- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bekékült a Pixel 10a
- Telekom mobilszolgáltatások
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti1848
senior tag
válasz
kelly416
üzenetére
Igen, a másik slotban ( SIM2 ) van jelenleg is a Telekom-s kártyám és eddig tökéletesen működik. Azt én sem értem, hogy ha tiltják ( ami nem biztos, hogy megtörtént ) akkor miért nem mind2-t tiltják.
A SIM1 slot, amiben a telekomos kártyák nem működnek, ott jelenleg egy külföldi Vodás kártya van vodás hálózaton. Telenorost jelenleg nem tudok bele tenni, de pénteken, ami után ledobott a T-s hálózatról tettem bele, kipróbáltam és tökéletesen működött, tudtam hívást indítani és fogadni is, ezért is gondoltam azt, hogy tiltva lett a Telekom felől.
A Samsung-nál is azt mondták, hogy ez lehet hiba, de elég esélytelen, hogy az lenne, ezért is kérdeztek rá valahol ( gondolom telekomnál), hogy tiltó listán lenne-e, de ott azt a visszajelzést kapták, hogy nem, nincs. Azt viszont nem tudom, hogy a Samsungnál mind2 IMEI-t beolvasták-e, mert 2x olvasta be róla a vonalkódot (*#06#), de hogy 1db IMEI-t és az SN-t vagy 2db IMEI-t, mert ha csak egyet olvasott be, akkor még mindig fenn áll az a lehetőség, hogy tiltva van az egyik IMEI, de a Samsung épp a másik IMEI-t kérte le.

A fent linkelt képeken látszik, hogy mit ír ki a telefon:
az eredeti telekomos SIM-el azt írja, hogy " A telefon nem engedélyezett" .
Várom az eredeti tulajdonos válaszát, mert ha ő is azt mondja, hogy nincs tiltva, akkor viszem be gariztatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elden Ring
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő