- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dízelracer
őstag
válasz
SpongyaBob #286 üzenetére
11000 -ért (bruttó!) kapsz olyan alaplapot amiben megy a magfeloldás.
-
dízelracer
őstag
válasz
MZsoltee #195 üzenetére
De, ez pont igaz. Akinek egy komoly LGA775 lap dolgozik a gépében (P5Q Deluxe, ne adj isten egy Rampage ...) az nem fog több tízezer bukóval megválni tőle csak, hogy gyorsan AMD-re váltson ami kb ugyanazt hozza teljesítményben és fogyasztásban is. Belerak 30e ért egy quadot és így a pénztárcája is jobban jár.
Lipi: nem emlékszem, hányadik is volt WR listán az az elavult quad?
-
dízelracer
őstag
Dehogy is ütős. Miket beszélsz! Az egy elavult lassú drága régi szar. Egy őskövület, egy zsákutca, egy áramzabáló kihalt platform. Kukába vele!
szerk: Ha valaki ezelőtt beruházott egy minőségi 775lapba és drága, tuningos DDR2-be az pont hülye lesz hatalmas bukóval kiszállni és platformot váltani. Simán belenyom egy quadot. Teljesítményben ugyan úgy jó mint a ma kapható 4magosok és olcsóbban megússza az egészet mint egy komplett gépcserét ejtene meg. Ezt tudom én, tudod te, tudja mindenki csak van aki nem akarja megérteni. De ez van ...
-
dízelracer
őstag
válasz
#98593280 #166 üzenetére
Ezzel nem értek egyet. Nagyon nem. De ez legyen az én problémám.
A boltosok meg az igazi no comment kategória. "Ezért nem is nagyon mernek jobbat ajánlani" Ezt ugye te sem hiszed el? Ők magyaráznak mikor 1000 forintért az anyjukat is eladnák (tisztelet a kivételnek). Ugyanmár ... -
dízelracer
őstag
válasz
#98593280 #110 üzenetére
Ja hát nagyjából én is körül tudom határolni mi merre csak jó lenne erről egy átfogó tesztet látni grafikonokkal, konkrét eredményekkel.
Házigazdák ez enyhe célzás volt.
#97: "nem csak a bolt ad vacak konfigurációt (lga775-c2d-kodegen) a vásárlóknak, a vevőknél is alul van a mérce és most finoman fogalmaztam."
Ezt kifejthetnéd.
-
dízelracer
őstag
Én viszont már egy újabb ,,CPU - VGA párválasztó" írást látnék szívesen a címlapon az aktuális felhozatalból (itt legfőképp a közép és belépőszintre gondolok). Komolyan érdekelne, hogy jelenleg mit mivel érdemes párosítani. A legutóbbi ilyen jellegű cikk is tavaly márciusban született, ráadásul a csúcskategóriát vette górcső alá ami valljuk be nem sok embert hozott lázba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hobby rádiós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Kerékpársportok
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Medence topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest