- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dízelracer
őstag
válasz
SpongyaBob #286 üzenetére
11000 -ért (bruttó!) kapsz olyan alaplapot amiben megy a magfeloldás.
-
dízelracer
őstag
válasz
MZsoltee #195 üzenetére
De, ez pont igaz. Akinek egy komoly LGA775 lap dolgozik a gépében (P5Q Deluxe, ne adj isten egy Rampage ...) az nem fog több tízezer bukóval megválni tőle csak, hogy gyorsan AMD-re váltson ami kb ugyanazt hozza teljesítményben és fogyasztásban is. Belerak 30e ért egy quadot és így a pénztárcája is jobban jár.
Lipi: nem emlékszem, hányadik is volt WR listán az az elavult quad?
-
dízelracer
őstag
Dehogy is ütős. Miket beszélsz! Az egy elavult lassú drága régi szar. Egy őskövület, egy zsákutca, egy áramzabáló kihalt platform. Kukába vele!
szerk: Ha valaki ezelőtt beruházott egy minőségi 775lapba és drága, tuningos DDR2-be az pont hülye lesz hatalmas bukóval kiszállni és platformot váltani. Simán belenyom egy quadot. Teljesítményben ugyan úgy jó mint a ma kapható 4magosok és olcsóbban megússza az egészet mint egy komplett gépcserét ejtene meg. Ezt tudom én, tudod te, tudja mindenki csak van aki nem akarja megérteni. De ez van ...
-
dízelracer
őstag
válasz
#98593280 #166 üzenetére
Ezzel nem értek egyet. Nagyon nem. De ez legyen az én problémám.
A boltosok meg az igazi no comment kategória. "Ezért nem is nagyon mernek jobbat ajánlani" Ezt ugye te sem hiszed el? Ők magyaráznak mikor 1000 forintért az anyjukat is eladnák (tisztelet a kivételnek). Ugyanmár ... -
dízelracer
őstag
válasz
#98593280 #110 üzenetére
Ja hát nagyjából én is körül tudom határolni mi merre csak jó lenne erről egy átfogó tesztet látni grafikonokkal, konkrét eredményekkel.
Házigazdák ez enyhe célzás volt.
#97: "nem csak a bolt ad vacak konfigurációt (lga775-c2d-kodegen) a vásárlóknak, a vevőknél is alul van a mérce és most finoman fogalmaztam."
Ezt kifejthetnéd.
-
dízelracer
őstag
Én viszont már egy újabb ,,CPU - VGA párválasztó" írást látnék szívesen a címlapon az aktuális felhozatalból (itt legfőképp a közép és belépőszintre gondolok). Komolyan érdekelne, hogy jelenleg mit mivel érdemes párosítani. A legutóbbi ilyen jellegű cikk is tavaly márciusban született, ráadásul a csúcskategóriát vette górcső alá ami valljuk be nem sok embert hozott lázba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen R5 2400G
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest