- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
G-Guts
aktív tag
Aki jóváhagyta a fejlesztések 2016-os leállításának bejelentését, azt rúgnám ki elsőnek.
Látjuk mi lett az eredménye...nem tudják eladni a portékájukat.. -
Sifre
senior tag
Az internettelefont olyan könnyű kiherélni hogy sokban gyárilag sincs, internetmegosztás (ha a mobil hotspot funkcióra gondolnak) pedig sosem volt.
Gyenge a szöveg.
-
stewe780
őstag
Több százat el fognak adni belőle az USA-ban!
-
zotyesz85
csendes tag
sajnálom hogy a symbian leépítésre kerül, én is ilyen op-t használok, és bár lehet hogy nem olyan csilli-villi a kivitelezése, de attol függetlenül, egy megbízható stabil rendszer-szerintem...no de persze ízlések és pofonok!
-
MR007RM
addikt
"Az európai platform sokáig a nyitottsága miatt nem válhatott sikeressé, hiszen az Apple és Microsoft megoldásával ellentétben a Symbian rendszerből gyakorlatilag lehetetlen kiirtani az internet megosztást és a VoIP támogatást"
Ez most akkor egy fekete vagy piros pontnak értelmezhető? Mert én örülök ha ez így van.
-
Demens
tag
Sajnálom a symbiant, bármennyire szidják sokan. Elégedett vagyok vele, de mivel nem lesz már érdemleges fejlesztés, lassan én is váltok droidra. Remélem minden funkció, amit szeretek a symbianban, benne lesz a droidban is.
-
lorinser
senior tag
"Az európai platform sokáig a nyitottsága miatt nem válhatott sikeressé" - szerintem ez így nem igaz! A droid talán nem egy nyitott platform? Egész egyszerűen szvsz arról lehet inkább szó, hogy a Symbian nem amerikai.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finn gyártó amerikai részlegének mai bejelentései valószínűleg a PureView képalkotási technológiával kapcsolatosak.
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Synology NAS
- Ma van a szülinapom
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam Deck
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest