- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dimond G
senior tag
válasz
ANDROID??? #847 üzenetére
Az én tapasztalatom az volt a Mi 11 Lite (5G)-vel hogy gyenge az aksija! Vagy a rom "ramaty" benne, mert 1 napot bírt ki nálam, pedig meg se hajtottam!
Mindkettőn van gyárilag fólia, de utáltam, mivel oly mértékben szedte össze a zsebemben lévő szöszöket, hogy azt valami borzalom.
A kijelzőről meg annyit, hogy mink a kettőnél jól lehetett látni mindent napsütésben. Legalábbis nálam!
A sztereó hangzás csak akkor kell, ha nem fülest használsz! Amúgy nekem nincs bajom vele!
BT kapcsolat mindkettőnél jó, wifi 2.4 és 5 hz-el megy, nálam ez se volt probléma! Frissítések is mennek rendesen tudtommal mind a kettőn!
farzsebben hordod a telót?Merész vagy! Én soha nem tenném oda. De ez a te döntésed!
Amúgy a minap olvastam, hogy nem soká megválik a Xiaomi a Mi elnevezéstől! -
ANDROID???
addikt
Mi 11 Lite (hiába 5G akkor is csak lite), +40 Redmi N 10 Pro-hoz képest újonnan, nekem ennyit nem ér, a lotttó sem, hogy ugyan megnyerem a normális kijelzőt, vagy vacakolhatok a cserével, sem a fakóbb színű fotó eredményekkel stb...
Elég esélyes, hogy 10 PRO beszerzés lesz a végeredmény, de volna néhány számomra még mindig tisztázatlan kérdés:
- gyárilag van a készüléken fólia az érthető, de az sima fólia esetleg valami gagyi üveg, ha nem üveg melyik üveget ésrdemes rápakolni?
- a kijelző napfényben is tökéletesen látható? (volt olyan teszt ahol azt írják a lite kijelzője nagyobb fényt tud...)
- egyébként itt is van olyan mint a 11 lite-nél, hogy vagy jó a kijelző vagy nem?
- az üzemidő két szimmel egésznap mobilnet+wifi kapcsolattal, nem reggeltől délutánig nyomkodással kibírja 120Hz beállítás mellett a 2 napot kényelmesen?
- Van-e ajánlott tok a gyári mellett, és a gyári mennyire rugalmas, bírja-e a naponta 1-szer cserét (reggeltől délutánig másik tok, aztán délutántól reggelig a gyári)?
- GPS, Wifi, SIM adatkapcsolatok és a BT a mindennapokban szenvednek-e valamilyen hátrányban(gondolok ezzel jelgyengeségre, akadozásra, pontatlan helymeghatározára), esetleg androidauto használata nehézkes-e?
- hogy áll a gyári frissítésekkel (nem tervezek "mókolni")?
- farmer farzsebben befér kényelmesen tokban?
- stereo hang mennyire meggyőző? -
laslie92
senior tag
Sziasztok. valaki tudna adni egy jó leírást xiaomi eu rom telepítésre? nem találok sehol semmi hasznosat. redmi note 10 pro hoz kellene. bootloader már nyitva van
-
ncc1701
veterán
Sehol nem lelem a mobil forgalom számolást. Van benne egyátalán, vagy már mindenhol korlátlan van, és kifejlesztették belőle?
-
-
t.imi
addikt
Sziasztok!
A duplakoppos képernyő lezárás mint az LG-n kellene működnie a kezdőképernyőn, X oldalon, vagy a képernyőzárat tudom csak ki-bekapcsopni?
Aod-ra szerintetek várható valami javítás? Ez a 10mp + olyan rettenetes lassan éled fel, ha éppen észreveszi az érintést, kicsit bosszantó....
Néztem playon néhányat, vagy zabálja az akkut, vagy egyéb probléma van vele.
Oké hogy nem 250e telefon, sikerül valamit elrontani állandóan. -
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Mi a most legújabb EEA rom?
[link] - miui_SWEETEEAGlobal_V12.5.4.0.RKFEUXM_ffb48eb125_11.0.zipEzt szedjem le?
Köszönöm! -
atosan
veterán
válasz
Indian74 #828 üzenetére
Szia
Volt Galaxy A52 5g telefonom. Kijelző minőségét egyformára ítélném, nekem a Samu kicsi volt. One ui már jó. Viszont: gyengébb akksi, gyengébb térerő, gyengébb wifi a Samsungban. Ezeket nagyon észrevettem a munkahelyemen (egy gyár, több szintes beton épület). Nem bántam meg, hogy Redmire váltottam -
Omis
senior tag
Samsung vs ez?
10x a redmi note 10 pro én azt mondom nekedRecseg ropog a samsung műanyag hátulja (leteszteltem)
-
Indian74
senior tag
Sziasztok!!
Azt szeretném kérdezni hogy ezt a telefont ajánlott-e,vannak valami esetleges gyengeségei,és a kamera,video képességei melyienek???Mert nálam most ez a befutó vagy a samsung a52 5g vagy s verzió...de annyival nem tud többet max az 5g és a vizálloság,ja max a proci...
Szerintetek melyik a jobb??
Válaszokat elöre is megköszönném -
ncc1701
veterán
válasz
Viktor0610 #809 üzenetére
Köszi, ez lesz az. A fentebbi válaszra találtam is yt videót, de nálam marhára nem úgy néz ki. Érdekes, h senkit nem zavar az, h random vannak az alkalmazások, és állandóan keresgélni kell.
-
-
-
ncc1701
veterán
Srácok, tök amatőr kérdés, de hogyan lehet abc sorrendbe tenni az ikonokat ezen a telón?
-
Cranberries
aktív tag
válasz
ValoVillam #804 üzenetére
Oldman2-nek igaza van. Sajnos régi probléma a Xiaomi telefonoknál közelségérzékelő (nem vagy hektikus) működése. A napokban volt hír róla (itt a Mobilarénán is), hogy lecseréli a Xiaomi a közelségérzékelő szenzorokat gyártó partnerét.
A problémára megoldás lehet, hogy a füledhez emelés előtt lezárod a képernyőt. -
Oldman2
nagyúr
válasz
ValoVillam #804 üzenetére
Régről ismert és máig nem megoldott Xiaomi probléma.
A közelség érzékelő nem működik jól szinte mindegyik készüléken.
-
ValoVillam
tag
Képfájlok elnevezései
Meg tudná mondani valaki, miért lesz alapból egy 13-jegyű számsorozat + fájnév kiterjesztés a neve minden egyes képnek a telefonon? (Akár Facebookról mentett, akár a kamerával lőtt képről van szó.) Az előző Xiaomi telefonomon beszédesebb nevek voltak, pl IMG...dátum..idő.
Milyen beállítás szabályozza ezt? -
banda1981
aktív tag
válasz
ValoVillam #800 üzenetére
-
olloczky
senior tag
Hívásminőséggel nálam is vannak gondok. Sokszor a másik fél hangja szakadozik, vagy elhalkul 1 másodpercre, és így szakadozós feelingje van..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest