- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
sekli
addikt
2.5 ora, hat az meg a Keresztepa II-hoz is keves...
-
rdi
veterán
Ha lesz, nekem kell egy ilyen a munkámhoz...
-
AS
félisten
Már én is nagyon várom, pl G800 ba bele is férne
-
legiaap
félisten
Én maradok inkább a jó öreg diavetítőmnél.Befűzöm a Piroskát azt mozizok...
-
Lortech
addikt
Mi az a projektoror? Elírás vagy valamiről lemaradtam?
-
Dolphine
addikt
Igazság szerint én nem is igazán telefonba, hanem egy PMP-ben tudnám elképzelni. Ott lenne ennek igazán értelme, legalábbis szerintem. Még a csatlakoztatható megoldás is életképesnek tűnik, persze, elérhető áron!
-
Daweee
őstag
Igen, ez a nagy betűs Jövő!!
Rég vártam már erre, szerintem ez is majdnem akkorát fog szólni, mint a kamera annoIgaz nem lesz túl hamar tömegcikk, de az irány jó
Kételkedők: ez gyakorlatilag a kijelzőméret drasztikus növekedése, pl a mobilos filmnézést, játékot (külön hardverrel vagy külön kontrollerrel persze) forradalmasíthatja.
És nem, nem fizetett le egyik cég sem -
sztyui2
őstag
Nekem nagyon tetszik ez a mobilba épített projektor. Újabb indok a gyártók közti csatára:felbontás, fényerő, színek száma, stb.
A külön csatlakoztatható jó dolog, de ahhoz olyan telefon is kell.
A beépített meg még jobb, de az meg nagyon drága lesz még az elején és kellene hozzá a telefonnak valami kis lehajtható állvány a hátlapján, mer utolsó képen szegény csávókám tartja a telefont a 2 órás fim végéig -
Görgőőő
tag
nekem azért tetszik ez, mert ha tegyük fel, megnéznél egy filmet telefonon, mondjuk fekve, akkor simán kirakod, és a falon megnézed.
-
-
Stanley-B.
őstag
Rendkívül várom!
-
orbano
félisten
nagyon sok idézőjelbe tedd azt az átlagos-t
egyébként szerintem ez nem prezentációra és nem is geekeknek való. bár azt egyáltalán nem tudom melyik piaci réteg az a geek, amelyikkel egy mobiltelefongyártó cég foglalkozik. a technománok pedig nem sajnálják a pénzt. multimédiás telefonokba pedig ideális.
-
KrAt
veterán
Frankó
-
Emosz
tag
nekem nagyon tetszik ez a "projektort a telefonba" ötlet, eltudnám képzelni, hogy egy 20mm-es vastagságu telefonba beépítik... Eleinte biztos, hogy iszonyatosan drága lesz de remélem nagyon hamar olyan alap dolog lesz ez is a telefonban mint manapság a szines kijelző és egy valamilyen kamera....
-
Egy "átlagos" telefon méreteibe ez is belefér, max a divattelefonok nem kapnak projectort. Viszont azt hiszem, a mobiltelefonba épített projektor kicsit kettős: ha a célcsoport a geek-felasználó, akkor nagyon olcsónak kell lennie ahhoz, hogy megvegyék az ilyen készüléket. Ha üzletembereknek készítik, akkor viszont egy különálló készülék az ideálisabb, hogy a telefonról vezérelni lehessen a projektort.
Az én olvasatomban a legideálisabb egy a telefonba épített, de abból kivehető projektor lenne, amit tudok prezentációhoz is használni, de nem kell két eszközt vinnem magammal, hogy elhagyjam az egyiket.
Az ártól viszont rettegek.
-
orbano
félisten
na az első kép elég meggyőző. bár szerintem fele ekkoraráa össze kéne zsugorítaniuk, hogy egy normális telóba beleférjen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest