Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrgia
őstag
Nekem tetszik...
-
Quasi_modo
nagyúr
Szerintem ez jobban néz ki mint az eredeti N97. Lehet a szine miatt.
-
erdoke
titán
válasz
Quasi_modo
üzenetére
A tesztelők szerint alig kisebb az N97-nél, viszont sikerült xarabb billentyűzetet alárakni.
-
Magnum_
nagyúr
mekkora lesz a kijelzö?
-
<NewL>
addikt
nekem egyre jobban tetszik. méretben pont el van találva,az N97 kicsit sztem nagy,pedig most sem egy mini telefonnal szaladgálok. a fém hátlap jó,szeretem.
egyébként mennyi az N97 ára,hogy abból mínusz 100 euro?
a mostani árához képest,vagy az induló vagy mihez?látom már sokallják,de lila fingjuk sincs mennyi lenne azaz ár

-
joey04
titán
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
mennyi idő telt el, mire a nokia reagált az érintőképernyős lázra? Nagyon sok. Akkor is egy ilyen fékész megoldással jöttek ki. Mire rájönnek, hogy az android a nyerő, a samsung simán beelőzi őket

-
Pompi
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Némileg olcsóbb is lesz

-
Napfénysüti
nagyúr
Na egész pofás lesz bár adhatnák némileg olcsóbban az N97-hez viszonyítva.
-
EczkE
veterán
a sajtófotókon nagyon szép, tetszik a cucc

-
skajwa
senior tag
Ha csak 100 euróval lesz olcsóbb, akkor mg ez sem lesz tömegtelefon.

-
Tenoce
tag
válasz
Arthuro_Adam
üzenetére
Igen, fem. De kb. a szeleitol mindket oldalrol 2-2 cm-en nagyon kemeny gumi tapintasu legombolyitett vegek vannak. Furcsa mod ezek a "gumi" vegek, mintha kifele szelesdtek volna egy kicsit. Kb. 2 mm-t.
-
spedyboy
senior tag
jól nézki!
szerintem ha nem baxák el ez sokal jobb vétel lehet mint az n97
-
Scenic
tag
válasz
Arthuro_Adam
üzenetére
De még mennyire! Hasonlít az E szériás Nokiákhoz.
-
törölt tag
köszi
de miért rakták ennyire előtérbe? egy rakás telefonon van, de sosem tűnt még fel, hogy hol van, annyira elrejtették, itt meg egy kráter 
-
törölt tag
a képernyőjének a bal alsó sarka mellett (az Options felirattól balra) mi az a lyuk? mert a kamera meg a fényérzékelő a másik oldalt van, ha jól látom.
amúgy a napokban tapiztam egy N97-et meg egy Xperiát a Pannon boltban az Astóriánál, de nem igazán volt kényelmes a fektetett qwerty, túl széles. biztos hozzá kell szokni, de az állított qwerty (akár virtuális, akár BB stílusú) egy kézzel is lehet kezelni, ezt meg esélytelen.
-
Az ékezetes betűk még hagyján, a számokhoz is módosító gomb kell

Egyébként az aktív lencsevédőjük elhagyása inkább előny, mint hátrány. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Jó lesz az Symbiannal is.
-
Dr.Anonymus
addikt
talán ez az első n szériás nokia ami szép, de symbian fut rajta,.... androiddal jó lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MotoGP & WSBK
- Le Mans Ultimate
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (339) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S25 Plus - 256 GB - kék (338) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Használt OnePlus Nord 3 5G 8/128GB, 91% akkumulátor, 12 hónap garancia!
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Úgy értettem hogy 100 eroval kedvezőbb árhoz viszonyítva is lehetne még picit nagyobb a differencia közöttük. Múltkori cikkben valami olyan volt írva hogy akár 170 euroval is kerülhetne kevesebbe.