg a Novában. Ha a háttérképben, mondjuk az én esetemben van piros, akkor az átmeneti animációnál elvörösödik a háttérkép míg rá nem húzom az alkalmazástárat. Valaki aki ilyen kombót használ megnézné nekem, hogyan kapcsolható ki, mert én nem lelek semmit a beállításaiban?
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest