- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
Egyébként pont most vett a főnököm egy andoridos ipari pda-t, amire át kell ültetni a 10 éve windows mobile-ra írt programot. Soha életemben nem programoztam adroidra, de 10 éve sem volt fogalmam a windows mobile programozásról sem, de meg kellett csinálni és 3 hónapig dolgoztam rajra mire készen lett, közben jó néhányszor át is lett írva, de ha most megnézem az akkor írt kódjaimat, akkor jó néhány dolgot már másképpen csinálnék, mint akkor. Pedig ez csak egy kis kiegészítő cucc a raktárhoz, igazából semmi extra. Nincsenek előre lefektetett szabályok, senki sem mondja meg merre kell indulni, első körben azzal is beérem, hogy meg lehet nyomni egy gombot az adnroidos programon és kiírja, hogy Helló!. Most ez a cél, aztán majd szép lassan jön a többi dolog, meg sem próbálom egy az egyben átrakni azonnal az egész cuccot, mert az tuti bukta lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Autós kamerák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Horgász topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Ez már Kóros (Core 5)! Új Samsung Galaxy Book4 Intel Core 5 120U 16GB 512GB
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest