Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
djsixty
csendes tag
A TV nézés talán mondható aktív hangforrásnak.
Természetesen próbáltam TV nézés közben, pendrive-ról videó lejátszás közben, stb... ...lejátszás közben kapcsoltam át a hangsávot... ....és semmi.Eleve arra is szántam, hogy a TV adás hangját is kirakja mind a 6 hangszóróra, ha csak média lejátszásnál működne, az elég gáz lenne. A hozzászólásokat végigolvasása után úgy gondolom, minden esetben működnie kellene. Egy olcsóbb "sztereó" verzió, ugyanezen lépések elvégzése után rögtön elsőre működött, jelenleg ezt is használom... .....de hát az csak 2.1, nem az igazi

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HyperX QuadCast 2 Frost + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB fekete 3 év garanciával
- LENOVO CORE I7 8700K GAMER+TERVEZŐI PC! 16Gb DDR4 RAM 512GB NVME SSD QUADRO P4000 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F GAMER MAX PC 32GB DDR5 RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S752 - i5-3GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Természetesen próbáltam TV nézés közben, pendrive-ról videó lejátszás közben, stb... ...lejátszás közben kapcsoltam át a hangsávot... ....és semmi.