- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Yettel topik
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
dízelracer
őstag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
11000 -ért (bruttó!) kapsz olyan alaplapot amiben megy a magfeloldás.
-
dízelracer
őstag
válasz
MZsoltee
üzenetére
De, ez pont igaz. Akinek egy komoly LGA775 lap dolgozik a gépében (P5Q Deluxe, ne adj isten egy Rampage ...) az nem fog több tízezer bukóval megválni tőle csak, hogy gyorsan AMD-re váltson ami kb ugyanazt hozza teljesítményben és fogyasztásban is. Belerak 30e ért egy quadot és így a pénztárcája is jobban jár.
Lipi: nem emlékszem, hányadik is volt WR listán az az elavult quad?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dízelracer
őstag
Dehogy is ütős. Miket beszélsz! Az egy elavult lassú drága régi szar. Egy őskövület, egy zsákutca, egy áramzabáló kihalt platform. Kukába vele!

szerk: Ha valaki ezelőtt beruházott egy minőségi 775lapba és drága, tuningos DDR2-be az pont hülye lesz hatalmas bukóval kiszállni és platformot váltani. Simán belenyom egy quadot. Teljesítményben ugyan úgy jó mint a ma kapható 4magosok és olcsóbban megússza az egészet mint egy komplett gépcserét ejtene meg. Ezt tudom én, tudod te, tudja mindenki csak van aki nem akarja megérteni. De ez van ...
-
dízelracer
őstag
válasz
üzenetére
Ezzel nem értek egyet. Nagyon nem. De ez legyen az én problémám.
A boltosok meg az igazi no comment kategória. "Ezért nem is nagyon mernek jobbat ajánlani" Ezt ugye te sem hiszed el? Ők magyaráznak mikor 1000 forintért az anyjukat is eladnák (tisztelet a kivételnek). Ugyanmár ... -
dízelracer
őstag
válasz
üzenetére
Ja hát nagyjából én is körül tudom határolni mi merre csak jó lenne erről egy átfogó tesztet látni grafikonokkal, konkrét eredményekkel.
Házigazdák ez enyhe célzás volt.

#97: "nem csak a bolt ad vacak konfigurációt (lga775-c2d-kodegen) a vásárlóknak, a vevőknél is alul van a mérce és most finoman fogalmaztam."
Ezt kifejthetnéd.

-
dízelracer
őstag
Én viszont már egy újabb ,,CPU - VGA párválasztó" írást látnék szívesen a címlapon az aktuális felhozatalból (itt legfőképp a közép és belépőszintre gondolok). Komolyan érdekelne, hogy jelenleg mit mivel érdemes párosítani. A legutóbbi ilyen jellegű cikk is tavaly márciusban született, ráadásul a csúcskategóriát vette górcső alá ami valljuk be nem sok embert hozott lázba.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen házat vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Háztartási gépek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Akciókamerák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)