- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
]Phobos[
senior tag
Bocs, de gyakorlatias emberke ként kissé felkaptam a vizet. Nyilván van benne potenciál, de ha ilyen tempóban használják ki a progik, inkább megéri a magok számát növelni. Abban viszont eccerű VirtualDub alatt is megéreztem a gyorsulást( majdnem 2x sebesség!
) 2500+ Bartonhoz képest!
-
]Phobos[
senior tag
OH, bocs májszter, mekkora barom vagyok, hogy 3 napot elpocsékoltam az életemből 1 nyilvánvalóan nem működő dologra, goldoltam megosztom mással is, hátha nem mindenkinek van ideje 3 napot kísérletezgetni, meg szívni a .... . Elk.rtam. Nem kicsit, nagyon! Tehát ha lenne olyan progi, ami jelentősen gyorsul, akkor, igen van értelme. Esetenkénti 3-4%-os gyorsulás viszont számomra nem mérvadó. Ergó, nekem MÉG nem éri meg váltani. Ez pedig csak azért ciki, mert nem tegnap jelentek meg a 64bites procik. ENNYI! Vistát meg nem próbáltam, de MONDTÁK, hogy 32bites Ikszpénél lassabban mennek a játékok, persze minden ember hülye, akit ismerek, ha meg nem, akkor búgócsiga. Lehet, szánalmas, de nem divat májszter vagyok, a gyakorlat jobban érdekel. Éljenek soká a vérpistikék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A Teslákba költözik a Grok AI
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5800X 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5800 Eladó!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest