Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin topik
- iPhone topik
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
válasz
Victoryus
üzenetére
Akkor próbáld meg ezt, egyik ismerősöm használja neki is hasonló problémák voltak mtk-s telójával, de erre esküszik. Bittorrent
-
rdt89
addikt
Vegyük alapul az egyik bejegyzésemet. Számodra melyik része tűnik komolyabb és érdekesebb leírásnak, azaz melyik elolvasása után töltenéd le inkább az adott programot?
Először is itt van a helyes verzió:
Nos ez régióra van lekorlátozva, de egy nagyon is használható programról van szó. A közismert Napló internetes applikációja, melyről ingyen letölthetjük a napi híreket pdf formátumba. Mondhatnám úgy is, hogy a teljes naplót, csak virtuálisba. Nyelvezete természetesen Magyar.
Most pedig az összecsapott, trehány változat:
Nos ezrégioravan lekorlátozva de 1 nagyon is használhatoprogramrl van sző. A közismert Napl internetes applikácioa, melyról ingyen letőthettyükanapi hireket pdf formátumba. Mondhatnám ugy is, hogy a teljes naplot, csak virtuálisba. Nyelvezetetermészetesen Magyar.Szóval az a mondat mikor megfogalmazásra került, így szeretett volna hangzani.

-
Victoryus
addikt
Nekem az utorrent pro/ijgyenes nem seedel csak kb 5 percig. Wi-Fi pedig megy, direkt úgy van beállítva, az utorrent is fut, ott van az állapotjzőn.
-
inyuska
tag
Én tudtam belőle csemegézni.köszönöm
-
Drenadar
veterán
Minden írásomat publikálás előtt 2-3-szor átolvasom, hogy ügyeljek a helyesírásra és a mondatok egymás után történő összefüggő elegyére.
Az összetett szavak látszólag még fejtörést okoznak... ezekre is jobban figyelhetnél, de az igyekezet mindenképpen dicsérendő!
-
törölt tag
Nah ez jó hosszúra sikeredett,de amilyen kosszú annyira jó
Ha szereted a TD játékokat próbáld ki a Bloons TD 5-öt,Bloons TD Battles-t,Kingdomn Rush-t,Kingdom Rush Fronteiers-t meg a Plants vs Zombeis 1-2-t
Egyébként az alkalmazásoknál a 8. nem warez?UI. Szerintem linkeld be az Android Játékok topikjába

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házimozi haladó szinten
- BestBuy topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Cyberpunk 2077
- ASUS routerek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning