- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
rum-cajsz
őstag
"A cikkben olvasható volt, hogy a Pulse telefonálás közbeni hangminősége jó... ezzel nem értek egyet."
Erről a Pulse fórumban is szoktunk beszélgetni a többség elégedett vele. Akik nem, azokról általában kiderült, hogy hibás a készülékük, vagy az elég béna helyen lévő mikrofonon tartja a kezét beszélgetés közben.
-
Muki94
aktív tag
Sok újdonságot nem tudtam meg a cikkből (hálistennek
, de konkrétan le van írva néhány hasznos infó. Viszont kevésbé tájékozott, új droidosok ettől még ugyanúgy elvesznek a szabadság mámorában
A cikkben olvasható volt, hogy a Pulse telefonálás közbeni hangminősége jó... ezzel nem értek egyet.
-
rum-cajsz
őstag
-
rum-cajsz
őstag
Írtam egy ismertető cikket az Androidról, amint jóváhagyták olvashatjátok.
-
rum-cajsz
őstag
Megelőztél.
Igazán sokat nem is lehet róla írni. telepíted bekapcsolod, csatlakozol a pc-ről és örülsz!Hazafelé jutott eszembe, hogy árnyoldala is van ennek, és arról nem írtam. Mégpedig az akkumulátor használat. A 3110c nálam 4-5 napig nem került töltőre, viszont a Pulse sajnos igényli a napi töltögetést. Nem is tudom mi lesz velem, ha elutazom egyszer vidékre az erdőbe.
-
deino
csendes tag
[Én itt írtam róla], és hát azóta se változott kb. semmit a program, nem is volt rá szükség. Zseniális, imádom.
-
-
EczkE
veterán
Esetleg az OnAir-ről írnál bővebben?
-
myteve
tag
Hehe. A 3110c jó telefon, nekem a kamera nélküli van belőle.
Egyébként hasznos lehet annak, aki épp vásárol.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
mexicanraven #1 üzenetére
Igen jó lenne erről valami bővebb szösszenetet ovlasni. Esetleg lehetne írni valakinek általában az android rendszerről is, mert szerintem az átlag felhasználó kb annyit tud róla vásárlás előtt, hogy menő, meg nyitott, meg google. Ha lenne róla egy bemutató olyan PH-s logoutos stílusban, az sokaknak (nekem is) segítene a döntésben, hogy egyáltalán van-e rá szükségünk.
-
mexicanraven
senior tag
Én is gondolkodtam ezen a telón, miután kifutott, a Pulse Minin, de sajnos nem sok kedvem van mókolgatni. Tetszik egyébként, de a Symbian rendszerhez jobban hozzászoktam, ezért egy Nokia 5230-at veszek majd.
Jó, hogy elégedett vagy vele, használd egészséggel!
Logoutra nem írsz róla cikket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest