Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
Most kéne Vodásnak lennem.
-
.Anakin.
tag
mocskosul veszélyes télleg,tized másodpercre rápillantani h mikor jön a következő kanyar......
akkor legalább ilyen veszélye a visszapillantó tükrök használata is, a teljes műszerfal használata és a tábálkat figyelni az útszélén............................................... -
Probber
őstag
válasz
ecology_83 #2 üzenetére
A Nokia 2710 hangos navigációra is képes, így nem kell a képernyőt bámulni vezetés közben (ami elve veszélyes, legyen az akármilyen GPS).
-
ecology_83
tag
Hát jobban is jársz, ha kihagyod, mert én sajnos a tescoban dolgozok és hoztak vissza ilyen myphone-t. Amúgy ratyi az összes "my" sorozat... myaudio, mypc, mykrém
Ez a nokia meg... ekkora kijelzővel gps-tmire megtalálom a kijelzőn, hogy merre kell menni, addig neki durrantok az előttem levőnek
-
hzcs
senior tag
Ez a myphone elég jónak ígérkezett, aztán elolvastam a tesztjét. Még akkor is jónak tűnt, aztán elolvastam a kommenteket. Azt hiszem, inkább kihagyom
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest