- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Íme az új Android Auto!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dz1989
senior tag
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Quasi_modo #125 üzenetére
Abból a korszakból a tipikus emlék: minden gyártó minden típusra külön kellett vadászni a játékokat, nem volt olyan hogy átmásolom az új telefonra. És persze leginkább nem is volt megírva másra. A Symbian neve összefortt az inkompatibilitással. Kár volt annyira durcizniuk az Android ellen.
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
Már leírták magukat a Symbiannal majd a másik rossz, a WinPhonehoz ragaszkodással. kemény munkával sikerült elérniük hogy sokan a Nokia névre már csak azzal reagáljanak hogy "az meg mi?".
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Magyarok "leleményesek". Siemens -nél is csak hónapok múlva tűnt fel a vezetésnek, hogy már szinte mindenki Siemens telefonnal mászkál.
Elcoteq meg kiszervezte a munkások nagy részét munkaerő kölcsönzőnek, hogy minél kevesebb költsége legyen.
Persze egy távol-keleti munkáshoz képest milliomosok, ha csak a béreket nézzük.
Csapoati:
Több neves magyar hotelben (és nem csak nálunk) török textileket használnak. Pl. törölközők. Meg pl. korábban üveg árut is lehetett től.k szerezni jó áron, pl. poharak.[ Szerkesztve ]
-
Fentebb a kép. Letezo Sharp telefon , meg PS
[ Szerkesztve ]
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
dz1989
senior tag
Lehet hogy nemnormálisnak tartasz de IGEN. És Jobban örülnék ha Pl.: Az Adidas cipőm "Made in Germany" lenne.
A Kínaiakat pedig dolgoztatják kevés fizuval. Én ebben is kivetni valót találók. És nem vagyok annyira biztos hogy annyira olcsóbb is lenne. Csak. Nagyobb a haszon.[ Szerkesztve ]
Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
dz1989
senior tag
-
kpal
nagyúr
Mint az alsó kategóriás Samsung
-
RaveForce
veterán
Spec a samsungok nagyresze pont koreaban keszul
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
joey04
titán
-
Csapoati
nagyúr
válasz
pomorski #101 üzenetére
Nem ezt a választ kapod. Arról van szó, ami sajnos általánosan érvényes, bárhol is gyártják a cuccot: kevésbé tartósak a mai termékek, kivéve azokat, amik hangsúlyozottan bírják a strapát... De azokra meg méretes felár megy.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
pomorski
őstag
+(#97),(#98):
Nemtom, hogy egyébként ez más termékkel (pl. cipőkkel) hogy van, mindenesetre én (a munkahelyemből kifolyólag) sok laptopot látok, sok átmegy a kezeim között, stb. Azt tudom, hogy a 8-10 évvel ezelőtti "made in ireland"-os Dellek a mai napig működnek, mondhatni elpusztíthatatlanok. Ellenben az 1-4 éves "made in china" feliratos Dellek már mindegyik (kivétel nélkül!) vagy tönkrement, vagy már volt többször is gariztatva. (Tudom, most meg majd az a választ kapom, hogy ez mégsincs így, biztos bennem van a hiba...)
A matricázás más tészta, egyetértünk...
[ Szerkesztve ]
-
Pontosan, én is ezt szoktam mondani
Most gondold el, valami nem Kínában készül? Hát akkor hol
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
törölt tag
Egyetem mellett én egy neves ruházati márkánál dolgoztam. Ott rendszeresen ragasztgattuk le a cipősdobozokon a Made in ... feliratokat. Az emberek a mai napig is boldogan vásárolgatják az akár 50-80 ezres cuccokat. Egy neves, egyébként nyugat-európai, nem olcsó márka. A minőség nem mindig egyenlő az európai vagy az USA gyártással. A költségek viszont jóval magasabbak.
-
Csapoati
nagyúr
Igen, ez egy klasszikus példája a sztereotípiának. Megnéznék egy olyat, hogy mennyi különbség van a Kínában meg mondjuk valami nyugati országban előállított termékek között.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
És te fizetnél többet azért, mert valamit finn munkások raktak össze, nem kínaiak? Miközben a minőségellenőrzés azért jó eséllyel ugyanolyan.
Egyébként Made in... nem "Maden in"tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
aram01
nagyúr
Úgy látom az 520 volt az utolsó nokiám, ha ez igaz
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Méltóságot nrm fizetik meg manapság a muszaki cikkeknél
-
dz1989
senior tag
Én nekem nincs kifejezetten bajom a Foxconn-al. Csak a nekem az a fájó hogy egy adott nemzetiségű gyártó nem a saját hazájában gyárt és lepasszolja a gyártá valakinek. Apple: Maden in USA, Samsung/LG: Maden in SouthKorea. Nokia: Maden in Finnland, stb. Úgy lenne az igazi. Lehet drágább lenne, de méltóság teljesebb. Szerintem....
Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
dutrás
őstag
Ugyan olyan tucattermék lesz a Nokia mint a többi..
Ugyan gyerekek! Nincs ott innovációra pénz. Ráadásul csak a név lesz a régi. Köze semmi nem lesz a régi gyártóhoz. Ha optimalizációról stabilitásról kell beszélni akkor a HTC - vel kell versenyezni. Azért az nehéz lesz.Hamvában fog elhalni az egész. Ezen a piacon újat mutatni? Csak a neve miatt megvenni mert valamikor 1000 éve "jó" telefonjaik voltak. Ugyan már!
[ Szerkesztve ]
P50 pro/Honor 200 pro
-
Peathee
senior tag
Ez nem teljesen igaz. A 925-öst és a 930-ast is gyártották komáromban, igaz a 925-ös Engine az kínából jött a Foxconntól.
Hülyeség a másik fórumtárs kijelentése, "miszerint a Foxconn szart gyárt" Egész pontosan azt gyártják amit a vevő kér, ha az Lumia 930-as vagy éppen egy noname alap szar vagy éppen egy iPhone, akkor azt.
Én 3 évig dolgoztam a komáromi Foxconnban még a csúcs Nokiás időkben...
Bocsánat az OFF-ért.
[ Szerkesztve ]
-
laci_csk
senior tag
Kar ezert az elkinaiasodasert, es hogy az egesz vilag elkinaiasodik.
Xperia XZ3
-
Több naprakész terméket is gyárt a Foxconn, elég csak megnézni az InFocus palettáját.
Egy olyan gyártóról beszélünk a Foxconn kapcsán, aki minden céggel kapcsolatban van, sőt mi be se látunk mögé, hogy mi az ami mondjuk csak Foxconn fejlesztés / pl az InFocus M560 tisztán Foxconn cucc..
Innentől kezdve berakni egy termékcsaládot nem nagy dolog...
[ Szerkesztve ]
-
derive
senior tag
Sajnos attol felek, hogy nem fake es egyszeruen "odaadjak" a jol csengo Nokia markanevet a Foxconnak, hogy rarakjak az n+1edik kinai dzsunkafonra. Mivel nem hiszem, hogy lenne naprakesz termekuk launchra bekeszitve, ebbe teljesen beleillik, hogy az amugy is Foxconn-tulajdon Sharp Aquos designjaval jonnek ki Nokia markanevvel.
-
Ashitaka
tag
Lehet hogy kamu ez a render kép de nekem nagyon bejön. Őszintén szólva,azt se bànnàm ha a Sharp mobiljait àtvéve Nokia cimkével àrusítanàk, ha màr egyszer a Sharp nem nyitott a vilàgra.
-
svili
tag
Ez a telefon úgy Nokia, ahogy én brit alattvaló vagyok.. Rászitázták a nevet oszt csókolom..
''A konyak a szocializmusban a nép itala, amit választott képviselői útján fogyaszt!''
-
Ricardo
titán
Ki nem hátrál egyértelműen, de nem is nagyon segíti a terjedését, ami az alapja az alkalmazások fejlődésének,gyarapodásának.
Kijelentették, hogy idén nem a mobilon van a hangsúly, aki sok embert akar elérni az alkalmazásával (ki ne akarna? ), az ne win mobilra fejlesszen. Ezzel finoman fogalmazva sem lendítették fel az eddig is szegényes alkalmazás kínálatot.
Persze nem kizárt, hogy majd jövőre lesz valami, de jelenleg nem sokan számolnak a rendszerrel, és már az eddig hűséges felhasználók is kezdenek elpártolni.[ Szerkesztve ]
-
Ilyenkor szoktam kérni egy érvelést is.
Miért?Link, példa, cikk. Vagy csak kedved támadt beleszólni?
Ha nem megy, akkor Rennie , az gátolja a felesleges büfit
Támaszd alá azt, amit írtál, kérlek.
Nagyon kíváncsian várom. Megköszönöm, ha értelmes, tartalmas, szakmailag hasznos érvelést fogsz felmutatni, amiből többen is tudunk tanulni, és rá fogunk jönni, hogy a Foxconn termékeit kerüljük.
Igazán az lenne a kellemetlen, ha az általad használt telefont is a Foxconn gyártaná, mert akkor ugye az is szar?
De gondolom Windows-os felhasználóként ezt nehéz megélni. Ezért is kell egy jó adagnyi szarozás
Made in Vietnam jobban mutat a Lumián gondolom.[ Szerkesztve ]
-
"A mostani Nokia meg egy átcímkézett kínai tucattelefon lesz 0 szervizhálózattal, de hajrá, várjátok csak nagy hévvel."
Ezt így előre honnan tudod?
Mondod ezt úgy, hogy Komáromban van a Foxconn egyik leányvállalata... Persze ez még kutyafasza a dologban
Elég bátor kinyilatkoztatás ....
Olvasd azért el a cikket is, mert sok hiányosságra rávilágít a témában......
Gondolom akkor se Sharp, se InFocus mobil nem volt a kezedben. Tehát könnyen kijelented.
Gondolom az eddigi Nokiák is mind Finnországban készültek, és semmi köze nem volt a gyártópartnereknek...Azért a Foxconn szerinted szart gyárt?
----
Ha tehát semmi információd nincs a cikkben említett vállalatokról, akkor várj türelemmel.
[ Szerkesztve ]
-
Pearce
aktív tag
Na, halljam, hol hátrál ki belőle? Akkor, amikor folyamatosan megy az asztalival együtt a fejlesztése?
A mostani Nokia meg egy átcímkézett kínai tucattelefon lesz 0 szervizhálózattal, de hajrá, várjátok csak nagy hévvel.
Ja meg a Symbian. Hisz azzal 2016-ban aztán bombasztikus eladásokat lehetne csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
spuros
őstag
Ha a régi minőség akkor rendben lesz. Ezt 5-6 éve kellett volna meglépnie a Nokiának. Az elején biztosan nehezen veszik fel a ritmust, de én remélem, hogy megállja a helyét.
-
törölt tag
Ha már visszatérnek, igazi Nokia dizájnnal kellene nem ilyen Foxconn alkatrészekből összelegózott kopifonnal. Bár most a fém keret és a 2.5D-s előlapi üveg a menő, szinte biztos, hogy ők is valami ilyesmivel jönnek. Ez a Nokia már nem az a Nokia lesz...
-
Fejvadi
nagyúr
Remélem ennél azért szebb lesz. Bízom benne, hogy egy jó droidos telefont tesznek le az asztalra. Én szerettem a Nokia-kat, lehet ma is az lenne, ha nem dobják be a törölközőt. A csempe, meg már nem is érdekelt.
(#19) H.Istvan25
A Symbian-ból ennyi volt a legtöbb, amit ki lehetett hozni a rendszerből. Fejlesztették volna, ha lehet, de elérte a korlátai végét.(#24) 00KID
Végeztél piackutatást? Nekem úgy tűnik, csak a saját igényidet írtad le. -
wrongcode
újonc
Inkább legyen android, mint az a szutyok winfos
-
laci_csk
senior tag
Neee, megint Nokia, mindig utaltam, most is egy sz@r nokiaval kinlodok. Nem eleg nekunk a Samsung? Inkabb a samu kovesse a Nokiat.
(#16) djkakukk: azt az idot banom a legjobban amikor a SonyEricsson raallt a Symbianra. Amugy 2010-ben a Vivaz is filmezett HD-ban megpedig stereo hanggal.
[ Szerkesztve ]
Xperia XZ3
-
Obyboy
addikt
válasz
H.Istvan25 #19 üzenetére
Ha nem a vinfostól igazolt volna át az egyik vezér akkor nem erőltették volna annyira a dolgot...
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
savoo
addikt
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz
#80439296 #16 üzenetére
Xperia Arc 2011 márciusi és tudott HD-ban rögzíteni. Sőt még jobban, mivel 30 fps-sel (szemben az általad említett 24 fps-sel, ami egy 2009 májusi).
2010 június: Galaxy S1 (i9000) is tudott HD-ban rögzíteni. Amúgy ha jól tudom, az andoid csak a 2.1 óta tudott. Akkor volt a rendszer 2-3 éves. A Symbian mennyi idős volt akkor? Nem értem, mi olyan nagy szám abban a Symbianban.
-
-
gergejly
aktív tag
akkor ez foxcon mobil lesz, mint anno a nokia tablet
-
szupermacs
veterán
Végre valaki meg tudja különböztetni a lazac, korall, rózsaszín színeket.
Egyébként nagyon tetszetős kis darab, kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz. Várom. -
Szakiii
addikt
Pedig jó lenne ha még időben kihoznák. A mostani 10 éveseknek már nem nagyon mond semmit a nokia név és ez csak tolódni fog kifelé.. ideje lenne kiadni valamit ha egyáltalán tényleg vissza akarnak térni.
-
-
janeszgol
félisten
Nekem tetszik ez a render. Az a kék nagyon ütős lett. Bár butaság véleményt alkotni egy "talán így fog kinézni, talán nem" képről.
-
törölt tag
Ráadásul szerintem elég korrekt "kis" gép lett, pár napja meg volt a bemutató is.
[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
szivarvany nokiakat a nepnek🌈😊
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Aspire Huracan - Voopoo Argus Pod
-
dz1989
senior tag
válasz
#80439296 #16 üzenetére
Az N97-t oda vágta teljesítményben a 434mhz procijától azóta is kivagyok bukva. ÉS nem hibákkal jõtt ki. Nekem volt/van mind 2.
De ott van az N96 vs Samsung Innov8 i8510. De az N86-al már szépitettek (de a sztereó hangszórói gyengékk voltak így is, Nem 6233 volt)Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
*Mukeey*
addikt
A Nokiának nagyon jó volt a formaterve mindig,nekem az N9 a mai napig az egyik legszebb telefon.Androiddal,saját formatervvel érdekelne most is,nem igy átcimkézve valami kínai modellként.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
pomorski
őstag
"Renderképen a Nokia mobilja" - Miért hol legyen?! A zsebembe? Na ne!
-
Van 4,7-es Sharp, tehát nem biztos, hogy lehetetlen elvárás lenne EU-ba hozni egy Sharp modellt Nokia logóval.
Majd kiderül mit legózik össze a Foxconn, gyártási tapasztalat van.
-
Amúgy ez nem renderkép, csak egy fantázia.
Fogták az InFocus M560-ast, arra rámaszatoltak egy előlapot, amiben sugallták a Sharp-féle vízállóságot, és rab.sztak egy Nokia logót..
Semmi extra, valaki unatkozott.
A cím helyére inkább az mehetne,hogy idétlen pletyka látott napvilágot...
ű
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
Drukkolok nekik..
Hozzanak ki egy jó hardverrel megáldott telefont és vevő leszek rá. -
A képek kamu kategóriába esnek.
A cikk többi része igaz. InFocusom volt, piszok jó telefon volt.
Sharp cuccai is meggyőzőek.
Én kíváncsian várom
-
Hallosz
senior tag
Ja igaz! 4,5" max méret, a kijelző kihúzva a keretig, és az alsó felső káváig, < 80% helykihasználással, végletekig optimalizált, sallang mentes szoftverrel, nyerő széria.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
lol
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Freiherr
őstag
válasz
H.Istvan25 #26 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem rétégigény,igenis lenne rá komoly kereslet Androidon.
Persze beszállhatnak egy n+1.-ik modellel is az 5-5.5 sávba,ahol a legsűrűbb a mezőny,sok sikert.Back to the future
-
Szakiii
addikt
Nem húzhatják sokáig a dolgot mert a fiataloknak már nincs a nokiáról olyan szép emlékük mint bennünk van. Egyszerűen lépni kell ha valaha is vissza akarnak térni.
-
MrPetya19
addikt
válasz
Polarstar #21 üzenetére
Jaja, a meemo vagy mi nagyon ott volt, főleg az eredeti nem nokiás felület.
Más
Jó lenne, ha végre lehetne a termékeiket EU-ban is kapni, illetve nagyon jó lenne, ha a sharp kompakt (~4.7") izmos telefonjait is átbrandelnék.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
Freiherr
őstag
A siker receptje:
-jó minőségű komponensek,összeszerelés
-erős hardver
-jó szoftver
-és a legfontosabb:4.3 max 4.5-ös átmérő
Ezzel egy piaci résbe tudnának beszállni létező igényeket kiszolgálva,aztán lehet lépni tovább,persze a megfelelő árazás mellett.Back to the future
-
Just_Reboot
addikt
Olyan mintha a samsung felirat helyére nokia került volna.
-
prolad
addikt
Ha ez tényleg egy az egyben egy sharp mobil akkor lehet, hogy az eddig Japan only modellek is jönnek? Persze Nokia név alatt, de az mindegy.
-
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
H.Istvan25 #19 üzenetére
Valószínű ez igaz.
-
H.Istvan25
senior tag
Ha a Nokia 4-5 éve áttér az Androidra, nem szerencsétlenkedik a winfossal, még mindig létezne. Vagy a symbiant kelletr volna rendesen fejleszteni
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9
-
törölt tag
Jó látni újra a Nokia feliratot...
-
Hallosz
senior tag
Sajna a W platform cserben hagyta a júsereit, és kispadra ültette a Nokiát.
Bízom benne, hogy a Nokia sikeresen visszatér. -
törölt tag
Más.
Ha ráindulnának a Symbian vonulat utódára (magyarán, alternatívként), szerintem hatalmas eséjük lenne.
Miért? Mert az piszok optimalizált volt, a teljesítmény terén tuti.
Tudom, jönnek a profik, akik majd lesz@rozzák, de tény: droid mikorra is ért el a HD-ban történő rögzítésre?
Mert a Symbian egy 600 ARM (mittudomén) processzorral, talán még 256MB rammal, tudomisén GPU-val már tudta, 2010 körül (Samsung I8910 konkrétan, specnek most nem nézek utána).Köszönjük a figyelmet.
-
.Szaki.
addikt
Nagyon sokan jósolták akkor is, hogy a WP egy rossz út a Nokiának. Tudom, mert én pl. pont a másik oldalon álltam, nagyon tetszett, hogy nem állnak be a sorba, tetszett is a WP-s telefonok, szép volt a külsejük is, be is ruháztam egy L625-re és imádtam. Más kérdés, hogy a fejlesztők elszarták magát a rendszert a frissítésekkel és nem készültek rá appok. Én is áttértem a droidra, de ha jó lenne a WP, az tényleg jó.
-
Solten
őstag
Termeszetesen a rendkivul szakkepzett magyar elemzok megjosoltak anno (mikor meg csak a viharfelhok gyulekeztek) hogy a Nokia milyen jol teszi hogy nem ugrik fel az Android vonatra.
Saor Alba
-
Örni
senior tag
Micsoda? Ezek a klasz Sharp telók is kínai kézen vannak???
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
Balint1408
aktív tag
Érdekes.
A térerő veled van!
-
Csapoati
nagyúr
Gondolom ez is olyan brandelt cucc lesz, mint az N1 tablet, tehát a launcher meg a márkanév Nokia, a többi meg kínai.
-
erer1000
őstag
asszony anyjának N97 van, az is bírja a strapát
ha tudnak valami újat mutatni, akkor van esélyük szerintem. valamivel ki kéne tűnni, pl kinézet.
de ezzel a render képen láthatóval nem igazán tesznek eleget ennek :/M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
t72killer
titán
Nehéz terep az tuti. Ráadásul sose volt androidos telójuk tudtommal, ergo a noname kínaiak szintjéről indulnak kb, max annyi eltéréssel, hogy a nokia névből sejti az ember, h nem esik szét a teló kibontás után. Bár ezt a modernebb kínaiak is tudják
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
shiftac
aktív tag
Jó lenne ha újra vissza tudnának térni a mobilpiacra, mégis egy nagyon régi és megbízható telefonokat gyártó cégről van szó. Nokia C2-01-em is már lassan 3 éve bírja a strapát.
Ha a Micro$oft nem szúrja el az egészet a Windows Phone-al, akkor nem lett volna a nagy bukás (szerintem).
Mindenesetre a rengeteg feltörekvő kínai márka és a Samsung és Apple vezető szerepe mellett nehéz lesz újra sikeresnek lenniük, de hajrá.Samsung Galaxy S23, Galaxy Buds 2 Pro
-
Shade45
senior tag
Ocsmány
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finn gyártó hamarosan újra belevág a telefonos bizniszbe, ám immár az Androiddal karöltve.
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Íme az új Android Auto!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Suzuki topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok