Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
nagyon kellemes a forma, bár nekem már túl nagy lenne, biztos csinos áron fog debütálni...
Kíváncsi lennék egy win mob 7 vs Android összehasonlításra.
3njoy the Lif3
-
eos30d
aktív tag
-
Alwares
aktív tag
Nekem nagyon bejön külsőre, minden bizonnyal a belsejével se lesz különösebb probléma. Anyaghasználatból pedig a HTC majdnem mindig jeleskedik, szerintem rendben lesz ez a telefon. Egyelőre csak az árától tartok nagyon :S Remélem október 11-én azt is megtudjuk.
-
eos30d
aktív tag
Szerintem nagyon jól néz ki. Mondjuk lehet azért tetszik mert Desirém is van De ezzel fogom az új Wint kipróbálni az tuti
-
Igazi HTC-s letisztult forma és ahogy sejtem az anyaghasználat is a helyén van. Bár ez most mégsem hozott lázba.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Quasi_modo #8 üzenetére
Az lesz az.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
AS
félisten
1 ghz CPU lesz benne.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
z0d1AK
nagyúr
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Quasi_modo
nagyúr
Engem az érdekelne inkább mit tud az a processzor ami állítólag benne lesz.
valami
-
törölt tag
szerintem tisztára olyan, mint a motorola droid2, qwerty nélkül egyébként szép nagyon.
-
luw2win
őstag
Most ez ugyanaz mint a Spark? csak a belét változtatták?
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
RaveForce
veterán
mivel sajtókép azt rajzolnak rá amit akarnak lol
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest