Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
G-Guts
aktív tag
Aki jóváhagyta a fejlesztések 2016-os leállításának bejelentését, azt rúgnám ki elsőnek.
Látjuk mi lett az eredménye...nem tudják eladni a portékájukat.. -
Sifre
senior tag
Az internettelefont olyan könnyű kiherélni hogy sokban gyárilag sincs, internetmegosztás (ha a mobil hotspot funkcióra gondolnak) pedig sosem volt.
Gyenge a szöveg.
-
stewe780
őstag
Több százat el fognak adni belőle az USA-ban!
-
zotyesz85
csendes tag
sajnálom hogy a symbian leépítésre kerül, én is ilyen op-t használok, és bár lehet hogy nem olyan csilli-villi a kivitelezése, de attol függetlenül, egy megbízható stabil rendszer-szerintem...no de persze ízlések és pofonok!
-
MR007RM
addikt
"Az európai platform sokáig a nyitottsága miatt nem válhatott sikeressé, hiszen az Apple és Microsoft megoldásával ellentétben a Symbian rendszerből gyakorlatilag lehetetlen kiirtani az internet megosztást és a VoIP támogatást"
Ez most akkor egy fekete vagy piros pontnak értelmezhető? Mert én örülök ha ez így van.
-
Demens
tag
Sajnálom a symbiant, bármennyire szidják sokan. Elégedett vagyok vele, de mivel nem lesz már érdemleges fejlesztés, lassan én is váltok droidra. Remélem minden funkció, amit szeretek a symbianban, benne lesz a droidban is.
-
lorinser
senior tag
"Az európai platform sokáig a nyitottsága miatt nem válhatott sikeressé" - szerintem ez így nem igaz! A droid talán nem egy nyitott platform? Egész egyszerűen szvsz arról lehet inkább szó, hogy a Symbian nem amerikai.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A finn gyártó amerikai részlegének mai bejelentései valószínűleg a PureView képalkotási technológiával kapcsolatosak.
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek.
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest