- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fojuzer
aktív tag
Hm ez a Technologia nem új,már régen használják,igaz hazánkban,leállitották,s cdak 1 szolgáltatonál volt,havi 3,500.-HuFt-ért.Viszont nyugaton használták,bevált.Nálunk ez ujság még.Viszont az igaz a szolgáltatói lefedettségek,rosszak,gyengék.Bpestten sok helyen csak EDGE jön be,a 3G-t ki se jelzi,van még HSUPA-UMTS jel erössége változo,amugy szar!Mobil Net, Na és a hires LTE-4G az meg Drága rá az elöfizetés,Nos van hová fejlödni,müszakilag,ha mind a 3 szolgáltató,müködtetné tán sokan kiprobálnák.Régi Nokia telokban benne vala gyárilag,csak sajna volt akkor 1 szolgáltató ere.Jövö eldönti!
-
kenwood
veterán
lehet,h megy,csak kerdes,mennyire stabil.a viber nekem (az amugy minden masra tokeletes) wifi-wifi kapcsolat mellett is hajlamos elfogadhatatlan hibakat produkalni. (fel percre elveszitjuk egymast,megszakad a hivas,akadozik a szoveg ,stb ...)
skypeot ritkabban hasznaltam,de ott is tapasztaltam ezeket,ami az uzleti eletben elfogadhatatlan.
ugye itt most csak ketszereplos wifi kapcsolatos beszelgetes volt a tema,nem pedig konferencia grprsen. -
zdanee
őstag
Almák vs. narancsok esete a PTT-t Skype-al összehasonlítani. A PTT lényege egy adó-vevő funkciót megvalósítani az URH korlátai nélkül, a Skype egy ingyenes telefon. A PTT egyszerre több embernek fél-duplex módon szól, a hívást nem kell fogadni. A Skype egyszerre két partner között, hívásfogadás után működik. Ha mondjuk 20 embert kell egy balesetről és útlezárásról értesíteni, azt a PTT-vel egy gombnyomással elintézed, a Skype-val mire az utolsóhoz érsz, már rég a dugóban áll a fele.
-
imisomogyi
aktív tag
Véégre, egy jó ,,gyári" ötlet. Elég volt már a kamera a kamerában és ehhez hasonló használhatatlan szolgáltatásokból. Vagy csak én gondolom úgy, hogy rengeteg dologra felesleges van írrva az innováció szó?
-
Mateosz
aktív tag
nem pont erre számítottam a cím alapján...
azt hittem, hogy az új androidba kerül bele, mint gyári alkalmazás. -
Vadmeggy
aktív tag
-
sparks
senior tag
Nem azt mondtam, hogy az ingyenesek mindenképp beválnak. A cikk arról szólt, hogy végre megjelent ez a technológia Androidra. Ez a technológia már létezik évek óta a rendszerre. Az más kérdés, hogy valaki garantálni fog egy fajta minőségi szolgáltatást, de nem a technológia jelenik meg, csak egy szolgáltató.
Push To Talk szolgáltatást végez az említett Zello is, gprs-en is simán működik csak lassabban és magánhasználatra egyszerűen fenomenális. Nem mondtam, hogy a BKK bízza rá a rendszerét. Mondjuk, ahogy a BKK most kommunikál az ősrégi analóg rendszeren, annál még a Zello is fényévekkel jobb, de ez megint más kérdés. -
zdanee
őstag
Ha veszel 2000db alsó/középkategóriás telefont előfizetésre, bármelyik szolgáltató ingyen odaadja. Igazából olyan flottákkal, amilyen mondjuk a BKK-nak van, előfizetésre kb bármit megkapnak 1 Ft-ért. Ez a szép a dologban, nincs kiépítési költség. De ha mondjuk 25eFt / telefonnal számolunk, akkor a 2000 db lesz 50 millió Ft (vesd össze a 7.5 milliárddal).
-
zombinyul
addikt
Igy van, es akkor az meg szoba se jott, hogy ez GPRS halon is megbizhatoan mukodik, ami pl. egy Skypenak edeskeves(es mondjuk a T-nek nagyon sok helyen csak az van. Nem mindenhol elerheto a 3G/HSDPA).Nagyon hasznos cumo lesz ebbol, bar bennunket nyilvan nem erint (egyenlore), jo dolog ha ilyen fejlesztesek is zajlanak a hatterben.
-
Eltomi
tag
(#2) zdanee:
+1
"nagyobb állami vállalatokkal is körvonalazódik együttműködés, ilyen lehet például a BKK."
A PTT remélem örülni fog a FUTÁR-nak, ami nem Android alapú.
-
zdanee
őstag
Minden fizetős szolgáltatás kiváltható néhány ingyenessel. Csak nem biztos, hogy megbízhatóan és hatékonyan tudsz dolgozni vele. A PTT nem neked és a haverodnak van kitalálva, hanem cégeknek logisztikához. Őszintén, te rá mernéd bízni a vállalkozásod logisztikáját ingyenes appok tucatjaira, amik vagy működnek vagy nem és alig pár kompromisszumra kényszerülsz itt-ott?
Mondd meg a taxis diszpécsernek, hogy ebben az ablakban fut a gtalk, ott tud üzenetet írni, abban a másikban a waze, ott nézheti, hol megy a kocsi és itt a skype, ha beszélni akarsz, ha meg vissza akarod hallgatni, akkor semmi gond, mert ez a callrecorder mindent felvesz, csak tudd pontosan, hova kell tekerni, az evernote-ban lehet jegyzetelni a kiosztott címeket, ja és ha véletlenül valahol egy hirdetésre böksz (amiből van bőven, mert ügye legyen minden ingyenes!) és elindul a böngésző, akkor az Android kilövi az összes programodat és nem lehet téged elérni. Világos? Remek, jó munkát! -
sparks
senior tag
Ebben mi az új? Ilyen már rég van egy rakás, pl. Zello is ilyen és ingyenes teljesen. Külföldről is beszélgettem rajta itthoniakkal, kiváló cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL T40 EMC Szerver
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest