- Motorola Razr 40 - ultrák árnyékában
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
sketchifun
senior tag
Engem a PHP, illetve a web érdekelt nagyon. Se tanár, se programozó suli. Otthon, addig próbálgattam, addig nézegettem, addig módosítgattam, hogy végül megértettem. Ez akkor volt, amikor mindenkinek torrent oldala volt. A bátyámnak is volt, én segítettem elindítani, én csináltam az apró módosításokat. Megtanultam, mi az a változó, mi az a ciklus, megtanultam, hogyan kezeljek adatbázist. Beleírtam, lekérdeztem egyszerű adatokat. Aztán jött az, hogy több adat kell. Akkor lekértem őket külön. Lassú volt. Akkor egybe kérem le. Úgy is. Akkor mysqli. Aztán megtanultam egy lekérésben több helyről több összetartozó adatot lekérni. Na ehhez már kevés volt a változó, mert nehéz volt az adatot kihámozni. Akkor kezdődött a tömbösítés, és így tovább.
Pl egy BKK szintű weboldalt, sebezhetőség nélkül(vagy ennyire nagy hiba nélkül), valószínüleg lassabban, de meg tudnék csinálni. Nekem ez a tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Razr 40 - ultrák árnyékában
- League of Legends
- OLED TV topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali játékos kérdések órája
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Új Bontatlan iPhone 15 Pro Max natural titanium 256GB
- Új Bontatlan iPhone 15 kék 128GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest