- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szige
tag
Huhh, jó kérdés. Valami olyasmit olvastam, hogy aki Európában roamingol, az vehet ehhez spec Verizon roaming csomagot, és annak akkor persze bekapcsolják a gsm antennát is. Tehát elvileg nem lehetetlen ezeket a telefonokat Európában használni, de hogy innen hogy jutsz hozzá (mert szerintem hivatalosan nem lehet ide rendelni, tehát nincs "külföldre eladott példány"), ill ez tényleg működik-e, az már más kérdés.
@Kapanyél: esetleg egy link?
-
szige
tag
Korábban meg azt lehetett olvasni (már nem emlékszem, melyik külföldi mobilos portálon), hogy még várni kell a Google Motorolákra, mert a product launch cycle a mobil iparágban 12-18 hónap, ha jól emlékszem, ami 2013 közepe-második fele táján jár le. Szal én azért még várok és bizakodom.
Ebből az atomos i változat amúgy már kapható Európában, az M-ről meg tudomásom szerint eddig nem is volt szó, hogy jönne. Ez egyelőre Verizon only, csakúgy, mint a Razr Maxx HD, sajnos...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged