Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Yettel topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi940713
csendes tag
akárki akármit mond szép telefon
-
M.A.Z.
aktív tag
Átlagos TFT-LCD-nek hogy lehet hibátlan betekintése? Xperia SP-men meg egy kalap fos és még tükröződik is...
-
Paul119
addikt
válasz
enginev3.0 #55 üzenetére
Csak az elbaszott árazás és a pocsék kamera nem
-
halkow
őstag
Nem is csodálkozom azon hogy itthon nem kerül forgalomba, 100k ért pofátlanság max 65-70k-t ér vagy talán még annyit se, 100k alatt már g2,note 3 neo-t is lehet kapni...
Ja és arról se feledkezzünk meg hogy a Samsung mostani krómozott plasztik keretei már repednek is! ( Pl:note 3, note 3 neo és gondolom ez se lesz kivétel ) de jó hír hogy ezt a Samsung legalább javítja
-
enginev3.0
félisten
De a formaterv nem változott, csak visszatértek a régi kinézethez
Nézd meg a HTC-t, ott változott a kinézet minden csúcsmodellnél -Sensation, One x, One ...(kivéve m7-m8, mert 2 évente fognak új design-nel jelentkezni mostantól, tehát jövőre elvileg teljesen más kinézetet fog kapni az új készülék) -
Csapoati
nagyúr
válasz
enginev3.0 #53 üzenetére
Formaterv, anyaghasználat változott, a gyorsaság is, úgy tűnik. Mi más kéne még? Ja igen, lehetnének olcsóbbak.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
enginev3.0 #51 üzenetére
Láttam-olvastam az Alpha tesztjét, egyértelműen gyorsabbnak tűnt, mint az S5. Más irány a formatervben pedig az S3-S4-S5 vonalhoz képest van, akkor is, ha visszatértek az S2 egyébként jobb dizájnjához.
-
enginev3.0
félisten
-
Csapoati
nagyúr
válasz
enginev3.0 #48 üzenetére
Anyaghasználat, formaterv, gyorsaság. Nem újdonság, másféle irányt írtam.
-
Burt1793
veterán
válasz
enginev3.0 #48 üzenetére
Egy jó közösségépítő tudhatná, hogy ezek már elkezdtek nemesedni (több fémet tartalmaz a borításuk, ami többek szerint nagyon is mámorító).
-
Csapoati
nagyúr
válasz
enginev3.0 #46 üzenetére
Pl. az Alphával, vagy az A3-A5-A7 trióval.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
enginev3.0 #44 üzenetére
Ez az emberek hibája, nem a gyártóké. Ráadásul az utolsó negyedéven látszott is, hogy csökkentek az eladásaik, igyekeznek is másféle irányt venni az új készülékeikkel.
-
enginev3.0
félisten
Mert zavar és kész
Hülyének nézik az embert, és reklámokkal eladják a legutolsó szart is az embereknek, akik megveszik, mert reklámokban milyen jól mutat a telefon, majd szidják a droidot és mindent, hogy soha többé (mindezt egy szutyok telefonból leszűrve, egyetlen rossz tapasztalat alapján)És általában egy gyártónak többféle véleménnyel kell megbirkóznia
-
Magnat
veterán
Nem értem miért zavar sokakat, h ennyi modellt gyártanak ... gondolom senkinek sem tartanak fegyvert a fejéhez, h vegye meg bármelyiket is ... megpróbálják lefedni az összes piaci igényt h mindenki olyat vehessen, ami neki a legjobban megfelel ... többek között ez az egyik dolog ami megfogott az Androidban az Alma ellenében.
Engem 1 dolog zavar ami esetleg ezzel a tendenciával összefüggésbe hozható: a korábbi modellek támogatottságának a gyors elsorvasztása. -
DoxaM
aktív tag
válasz
enginev3.0 #41 üzenetére
Az egy dolog, hogy szülik a fölösleges vackokat...de az, hogy már vagy 5-6 éve ugyanaz a fantáziátlan szifon koppintás dizájnt tolják azzal az idétlen középső krómozott gombbal
ami brutális számomra, h emberek meg is veszik
az a G3-as fényévekkel izlésesebb (még, ha nüansznyi különbségekről is van szó).
-
enginev3.0
félisten
Ezeknek kötelező jelleggel kell telefont kiadniuk?
-
Burt1793
veterán
Aha, nagyon ügyes vagy. Az nem zavar, hogy mondjuk a note4 a note3-at váltja? Nem forgalmazza egyszerre őket sokáig a samsung... (még a kiadott 7-8 iphone-t is nehéz részletesen megjegyezni és nem is kell).
A galaxy W nálunk egy kis 3,7 colos mobil, szóval itthon azt se kell megjegyezni. -
pengwin
addikt
A Cortex-A9-et nagyon el kéne már felejteni.
Vagy legyen benne ARMv8-as proci, vagy ha már ARMv7 akkor legyen A7 vagy A15, esetleg Krait.
Sokkal könnyebben lehetneoptimalizálni, jobban mennének az appok, mivel az A9-en kívül mindegyik Cortex azonosan kezeli az utasításokat.Mondjuk az enyém is 2*C-A9 magos, de ezt az architektúrát akkor is jegelni kéne.
-
Mohijani
csendes tag
http://m.hwsw.hu/cikk.php?id=53088
-
vicze
félisten
Vanni biztos van logika benne és pár kivételt kivéve egyértelműek a termékkategóriák. Pl ebből a phabletesdi elnevezésekből a Galaxy W eléggé kilóg ráadásul ez a 2. telójuk ezzel a névvel 2011-ben volt már egy, lehet az látszik, hogy kezdenek kifogyni az elnevezésekből, mert túl sok a teló.
El se tudom képzelni miért nem Mega 7 néven fut...
Legnagyobb baj, hogy a nevek jönnek meg mennek, pár van ami stabilan maradt, de azon kívül van pár nagyobb kategória és azok kb. fix-ek. Szóval nem mondom, hogy egy Samsung névből 100% beazonosítom, hogy a teló hova tartozik, de jó eséllyel igen, és még a tulajdonságait is meg tudom a névből mondani.
Én könnyen vagyok persze mert napi szinten(understatement) nézem a híreket, így relatíve képben vagyok de biztos hogy a Samsung telók felét nem ismerem.
Azt meg se merem említeni, hogy egy nevesített konkrét modellnek, lehet akár 10+ különböző HW verziója ugyanazzal a névvel. Pl a Galaxy S4-nek 19 verziója van, legalábbis a wiki-n ennyi van felsorolva, lehet poroszkál még 1-2 valamerre. -
ctvagyok
őstag
Mi a baj az antutuval? A táblagépem is ennyit dob, abban 4 db cortex A9 mag van (1,6 GHz) meg mali 400. Szintán 24k pont.
Tuti nem venném ezt meg. De gondolom nem is énvagyok a célcsoport. Bár táblagépnek nem rossz. De telefonnak ez már nagyon nagy.
Fényképek meg szerintem olyanok kb mint az én s4 minimé.
Legnagyobb gond pedig az ára. Nem éri meg. -
muratomi1
senior tag
ha már múltkor a galaxy duos 3 vagy mifenét kevertek össze az ace 4el a samuék akkor most nem lehet, hogy ez a note4 neo extra? extra alatt a samsung úgy is inkább negatívumot értett eddig. ennél esetleg a pen és a zamoled kijelző hiánya de méretet növelt tehát ez elég exxxxtravagnza lenne
vagy némiképp tévedek? a proci meg a ram a note3 és note3 neo-ban is különbözik.. vicc ez a sok telefon.
-
kengyel
nagyúr
Ez igen jó kis "tepsi" lett . Köszi a tesztet.
-
joysefke
veterán
Most trollkodáson kívül kérdezem, mert engem ez (termékkategóriák fejbentarthatósága) most őszintén meglepett:
Ezek szerint van rendszer a Samsung névadási metódusában? Sosem gondoltam...Én csak a Galaxy S szériát tudom kapásból hova tenni, a többit mindig is annak a kicsinyítésének/nagyításának láttam...
J.
-
Köszi a tesztet, szerintem egész jó lett.
-
vicze
félisten
-
Prien
addikt
Ha választhatnék, az elődöt választanám még így is.
-
Crafter32
őstag
”annak főszereplőnk marad az egyetlen alternatíva, bár én én nem tartom annyira jó telefonnak a Mega 2-t, ” - én véletlenül 2x van
Személy szerint ha lerakna vki az asztalra egy ilyet nem nagyon tudnám megkülönböztetni néhány Samsung telefontól. Az már jó jel, hogy a Samsung kezd minőség felé menni, de a kevesebb db néha több még mindig.
-
aladab
tag
A szokasos tyamtyung..
-
HoaryFox
őstag
Sokadik tucattelefon a Samu jóvoltából... komolyan, szerintetek van olyan, aki észben tudja tartani ezt a sok egyen-Samu telefont?
Én már rég agyf*szt kaptam volna -
Szívesen elfogadnám,szeretem a nagy kijelzöket.
-
golyós
addikt
Az elődje volt a T-nél, kár, hogy ez nem lesz elérhető.100-at nekem megért volna kamatmentes részletre.
Most 5,5"-t használok, így talán nem lenne vészes az átszokás. -
Necc
addikt
"és még a játékok szerelmeseinek sem kell csalódniuk"
...au, ez azert fajt! A Mali400 GPU -t lehet sokmindennek nevezni, de 'jatekra alkalmas'-nak egyaltalan nem. Az egy dolog hogy futtathatoak rajta a jatekok, hiszen a fejlesztoknek is erdekuk hogy minden keszuleken fusson az altaluk elkeszitett jatek.
Viszont rengeteg olyan jatek van, ami kepes erzekelni a telefon GPU-jat, es a grafikai effekteket ennek megfeleloen engedelyezi vagy tiltja le a program, es ebbe a felhasznalonak semmi beleszolasa nincs. Attol hogy egy "high" preset ki lett valasztva az alkalmazasban, az teljesen mas vizualis elmenyt fog visszaadni X es Y hardveren.
Marpedig tapasztalataim szerint Mali400 GPU eseten a legtobb jatek butit, meg pedig nem is takarekosan. Es eppen ezert, nem allitanek olyat, hogy "a játékok szerelmeseinek sem kell csalódniuk" mert ez...
-
Dhampir
félisten
Végre visszatér az FM-rádió.
-
válasz
PowerBuldog #5 üzenetére
Így is nagyon jó az üzemideje.
Amúgy tippre ez a készülék jobb S410-zel, viszont az ára még úgy is problémás, hiszen a Note 3 Neo sokkal jobb, és valamivel olcsóbb is.
-
Legendd
senior tag
válasz
A 2. Vesztes #6 üzenetére
Hopp
24688 pont a helyes, nem írtam át a táblázatban.
-
A 2. Vesztes
senior tag
45ezer az Antutuban? Hogyan? Elírás?
Vuff?
-
PowerBuldog
veterán
Az az aksi méret az komoly?
-
AnTuTu függőknek kötelező készülék
Egyébként biztosan megvan Ázsiában a piaca, ott szeretik az ilyen készülékeket, de teljesen megértem, hogy nem vacakolnak vele sokat a kis piacokon, mint pl hazánk.
-
hue2000
tag
Hát ez most nem sikerült olyan jól mint a mega 6.3 nekem az sokkal jobban bejön
-
Zolik
senior tag
köszönjük a tesztet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Mai tesztalanyunk a középkategóriában vetné meg a lábát, a 6 hüvelykes kijelző phabletek között üdvözítő, ám az Exynos 4415 SoC és a viszonylag magas ár már nem annyira.
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Riasztó topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest