- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
SkyLine3000 #29 üzenetére
Nem kimondottan. A honor 8-nál pl az ujjlenyomat-leolvasóba épített gomb. Meg ha jól emlékszek a huawei kezdte el a két kamerás teloknál az 1 színes+1 fekete-fehér felállást is.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
7Heads Drago #3 üzenetére
Egyéni trükknél mire gondoltál? Hogy átbsszuk a vásárlókat a belső tárolókkal?
-
Én a párom P9-esét innen rendeltem, itt most 121e Ft az ára.
Ugyan nem vásároltam még itt, de az XXL GSM-nél 151e Ft P10 és 115e Ft a P9.Ha nem használod ki a P10 újdonságait, akkor a P9 is teljesen vállalható telefon. Nekem igazából csak az AMOLED kijelző feketéi hiányoznak róla, és az optikai képstabilizátor, ha mellé teszem a Oneplus 3T-t - minden más szempontból nagyon jó telefon.
És félreértés ne essék a P10-is alapvetően egy kurta jó telefon lenne, de azért az, hogy lottózhatsz a memória és a tárhely tekintetében (akár 200e Ft-t, akár 150e Ft fizetsz érte), és a Huawei ezt a dolgot elmismásolja, nekem visszatetsző...
-
Millerchris
tag
Megérdemlik maximálisan.
-
k-adi
nagyúr
Igen, igen, ebben igazad van ha nem használnám ki akkor végülis mindegy, de tuti bennem motoszkálna a kismanó, hogy ha már "ennyit" kifizetek érte, akkor tényleg a "jobb" változatot kapjam... no meg az elvek
Balzak83: szívesen veszem 100ért ha megmondod hol adják annyiért és megbízható is a bolt
-
Z.É.T.
őstag
A metódus hasonló - online vásárlás + teszt - de biztosabb, ha a Terminál Emulátorral nézed meg, az a típust is megmondja:
(nem saját kép)Bár felvetődik bennem a kérdés, ha elég a P9 3/32 és gyengébb SoC - főként a "gpu"-ban van nagy különbség - akkor tulajdonképpen Neked mindegy, hogy melyik verziót kapod.
Pontosabban más paraméterek alapján érdemes dönteni.
(design, kamera, elő-, hátlapi ujjlenyomat szenzor, stb) -
k-adi
nagyúr
A 3/32 és a 4/64gb számomra mindegy, úgyse használnám ki, ezért nálam ezek nem annyira mérvadóak. A sok példaképek által a p9 szebb képet lő, mint a p10 vagy ha nem is szebbet de közel azonosat (sötétben viszont jobbakat).
Továbbá a telekomnál a p10 elvileg független (bár mindegy nekem, mert 30as vagyok úgyis) és 174 960 Ft a listaára, míg a p9 Listaáron 138 960 Ft.. a kettő közt 36 000 Ft a különbség, ami már erősen meggondolandó. (az MM nél a p10 kereken 200k igen, ott nyilván 70k a kül.)Szóval a p9 ugyan tavalyi modell, ebben igazad van, de a p10 egyáltalán nem akkora előrelépés, emiatt nem kizárható a p9, ezért a kérdésem, dilemmám.
Ha jól értem akkor az egyetlen megoldás ha ONLINE rendelem meg és élek a 14napos elállási jogommal ha kiderül manuális teszteléssel hogy kevés az érték?
azért ez elég 2010 előtti időket idéz
-
Ha a Nougat-ra (Android 7.x) való frissítés után jelentkezik az aksimerülés, akkor esélyesen ugyan az a gond, mind kismillió másik esetben: a Google kedves kis programjai beragadnak, és ébren tartják a telefont. Nálam Oneplus 3T esetében így alkot ez a probléma... Ráadásul teljesen kiszámíthatatlan, van, hogy hetekig semmi gond, máskor háromszor egymás után.
Szóval én azt javaslom, hogy nézd meg, ha nagyon merül a telefon, hogy esetleg nem az Android Rendszer / Android OS-e az az alkalmazás, ami ébren tartja a telefont. Megoldást ez nem hoz (tűzoltás annyi, hogy újraindítod a telefont), de legalább tudod, hogy mi a para... (Mert ez nem a Huawei sara...)
Egyébként én ezért nem frissítettem még 7.x-re a párom P9-esét. Nemrég vettem észre, hogy még mindig 6.0-án van, mondom felfrissítem. De azért olvassunk utána a felhasználói tapasztalatoknak... Aha. Oké, nem frissítünk...
-
Balzak83
senior tag
P9-em van, teljesen rendben van a mai napig, erős, gyors, 3 mega memória is elég. Csak szoftveresen szenved egy kicsit a gyártó, utóbbi időben nagyon merül a telefon a frissítések után. Ami egyedül hiányzik, az az optikai stabilizálás, illetve ha audiofil vagy, akkor van jobb választás is.
-
Én a kérdésedet azért érzem kicsit furcsának, mert a két telefon nem egészen egy kategória - az egyik vadonatúj, erősebb SoC-al, 4/64GB ram/tárhely konfiggal, a másik pedig egy tavalyi modell, 3/32 konfiggal. A P10 és a P9 között az MM-ben 70e Ft különbség van, szóval izé....
Ha mindenképpen e kettő közül szeretnél választani, és a 70e Ft nem érdekel annyira, akkor egyértelműen P10.Amennyire én tudom, kívülről nem fogod tudni megmondani, hogy milyen tároló van a telefonban. Pont ez a bajom az egésszel. Ha a lenti P10 topiclakó hsz.-ét nézed, akkor eddig a PH! fórumán lévő P10 felhasználók általában UFS tárhelyessel találkoznak. De hogy amit kapsz abban milyen lesz? Nem tudhatod előre. Kiveszed a dobozból, beindítod, belogolsz a fiókoddal (ha van) és a Play áruházból letöltesz egy tesztprogramot, például az Androbench-et, és megnézed mit mutat. Ha cirka 650MB/s felett van, akkor UFS 2.1 (ez a legjobb), ha 500 és 600 között, akkor UFS 2.0, ha 300MB alatt vagy körül, akkor eMMC. A ciki csak az, hogy tökmindegy melyik, mert erre hivatkozva nem fogják neked kicserélni sehol...
-
-
Balzak83
senior tag
Én abszolút egyetértek, egyfajta legyen, ha nem is a leggyorsabb. Szerintem aki itthon veszi, az ugyanúgy az importőr nagykerből származót veszi meg. Az meg egy helyről rendeli meg, több ezres tételben. Ez persze nem vonatkozik a gsm boltos vételre, ott bármi megtörténhet.
-
válasz
madd dogg #11 üzenetére
eMMC hozzánk nem került csak Kínába.
Ezt arra alapozod, hogy a PH! fórumában pár P10 tulaj lefuttatta a tesztet, és nekik éppen UFS2.0 vagy 2.1 volt az eredmény?
Megbocsáss, de azért ez egy picit kevés...
Az XDA fórumában brit és dán felhasználók is futottak eMMC-s P10-be.
-
szami777
addikt
Jelenleg is Huawei-em van, ezután is az lesz szerintem, valamit nagyon jól csinálnak, csak ne bízzák el magukat.
-
Ádám16
addikt
Én sem azt mondtam, hogy nem érdemlik meg, a készülékek nagyon rendben vannak, de sokak kedvét elvette ez a dolog, ahogy olvasom. Es igazuk is van, teszem hozzá. Nem szimpatikus a hozzaallasuk ezzel kapcsolatosan nekem sem, de tény, hogy remek keszulekekkel vannak jelen a piacon.
-
7Heads Drago
veterán
A 250 az már tényleg kevés.
Az 560 vs 700 sztem nem számottevő. Pc-ben lévő ssd-knél sem igen lehet észrevenni hasonló különbséget. Esetleg masszív írás olvasás, de olyant meg nem igen csinál egy telo. A legtöbbször nyilván a app betöltési sebességén lehetne észrevenni. De most hogy 4 mp vagy 4,5 mp az nem érzékelhető, hacsak nem mérjük az időt. -
Ricardo
titán
Átlag ember szerintem nem sokat tud erről. Márpedig a vásárlások zömét ők adják.
Ezt a fiaskót leszámítva megérdemli a cég.
Egy Honor 6-ost, és egy Huwewi P7-et használtam tőlük, mindkettőt teljes megelégedéssel.
Páromnak a mostani telefonok közül ( (beleértve a S8/S8+G6 triót is)) a Mate 9 tetszik a legjobban. -
válasz
7Heads Drago #5 üzenetére
Az 560 vs. 700 az UFS 2.0 vs. UFS 2.1 közötti. Csakhogy 250-280MB/s értékű P10-esek is vannak, ami eMMC 5.1-es tárat jelent. Lásd még.
Amúgy viszont én nem örülnék neki, hogy ha kiadnék egy telefonért minimum 150e Ft-t (ennyi a szürkepiacos ára), és az, hogy 560 vs. 700 MB/s a sebessége a háttérnek, pusztán szerencse kérdése lenne. Annak meg különösen nem örülnék, ha esély van rá, hogy mindössze 250-280 MB/s sebességet tudna, a gyártó meg elintézné annyival, hogy nach so, én nem ígértem neked semmit...
-
Quqesz
nagyúr
Bár közvetve, de a Honor is hozzátesz és a H8-ból kiindúlva megérdemlik az előrelépést!
-
kiezTe90
senior tag
Jó a Huawei. Mindig tartózkodtam tőlük, és más kínai gyártóktól, de a Mate8-at nagyon nagy megelégedéssel használom már 8 hónapja. Megérdemlik ezt a sikert.
-
Ádám16
addikt
Szerintem a P10-ből a memóriasztori okán nem fog kiemelkedően sok fogyni. Elég nagy hangja volt a dolognak.
-
Luser2000
addikt
Jól megy a szekér.
A Mate9 nem az 500USD feletti sávba kellene essen? (Most a 300 felettiben van). Vagy ezek nettó, nagykereskedelmi árak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Motoros topic
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest