Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Teljes harci díszben várhatók az Oppo csúcsmodelljei
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
válasz
antikomcsi #145 üzenetére
Ja ertem, akkor rosszul tudtam, mondjuk igy is eleg durva, ezt gariban igy is ugyis cserelniuk kellett volna, legalabbis esetemben a lenovo szerviznek, viszont az eleg szomoru, hogy nem hivtak vissza a gepeket, ha lejar a gari es elojon a hiba, cseszhetem az egeszet, de hat nincs min meglepodni.
Remelem az intel korrekt modon fogja intezni a dolgot, midnenesetre az mar jo jel, hogy a boltokbol visszahivtak az erintett alaplapokat, kulfoldon sem rendelheto mar a webshopokban (pl. ausztria).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- MSI MPG B650 EDGE WIFI Alaplap új doboz nélküli
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest