Új hozzászólás Aktív témák
-
chinymie
csendes tag
"a mumpszos kis szappan "
Végigröhögtem a cikket!! -
Coyote2000
őstag
kövezzetek meg, de nekem bejön az alapötlet. Amin változtatnék:
1. színek (legyen mondjuk hófehér az egész, Apple-stílusú minőségi műanyagból)
2. nagyobb kijelző
3. a számsort a jobb oldalra tenném át, a QWERTY is onnan csúszna ki - az emberek többsége jobbkezes, így egy kézzel is kezelhető lenne összecsukva. A képek alapján ez balkezes, jobb hüvelykujjal képtelenség kezelni, ha a tenyérben van. Hatalmas tervezési hiba!!!!
4. dobnék hozzá még frankóbb multimédiás funkciókat, mert az SMS-bajnok kiscsajok szeretnek hülye fotókat készíteni a macskájukról, meg ilyenek...
5. telekúrnám játékkaloszt vigye a nép
A Nokia is csinált már baromságot, azt nem szóltátok le ennyire
[ Szerkesztve ]
-
Tolkarius
tag
Hát, ez gááááz... mondjuk ilyen homitelefonoknak is kell lennie, én már kiváncsian várom a fallosz formájú új nokiákat...
-
forgonati
őstag
"Két megapixeles, fixfókuszos kamera jár a bugyikék szörnyhöz"
Ezen jót röhögtem Amúgy igazat adok, igen hólyénb néz ki ez a telefon, valószinűnek tartom hogy nem lesz nagy siker, és igen gyorsan eltűnik majd a süllyesztőben...
Keelah Se'lai!
-
mindthecrap
aktív tag
szerintem a gombsor jó ötlet, helyet spórol az előlapon is és a qwerty-nek is. kár, hogy a forma és a kivitelezés komolytalan. de egy Prada II-szerű telót el tudnék képzelni ezzel a megoldással.
olyan cérna vagyok, akit anyám százszor tűvé tett
-
totya98
tag
ez vmi borzasztóan ronda teló
Nem a részvétel a lényeg,hanem a fontos!
-
SEFAN84
aktív tag
"Az 1000 férőhelyes névjegyzék nem nyújt semmi extrát, legalábbis ha nem számítjuk azt az apróságot, hogy villámsebese olvassa be"
Gondolom villámsebesen akart lenni
Erre a telefonra nem találok szavakat,és nem jó értelembenViva La Vivaz :)Spiro: ha ZENE kell!http://www.szerencsesnap.blogspot.com/
-
nrgia
őstag
Woooo
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
<NewL>
addikt
Bog,ezt hasznaltad a teszt alatt utcan is,vagy valami forgalmas helyen?
ultragaz egy valami ezRicardo : ott a helye
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
Ricardo
titán
Már be is tettem a legrondább mobilok topicba a Nokia rubikkockájával együtt
-
plus44
veterán
Ez pont az a készülék, amit mondjuk az E.T. című filmben el tudnék képzelni, úgy, hogy nem lógna ki az összeképből.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
BloodRay
veterán
Lemaradtam valamiről? Valami verseny van a legotrombább mobil címéért??
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
kaller1
veterán
Én nem tudom,hogy milyen áron jön ez az izé,de ha már ilyen kell valakinek,akkor már inkább ezt vegye meg,szvsz...
.::> <::.
-
Goose-T
veterán
Szerintem azért ilyen ronda, hogy az utcán SMS-ező nyolcéves kislánytól ne rabolják el a csúnya bácsik.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
Napfénysüti
nagyúr
Samsungéknál most elgurult a gyógyszer. Ronda és rettentő gyenge is.
Més que un club!
-
madarasz92
őstag
Ez a telefon olyan mintha régi Samsungokból rakták volna őssze ilyet szerintem nem sokan fognak venni...
-
kbencee
aktív tag
Buta, és gusztustalan. Tisztára olyan, mintha egy jobban összerakott kínai modell lenne.
Amit AS linkelt, az már nem néz ki rosszul, de ez valami iszonyat. -
dani3l
őstag
Hát erre csak egy szó jut eszembe: iszonyat gagyi. Hopp ez kettő lett ,sebaj, attól még ocsmány.
"De a gépezetbe számos pontos porszem került," - Nem ponton akart lenni?
-
sputnick
tag
sms-bajnok alsós kislányok kezében tényleg jól mutatna.
[ Szerkesztve ]
Think.
-
littlelion21
addikt
"Egy alapvetően normális, fekete színű készüléket megevett valami egysejtű, s most épp emésztés alatt áll?" - ezen feküdtem...
[ Szerkesztve ]
-
hans87
tag
Ezezmiez???????
Külseje undorító, tudása alulról közelíti a 0-t, de legalább értelmét sem látom....
Volt némi anyagmaradék vmi játékgyár raktárában és nem tudták mire elhasználni????Nokia 5530
-
WD40
aktív tag
Mondjuk ki, ez így fos. Szó szerint, de finoman fogalmazva.
Az analog világ utolsó (?) harcosa.
-
Quasi_modo
nagyúr
-
total90
veterán
Megkérdezem Samsungékat, hogy nem keresnek-e új tervezőket, mert ettől én is jobbat tudok Sajnálom a cikk íróját, hogy ilyen készülék került a kezébe...
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
veterán
Hát ez valami borzasztó.
Nem csak randa,hanem még primitív is
Bravó Samsungduree54
-
bope87
aktív tag
Jót derültem (főleg az elején) olvasás közben Feldobta a délelőttömet
Amúgy meg tényleg nagy kérdés a célcsoport... énis az érdekes jelzőt használnám rá, szerintem mindent kifejez
-
amanoba
őstag
legalább a qwerty lenne olyan amibe nem lehet belekötni, hamár erre van kihegyezve a készülék..de az se,és a színe is bazári.
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
T0rnad0
addikt
Wifi és 3G nélkül Valami androidos qwerty jött volna inkább
Illés Bélával focizol? -
AS
félisten
Rola van szó:
linkNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
Hm...
Lehet majd valakinek bejön...
Lesz több ilyen qwerty-s Samsung jön a 2.6 collos nagy tesoja nem ilyen színben nem ilyen formában...Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Quasi_modo
nagyúr
A formaterv (?) a Siemens SX1 - re emlékeztet.
valami
-
gaborba81
tag
"Anyaszerepre készülő kislányok vizes borogatással próbálhatják lelohasztani a bal oldali kitüremkedést, de szeretettel is tekinthetnek a telefonra, hogy ronda szegény, de legalább az enyém." Ez tetszik!
Maga a telefon nem tetszik.A Samsungok nem igazán a kedvenceim,sőt!" Buta ember az, aki a más butaságából nem tanul"
-
David75
őstag
Ez valami új kategória kezd lenni ez a tiniknek szánt mondhatni túlszínezett qwerty lg-nek is van hasonló de szerintem még a legelviselhetőbb a nokia féle 5730 ami ugye bár csak anyaghasználat és memóriában tér el az e75-től.De ha ez új samsung és most jön ki akkor nem feltétlenül jelenti azt hogy olcsóbb lesz az 5730-nál.
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz Dr.Anonymus #4 üzenetére
javítva, Mr. Csizmás észrevétele is jogos, thx
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Dr.Anonymus
addikt
kis javítani való:
"Értékelés: Kingbond D38"[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
Az üzenetkezelésnél is az ismert Samsung funkcionalitás köszönti a felhasználót, ami azt jelenti, hogy az MMS mellett van 300KB-os mérethatárral dolgozó MMS képesség is,
SMS?
Amúgy meg: ez mi a k***a any*ja? megverték a dizájnert, és így élte ki a sérelmeit??
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
.bableWes
őstag
még viccnek is rossz ez a telefon.
csodálkozok, hogy nem az SE adta ki...töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
Móci
addikt
Ez valami förtelem finoman megfogalmazva. Ha valakivel nagyon ki akarnész szúrni, vennék neki egy ilyet, s felhívnám egy forgalmas utcán.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest