- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
E-Max
tag
21-ért már egész jó...
Ha jól tudom, akkor soho kiadásban csak word, excel, powerpoint van benne.
Egyébként egy apró kérdés fogalmazódott meg bennem, fél éve Win7 betát használom, build 7000-et megjelenése óta, minden gépemen, nagyon jó oprendszer lett, szeretem is, de mi van, ha én azt óhajtom, hogy adatvesztés nélkül(azaz ugyanúgy minden telepített programot, könyvtár szerkezetet megtartva akarok váltani teljes verzióra, mert valószínűleg megveszem, ugyanúgy, ahogy Vista Business 64-et is. -
-
Integra
titán
értem.
megvárom még, hogy a cég ad e enterprise-t nekünk dolgozóira, office2007 enterprise-t meg is vettem, mert volt. talán felveszik a 7-est is programba, mert akkor fullos 7-em lehetne.
ha nem, akkor viszont csak sima alap 7-est veszek, mert az ultimate horror áron lesz -
Integra
titán
írhatnál egy hszt a 7 milyen típusok, milyen hozzáféréssel mennyibe kerülnek, hány gépre telepíthetők etc, magánszemélyek, illetve jogi személyek számára, mert vagyunk jó páran kis bt-vel etc, szóval megnézni, hogy melyik éri meg jobban.
szerintem sokunknak segítene kiigazodni. -
Ennyiben volt igaz a kifejezés, de igazából ez csak kozmetika/plasztika a dolgon. Hiszen nem előnyhöz jut az aki megveszi, hanem ahhoz amiért fizetett, aki meg letöltötte (és megbukik) azt bünteti. Igazából a helyes neve ez lenne: Kalóz Windows, Valódi Szivatás. Ez igaz még kevésbé hangzik jól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest