- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
domewalk3r
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #6 üzenetére
Nem kötekedésből, de mi mindent visz maxon az a 2500k meg a 7870xt, meg hány FPS-el?
Amúgy tényleg nevetségesek a hardverárak de (repjeggyel együtt) 5kilóból nem jösz ki Kambodzsában sem, hacsak nem hátizsákos mókáról beszélünk, de az nem királyi élet azért
-
törölt tag
válasz
RetepNyaraB #10 üzenetére
Ez a HTPC-t építőknél is ugyanígy megvan. Egyszerűen szánalmasak az árak a komplett PC iparra nézve.
-
Rusher4587
tag
válasz
RetepNyaraB #6 üzenetére
Én rettenetesen örülnék neki, ha igazad lenne, mert ez azt jelentené, hogy sosem kéne lecserélnem a GTX 970-emet, amíg marad a jelenlegi monitorom!
Ezzel szemben a valóság az, hogy aki tényleg sok új játékot ki akar próbálni, és megelégszik a FHD-val, az vásárláskor 6GB VRAM alatt rá se nézzen semmilyen kártyára!Amúgy értem, mit mondasz, tény, hogy a 4200 Ti-vel, meg a 6850-esemmel baromi sokáig húztam, és a procik is elég időtállónak bizonyulnak, én már amúgy is bánom, hogy kifizettem a felárat a 6600K-ért 6500 helyett, a büdös életben nem fogok hozzányúlni az órajelekhez...
(haverom mai napig elvan a 2500-asával, de a kártyát szigorúan három évente cseréli) -
Csapoati
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #6 üzenetére
Megnézném azt a 2 gigás kártyát a Forza Horizon 4 alatt (közel) maxon.
A 3 gigás 1060 is simán kifut a VRAM-ból alatta.
Maga a gép szerintem tetszetős, nyilván inkább annak éri meg, aki nem ért a szerelgetéshez - és ők a többség, nem a PH lelkes buheráló közönsége (magamat is beleértve).Arra lennék kíváncsi, hogy mondjuk 1,5 évvel ezelőtt milyen gépet lehetett volna építeni ennyiből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GTA VI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Netflix
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged