- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
Most kéne Vodásnak lennem.
-
.Anakin.
tag
mocskosul veszélyes télleg,tized másodpercre rápillantani h mikor jön a következő kanyar......
akkor legalább ilyen veszélye a visszapillantó tükrök használata is, a teljes műszerfal használata és a tábálkat figyelni az útszélén............................................... -
Probber
őstag
válasz
ecology_83 #2 üzenetére
A Nokia 2710 hangos navigációra is képes, így nem kell a képernyőt bámulni vezetés közben (ami elve veszélyes, legyen az akármilyen GPS).
-
ecology_83
tag
Hát jobban is jársz, ha kihagyod, mert én sajnos a tescoban dolgozok és hoztak vissza ilyen myphone-t. Amúgy ratyi az összes "my" sorozat... myaudio, mypc, mykrém
Ez a nokia meg... ekkora kijelzővel gps-tmire megtalálom a kijelzőn, hogy merre kell menni, addig neki durrantok az előttem levőnek
-
hzcs
senior tag
Ez a myphone elég jónak ígérkezett, aztán elolvastam a tesztjét. Még akkor is jónak tűnt, aztán elolvastam a kommenteket. Azt hiszem, inkább kihagyom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Magisk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- Dell R630/R730XD SSD NVMe PCIe Extender (0GY1TD) + Kábel (0K9TVP) Kit
- Apple Watch Ultra, Gen 1
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS , I5-8265U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( eSIM ) , üzletből, Garanciával
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest