- iPhone topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Masooo
aktív tag
válasz
TheBikerider #55 üzenetére
Én egyet tudok éteni veled, lehet, hogy ez az alapja. Mire eljutottam oda, hogy nekem is kellett egy mobil, már annyira túlsztárolt volt az iphone, hogy taszító volt számomra megvenni, aminek biztosan az is oka volt, hogy akinek épp ilyen volt azt kb utálta mindenki. Volt a kezemben, meg is néztem alaposan, de android telót vettem és azóta is az van. Tavaly gondolkoztam a váltáson a majdnem teli képernyő miatt, de azt gondoltam, hogy lesz ez jobb is 1-2 év addig meg mate10pro megfelel nekem, és végül idén lett is jobb képernyő arány, és ráadásul nem csak iphone esetén, hanem a többiek esetén is. Nem állítom, hogy sosem lesz almásom de most nem vágyom rá, igaz nem ismerem az ios előnyeit sem. Most inább megnéznék egy mimix3at de nem mondom h megvenném, elöbb látnom kellene. A mix4 de még a mix5 is kijön mire a mate10pro csere érett lesz. Időm van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Projektor topic
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egér probléma
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged